Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Na šetce mezi Lillehammerem a Dombasem Otto Kvam Vinstra někde v těch místech .Zastavili jsme i když pršelo dali kafe pár fotek a hurá dál pršet nám přestalo až ve Švedsku.
Odpovědět
V Hogsetu jsme sice byli už v termínu od 20.6. do 27.6., ale z důvodu pracovního vytížení po návratu píšu až teď.
Cesta tam i zpět byla bez problémů. Ubytování v pohodě, George jako vždy vstřícný a milý, počasí pro Norsko typické - tři dny sluníčko, potom zataženo, ale bez deště. Teplota kolem 15st - no už jsme v Norsku zažili větší teplo. Foukal dost vítr, takže se dvě odpoledne nedalo vůbec vyjet /velký drift/. Chytali jsme i v noci, to bylo bezvětří. Teda snažili jsme se chytat - druhý den prohlásil kamarád, po 24 hodinách na vodě, že je to Mrvtý moře. Nakonec se něco málo nachytalo - největší dorš /105/, keler /85/, polak /80/, mník /78/,dost druhů ryb - okouník, žralok ostroun, platýz, pyskoun, jednoskvrnka, makrely. V deseti lidech 5 beden filet, ryby pod 60cm vráceny vodě.
Další termíny v Hogsetu nemám zamluvené, protože dva, tři, čtyři i pět let dopředu objednávat nehodlám. Zkusím to příští rok někde jinde.
čau Petrův zdar.
Odpovědět
stanly díky za info.Přišti rok o tom čase bude na Hogsetu naše parta,tak snad budeme mít na rybí druhy taky takové štěstí.
Odpovědět
[citace]rostak napsal:
Ten skanzen je někde na šestce?[/citace]
[citace]skroban5 napsal:
Na šetce mezi Lillehammerem a Dombasem Otto Kvam Vinstra někde v těch místech .Zastavili jsme i když pršelo dali kafe pár fotek a hurá dál pršet nám přestalo až ve Švedsku.[/citace]
Prosím znalce o upřesnění polohy skanzenu. Pokud má někdo bližší údaje prosím o informace (paní Janka mě možná zase zachrání?) Pořádáme v srpnu poněkolikáté opět autobusový výlet za rybolovem a jinými zážitky a byl by to dobrý tip na čumendu a pár fotek. Sice jsem po E6 jel mockrát, ale nemám o tom místě ani potuchy. A naslepo vést někam do neznáma autobus není taky to pravý ořechový.(kdybych to párkrát netrefil, tak by mě taky šofér mohl vyloučit z přepravy a vlakem to domů taky neznám).
Předem díky za info
Odpovědět
Jisto konečně jsem našel správny skanzen: Stasjonsvegen 14
2670 Otta http://trollsenteret.no/festivaler/troll_og_trefestival/
Odpovědět
skroban5 díky, hned jdu študovat dedaily. Ještě jednou díky za všechny "účastníky zájezdu".(P.S. Nejedeme autobusem poprvé a už jsme vycvičení a podšálky vzorně vracíme.)
Odpovědět
To Jisto: Skanzen je na E6 ve směru na Dombas asi 22 km za vesnicí Kvam a 12 km před Otta, na odbočce na silnici číslo 257, pokud budete mít navigaci, která ukazuje benzínky tak je to přímo u "Shell"ky vlevo ve směru jízdy.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...