Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Odpovědět
Odpovědět
Další den příprav za námi. Díky kmotříkovi Riškovi máme stylové označení na přeslékárnách a benzín boxech,dokončili jsme úpravy přístavní kanceláře a další a další. Udice už máme na lodi a večer nám přijela posila
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Po dopolední pracovní činnosti jsme vyjeli na Asen. Na kelerovišti se motalo jen pár salátovek a protože se zase zdvíhal nepříjemný vítr tak jsme sjeli do fjordů. Rybky nekousaly a my jsme se probíjeli několika sněhovými bouřkami. Výsledek lovu byl velmi slabý,jen pár salátových kelerů a asi osum bedničkových doršů.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 4%. V ekonomii nabízím půjčky od 50,00 do 55 000 000 Kč/EUR. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na můj email: mhorackova04@gmail.com
Odpovědět
Odpovědět
První zádrhel nastal až v Goteborgu. Objížďka ze středu města nás vedla na silnici č 45 a po téměř hodinovém ježdění nás vyvedly tabule zpět na E6 až u Updally. Zdržení hodina,ale na kilometrech se to neprojevilo. Doufám, že to byla jen ojedinělá odstávka, protože hodinová objížďka je na našich cestách dost mrzutá.
Na tohle se musi letos pripravit vsichni, kteri chteji pokracovat po E6 z Göteborgu na sever. V zari 2023 doslo u Stenungsundu k sesuvu svahu, ktery posunul dalnici o nekolik desitek metru. Predpoklada se, ze oprava bude trvat do konce roku 2024.
Aktualni stav:
Objizdka:
Par fotek je zde.
Odpovědět
Po včerejší vichřici se dnes vítr uklidnil a my jsme to využili k výjezdu na Asen. Ryby úplně změnili své chování a aktivita byla super. Na začátku jsme prodriftovali pěknou jámu na západní straně Asenu. Pražští nováčci jeli naplno a tahali jednu tresku za druhou. My jsme jim zdatně sekundovali. Odpoledne jsme přejeli na severní stranu a na mojí oblíbené hraně z 30 do 100 m jsme zažili sen každého Norka. Polaci brali téměř na každé nahození a bylo mezi nimi i pár pěknych kousků nad 80 cm. Večer jsme se rozloučili s Německou partou čerstvým fish cake.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...