Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 271)
  • Autor
    deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

ZdarPeťo,vyrážíme v úterý  za Tebou na Bakkan.Ty balíčky z Prahy můžeme přivézt.Jestli je to od Voráčka,ať je přiveze v úterý v 5.30 (jako minule) na benziku Orlen na Argentinské.

Telefon na mě 604936736

Těšíme se!!! Děda Z.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

ZdarPeťo,vyrážíme v úterý za Tebou na Bakkan.Ty balíčky z Prahy můžeme přivézt.Jestli je to od Voráčka,ať je přiveze v úterý v 5.30 (jako minule) na benziku Orlen na Argentinské. Telefon na mě 604936736 Těšíme se!!! Děda Z.

Diky, ale uz to mam vybavene

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

První tropický den na Bakkanu. Všichni odložili výjezdy na noc,ale já jsem s rakouskou partou vyjel hned ráno. Trochu mi trvalo, než jsem našel cílovou rybu,tedy kelery,ale potom to byl opět masakr. Na závěr jsme se zastavili na jižní hraně a já jsem si počkal na další metrovku

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Bakkanské Maledivy. Dnes +32 ve stínu a téměř bezvětří. Noční jezdci nachytali náramně a Borečáci a Rakušané přes den taky na jedničku. Už mám tolik fotek, že se v tom ani nevyznám. Makrely se pomalu objevují,party se střídají a ryby neskutečně berou.
    Večer jsem ještě stihnul kraby a teď se klepání rozbijenych klepet ozývá celým kempem.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Další úspěšný den za námi. Krásné počasí a všichni na vodě. Borečáci jedou na plné obrátky, Rakušané už mají nachytáno a tak zkoušeli okouniky,Hradec si udělal přestávku na Melsteinu a já jsem bojoval s kelery s partou z Ambassaden. Večer jsem ještě vyjel s Borečáky na Husoyu. V těžkých podmínkách bez driftu se pár pěkných polaků chytilo,ale nebylo to to pravé ořechové. Kluci ještě filetují a já frčím do postele, protože ráno čekám nové hosty

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes trochu rozfoukalo a většina rybářů zůstala doma. Vyjeli jen Rakušané a mám ještě pár fotek od bývalé party Rabiňákovců. Nálada v kempu je úžasná a grily jedou naplno.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A jedemeee. Borečáci jsou borci a makají naplno. Rakušané už jen loví chyť a pusť, všichni mají nachytáno a tak se baví. S novou partou Spytihněv jsem dnes vyjel na keleroviště. První místa byly prázdné,ale západní hrana Melsteinu žila a ruce mám zase vytahane jak opice. Keleři leželi pod hranou na 100 metrové hloubce a byla to pěkná dřina.. Přijela mí nová posila z Dolní Lhoty a zítra jedeme na okružní jízdu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Krásný slunečný den a krásné úlovky. Rozloučili jsme se s Borečáky, Spytihněv dostala dárek od Poseidona v podobě mořského ďasa,parta z Dolní Lhoty makala se mnou na kelerech a Rakušané dnes taky končili.
    Zítra má být dobré počasí, tak zkusíme nějaké okouniky
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Další tropický den, teplota+30 a na moři volej. Naštěstí to trošku driftovalo a tak se dalo v pohodě chytat/ i když v plavkách/
    Spytihněv jede na pohodové vlně, Jarda s partou dostali dalšího halika a pěkné tresky a naše okounovačka dopadla taky dobře. Večer ještě uzenáce z naší zahrádky
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ještě pár opožděných fotek z předvčerejška a včera upršený den který byl zrovna vhodný na střídání dvou chat. Večer se vypravili všichni na noční jízdy. Vše dopadlo na výbornou a dnes, právě je 7 hodin ráno ,se skončilo filetovani . Takže rychle do postele

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Jenom v rychlosti, po další noční vydařené jízdě s novou partou Javorekovcu ,pár fotek a rychle spát, protože ráno vyjíždím znovu s Nory
    Nejmladší člen Maťko zaslouží uznání za výdrž a další fotky budou později protože kluci budou filetovat minimálně ještě 3 hodiny
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Po noční šichtě jsem ještě dopoledne vyjel s norskou rodinkou a za dvě hodiny si děti slušně zachytaly. Na dvou lodích jsme s čistě dámskou posádkou vyhráli na kusy 5:4.
    Naši borci zase parádně zachytali. Už určitě nepotřebují doprovod.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Trochu rozfoukany den, několik mraků přeletělo nad Bakkanem,drifty rychlé,ale chytat se dalo. Většina lovců se schovala před západním větrem za Asen a Marek s rodinkou zalovili v Koet fjordu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ošklivé počasí, vítr, déšť. Přece se pár vytrvalců vydalo do Koet fjordu a vydrželi to v té psote hodně dlouho. Zítra bude ještě hůř, takže ani do fjordů to nepůjde a tak se některé party rozhodli odjet o den dříve.

Raddek
    Účastník
    (30 odpovědí)

Pokud se pán na úvodní fotce v příspěvku z  29.6. nechá takto fotit, tak to není borec, ale blbec …

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Raddek.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...