Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Další těžce pracovní den za mnou. Mimo přípravy lodí jsem uvítal dvě nové party a večer mi přijela další. Vavrekovci zase zabodovali a stoly ve filetarně byly plné. Zítra se snad dostanu na ryby i já.
Odpovědět
Včerejší den byl docela výživný. Kluci Karlovarský nachytali docela pěkně a dnes byl fučák jako hrom a tak jsme si dali po měsíci konečně klid na lůžku. Zítra výjezd s německými a českými loděmi,tak doufám, že se něco pěkného chytí
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Další slunečný den za námi. Rybaření jako přes kopírák se včerejškem. Dopoledne na pilkry jen pár bedničkových doršů a pár kelerů, pěkná brosma a okouník,ale žádná paráda. Odpoledne při vláčení se to krásně rozjelo. Stačilo jedno lovné místo na Melsteinu a bedna byla plná pěkných polaků a tresek. Nováčci z Moravy se chytili velmi dobře a vydrželi se mnou na vodě téměř 10 hodin
Odpovědět
Slunečno, místy mlhy. Na moři to značně foukalo a tak se naše party věnovaly pobřežním vodám. Že se dají pěkné ryby nachytat i u břehu dokazují dnešní fotky. Já jsem zase makal na lodích a přitom se podařilo vyudit mníčky, udělat večeři z polaka na másle a že po krabech zůstala jen hromádka rozbitých skořápek,dokazuje, že chutnalo. S krásným západem nad Bakkanem jsme se rozloučili s dnešním krásným dnem.
Odpovědět
Odpovědět
Dnes velké střídání, dvě party odjely a tři dorazily. Mezi vydáváním lodí se mi podařilo připravit další plasťák na vodu. Sojkovci zatím moc nebodují,ale naši moravští nováčci loví krásné kousky. Počasí zatím nic moc. Slunečno,ale větrno.
Odpovědět
Parádní polakovačka na Husoya s nováčkovskými loděmi. Přidali se i Sojkovci. Konečně se začínají objevovat slušní keleři. Parta Kopeckých dnes ulovila svého prvního letošního halíka. A byly i slušné tresky obecné. Jak říká Honzák, všechno do metru
Odpovědět
Odpovědět
Trochu se nám zamračilo a vítr zesílil. Ale nic nebránilo tomu,aby se party rozjely do lovišť. Kopeckých lodě vsadili na Husoya a i přes nepříznivé počasí nachytali. Já jsem vyjel se Sojkovci na Asen a užili jsme si krásnou polakovačku. Večer ještě fishcake a zítra uvidíme co nás čeká
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět