Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Ahoj Rosťo.
Krásní štikáči. Kolik měl ten mník? Jinak samozřejmě blahopřeji
k pěkným úlovkům.
Odpovědět
Mník měl stejně jako Milošův štikáč 106 a oba chyceni skoro současně při jednom driftu.
Odpovědět
Ahoj rostaku a kdy jsem das tu fotku s tim lososem na tu se tesim
Odpovědět
A už vím pěknej plyšák ale ja s ním asi jedinej fotku nemám.Dojeli jste v pohodě?
Odpovědět
Dojeli jsme v pohode a dneska prohlizim stranky a koukam toho chlapa od nekud znam a kdyz jsem videl Hogset hned jsem vedel ktera bije ahoj
Odpovědět
Gratuluji ke krásným rybám :)
Taky jsem uvažoval vzít do filetárny prodlužku a halogen, ale "skroban" píše, že 100m by bylo málo. Kolik by teda podle vás bylo postačujících ?
Díkes
Odpovědět
Nechápu. Abych si vozil do Norska 120 m prodlužku. Všichni chválíte George jak je vstřícný a za ty léta co to provozuje nebyl schopen ani vybudovat ani pořádnou filetárnu. Taky ty 10k motory je síla. Raději si připlatím. Přece osvětlená filetárna nemůže být takový problém.
Odpovědět
Nejde jen o světlo kdyby tam el.byla mohly tam být mrazáky a čerpadlo na vodu,už sem to tady psal je to škoda a náklady by byli minimální.
Odpovědět
plukas díky ,bohužel mně nenapadlo aspoň odkrokovat vzdálenost.Naštěstí jsou lidé s hlavou na pravém místě.
Rudolfe:je to každého věc kam jede.
rostak víc fotek nemáš?
Odpovědět
[citace]Jan-Tadeas napsal:
Tak to máme za 11. Letí to.... [/citace]
dej vědět jak to tam vypadá, 15.8. budu kousek nad Tigvollem, budu vděčný za jakékoliv info
předem dík
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...