Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Bakkan Wahl 2024

Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno

Odpovědět
Bláznivý den. Střídání hostů, úklid filetarny, počasí rozfoukané a rybáři se toulali jen po fjordech a u pobřeží.
Zítra nás nečeká nic lepšího

To JAKABO

mě se podařil také zázračný kousek, byli jsme cca před 5 lety s kamarády na Halse, lovíme, najednou rána, a doktorovi uletěl prut do vody. Zkoušeli jsme jen nějak zachytit, ale smůla. To bylo myslím druhý den rybolovu. Předposlední den, tj cca za 6 dnů jdeme na stejné místo ( vyhýbali jsme se mu, špatná karma) a říkáme si, že snad už bude lépe, že ty štokozubce zase nachytáme.

No a mě asi při druhém driftu něco uválo, ryba to nebyla, říkám, žase nějaká vázka, ale mrtvola, říkám si, že by ďas, ten je taky jak pytel h...n, no a ...nebudu Vás natahovat, chytil jsem doktorův prut za druhé nejmenší očko!!!!!!! To vše na place 1/1 km. Věřili by jste tomu, já ne, dokud se mi to nestalo.

Ale ten týden se na prutu i navijáku nemilosrdně podepsal, takže je vystaven na chatě v Halse.

Rozfoukaný den,pár lodí to zkusilo ,ale vítr je zahnal nazpět. Rozloučili jsme se se třemi partami a už čekám na nové návštěvníky

Rozhádané vlny po včerejší bouřce nám cestu na Melstein značně znepříjemnily. Probojovávali jsme se tam téměř hodinu a než se moře trochu zklidnilo,tak jsme zůstali v závětří ostrovů.
V nepříjemných vlnách se ale docela příjemně lovilo.
Keleři brali náramně a na vláčecích prutech to byla super zábava.
Večer ještě rozloučení s další partou a zítra zase najíždí další.

přátelé,nezlobte se,vím že to sem nepatří,ale musím reagovat na ´´zázrak ´´.od Radka.Na Vranovské přehradě jsem upálil u břehu amura 80.Za 5 minut jsem ho vytáhl znovu,ale na háčku bylo klasické krmítko  za jedno žebírko,s celým návazcem a s upáleným amurem.Čtyři svědci byli u toho. Děda Z.

Na všech stranách krásná rybařina. Všichni se dnes vraceli s plnými bednami. Počasí výborné,ryby aktivní a nálada vynikající. Melstein i Husoya ukázali , že když je ryba aktivní,je jedno kam se vyjede

Po včerejším oddychu se nám to zase rozjelo. Krásný slunečný den, pěkné úlovky a dlouhé filetování.
Party se střídají jako na běžícím pásu a konečně dostal tričko i Benn
A zase na moři. Projel jsem se se slovenskou partou na Asen a vyzkoušeli jsme polaky. Dopoledne brali docela příjemně,ale s klesající vodou se aktivita vytratila. Tak jsme přešli na hlubší místa a nalovili slušné kelery.
Ostatní už mají nachytáno, takže loví chyť a pusť a všichni si užíváme slunečného počasí.
Zítra má trochu zafoukat, takže si dáme asi oddych

Zdravím na Bakkan.

Tak jsme doma. Cesta bez problémů. Jeli jsme po E6 do Trelleborgu.  Trajekt Trelleborg - Rostock.

Díky ze vše DEDO 145 .  Tak zase rok čekání.

Sváteční den využili naši hosté k oddychu, výletu na Fort Austrat a opoledne, když se vítr trochu zklidnil, tak ještě vyzkoušeli pár driftú v okolních vodách. Všechno jen chyť a pusť . Rakušané jsou ještě na vodě,tak uvidím ráno jak se jim zadařilo
Ráno jedu s novými slovenskými loděmi na výjezd tak nám držte palce.
Dnes jsem vyuzil trochu volneho casu a vyrobil salatek pro cely kemp.

Východní vítr nám moc šancí na úspěch při polakování nedal. Pár slušných polaků se chytilo,ale aktivita byla mizerná. Noční jezdci z rakouské party dostali pár pěkných doršů, největší měl 15 kg. Zítra zase výjezd s českou partou

Halibutí den. Keleři brali průměrně,polaci minimálně,ale halibuti nadprůměrně. Chebáci dostali jednoho a mně se poštěstilo během půl hodinky dostat dva. Díky Miro sta a Honzákovi za super gumičky. Oba na vláčecí prut a měli 12 a 17 kg. Zítra to vypadá na oddychový den

Pršelo jen se lilo ,foukalo a na moře se nedalo. Protože zítra nás čeká ještě větší kalamita, tak se 3 party rozhodly zkrátit o den pobyt. Dnes jsme se rozloučili s rakouskou a slovenskou a zítra odjíždí další. Na rozloučenou dostali všichni polévku z halibuta.

Dedo, polievku s halibuta som tento rok ochutnal, chutila mi, dali by ste stručný recept?

Tak takto by to asi nešlo. Vítr do 25 m/ s a rackové lítají na zpátečku. Už odjela další parta a na rozloučenou dostali všichni uzeného halibuta.
Navečer už zase noví přijeli a kolotoč pokračuje
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.