Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Tak když na Hogset jezdí jen češí a slováci proč sakra nikdo nepíše?
Odpovědět
Díky Petře za zprávu. Já bych s přimluvil ji opět zavést. Dám příspěvek na řetěz.
Jó, to Zdeňku také nevím, proč je ticho po pěšině.
Že tam není wifi a málokdo má zájem platit datové služby za připojení, to také víme. Ale mohl by napsat sem alespoň krátkou zprávu. Jiné lokality jsou přehlceny zprávami (to není kritika,ale konstatování a chvála),ale zprávy z Hogsetu chybí.
Odpovědět
Jezdím do Hogsetu už delší dobu a dokážu pochopit, že nepíší možná proto, že jsou na dovolené a chtějí mít klid nebo o tomhle fóru neví.
Odpovědět
Když jsem tam jezdil, tak tam nebylo pipojení, nevím jak je to teď.
Odpovědět
Šroubku je to stejné, v tomhle směru se nic nezměnilo. Ale na braní ryb to nemá vůbec žádný vliv. A na ostatní atributy v Hogsetu také ne.
Odpovědět
Na lodi bylo ještě pěkné počasí pak nás začal doprovázet déšť a snih
Odpovědět
Za Lillehammerem je kámen ktery ukazuje výšky hladiny při povodních které se tam přehnaly
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...