Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
už sme boli v kontakte...chodíme do Most - to je od Vašej chaty asi 20 km.... Chodíte chytať aj na more pri Kristiansunde?
Odpovědět
to šroubek: už je zabukovaný u ford carent za super cenu a v práci nám z toho ještě stáhnou dph
Odpovědět
to Vydra:sem rád,že to vyšlo,uvidíme se v pátek na srazu
Odpovědět
Ahoj Šroubku.
Také jezdím do Hogsetu už pár let,ještě jsem jezdíval do bílého baráčku.
Jsem teď v dubnu v časové tísni,v květnu snad na tom budu lépe, tak pokecáme
na majlu. Apropo, už ale nemáme Annbjorg hostitelku, ale hostitele Georga.
Odpovědět
Ahoj všichni co jezdíte do Hogset. Abych předešel všem jednotlivým dotazům - Annbjorg s Georgem jsou v rozvodovém řízení, probíhá dělění majetku, chata i nadále bude fungovat v nezměněné podobě,o chatu se letos a dál v budoucnu bude starat pouze Georg v součinnosti s mou maličkostí. Ti co budou do Hogset přijíždět - podívejte se na web Hogsetu - je tam změněné tel.číslo - místo čísla Annbjorg tam bude co nevidět číslo na Georga - dám jej i zde +4799221337 - tak všichni přijíždějící volejte, posílejte SMS na toto tel.číslo. Annbjorg dle jejich slov už v Hogset letos nebude.
Odpovědět
Asi to už všetci viete, Hogset u Georga padol. Petr vám už asi tiež poslal mailík.
Tým sa mi dosť vážne skomplikovala situácia, pretože sme tam mali budúce leto naplánovanú dovolenku aj s deťmi (hríby, ryby ...).
Neviete o nejakom podobnom ubytovaní pre 8 ľudí (4 dospelí a 4 deti) v blízkosti Hogsetu, poprípade niekde, kde sa dá na vodu s 8 ročným klukom, v cenách okolo (±)6500 NOK?
Díky moc.
Odpovědět
Podivej na BogenB
Cena je 7.000,- NOK , za jeden vrchní apartmán na velké chatě.
Objednávku můžeš si udělat přímo u majitele bez CK.
Odpovědět
Ne nevím to,dneska sem si to přečetl poprvé.Dík za info
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...