Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Čas odjezdu na Bakkan se blíží mílovými kroky a nastal čas založit nové vlákno
Ahoj Peťo,byl jsem u tebe s partou asi před třemi lety, teď přijedeme 19.7. a jen se chci zeptat, jelikož si nepamatuji, jakým způsobem se platí benzín do lodí? Je možnost platba kartou,pokud hotovka tak EUR či NOK? Děkuji Fanda Pešek
Případně prosím o odpověď kohokoliv,kdo tam teď byl, děkuji 👍
Odpovědět
Odpovědět
Dědo, to jsou parádní úlovky. Koukám kolik tam máš žen rybářek. Gratuluji.
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj Peťo,byl jsem u tebe s partou asi před třemi lety, teď přijedeme 19.7. a jen se chci zeptat, jelikož si nepamatuji, jakým způsobem se platí benzín do lodí? Je možnost platba kartou,pokud hotovka tak EUR či NOK? Děkuji Fanda Pešek Případně prosím o odpověď kohokoliv,kdo tam teď byl, děkuji 👍
Info z konce května. Benzín jsme platili hotové, šlo platit NOK i EUR
Odpovědět
Ahoj Peťo,byl jsem u tebe s partou asi před třemi lety, teď přijedeme 19.7. a jen se chci zeptat, jelikož si nepamatuji, jakým způsobem se platí benzín do lodí? Je možnost platba kartou,pokud hotovka tak EUR či NOK? Děkuji Fanda Pešek Případně prosím o odpověď kohokoliv,kdo tam teď byl, děkuji 👍
Info z konce května. Benzín jsme platili hotové, šlo platit NOK i EUR
Hotovosti Eur nebo Nok,kartou,prevodem. Proste vsemi zpusoby
Odpovědět
Dnes zase jenom fjordy. Se Šandovskou partou jsme docela zabrali. Spousta tresek a největší měla 96 cm. Holanďané hlavně jednoskvrnky a teď je ještě jedna parta na vodě. Rybáři z Villy už mají nachytáno,tak si vyšlapali Kopparen. Další si dali oddych a přípravu na zítřejší krásný den
Odpovědět
Odpovědět
Treska 118cm na přívlač od Matina Šandy, to se nevidí každý den.
Odpovědět
S pěkným počasím se krásné úlovky jen tak hrnou. Tolik metrových kelerů se za tak krátkou dobu snad ještě nechytilo. Moře je plné ryb a všichni jsou nadšení z krásných zážitků. Dnes vyhrál Martin Šanda se svou 118 cm treskou. Mně privezl trajekt rodinu, takže od zítřka mám posily
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět