Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 24°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 19°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2022

Ahoj Bakkanaci

Odjezd se nam blizi a tak myslim,ze nastal cas zalozit vlakno na tuto sezonu.Ja mam planovany odjezd na Bakkan 25.3 a tak budu pripraven na prvni navstevniky ,kteri jsou nahlaseni uz od 1.4 2022

Pevne verim,ze tato sezona uz bude normalni a neovlyvni ji zadna dalsi vlna .

Odpovědět
Krásný den, perfektní počasí,ale aktivita ryb byla na nule. Při polakování se aspoň dopoledne na každé mělčině chytily aspoň 2 ryby,ale odpoledne už to bylo nulové. Polaci začali brát až po šesté hodině večer a to už většina lodí byla v přístavu. S kelery to bylo obdobné.
Zítra snad rybky budou kousat víc

Dedo145

Krásné fotky, děkujeme 👍

Ještě pár pěkných fotek z včerejší okouníkovačky v podání budějických lovců.
Dnes velkovýjezd s 5 ti loděmi a po rozpačitém začátku se děli věci. Super kelerovačka a konečně zabrala i místa, která byla dlouho neproduktivní. Večer ještě uzené makrelky a teď rychle do postele, protože zítra zase lovíme
Dnes zase parádní kelerovačka a Vlaďka ji završila krásným doršem. Po rybářině se dá už vyběhnout i do lesa, protože houby už jsou v plném proudu.
Večer posezení s uzenymi makrelkami a sashimi z čerstvého polaka.
Super počasí,super kelerovačka v dopoledních hodinách,kde v minimálním driftu všichni tahali plné montáže jatečních keleru. Po dvou hodinách jsme na každé lodi měli plnou bednu a tak jsme vyjeli na makrelky. Za půl hodinky bylo makrel dost a tak jsme protáhli jízdu na okouníkovište. Další hodinka a půl a bednička byla doplněna okouniky. Večer ještě sběr krabů a výroba fishcake. Zítra trochu zafouká a zaprší tak se snad konečně trochu vyspím
Krásný mořský ďas se povedl jednomu z nejmladších rybářů a tak mu patří velká gratulace

Tak nám zase zapršelo. Aspoň odpoledne se dalo vyjet do fjordu, který je plný makrel. Ale je to lepší než sedět v kempu.

Ahoj Dedo145 , tvoje reporty a fotky jsou úžasné a pokračuj v nich ! Je to i poučné a alespoň mně to dobíjí baterky -))

Mám za sebou taky pár norských výprav - letos jedu po 18-té ale člověk se pořád učí .......

Prozradíš mi recept na tvoje sashimi a co je vlastně to fishcake?

Díky a ať se Ti daří

Ota

Taky by mě to zajímalo.

a mě by zajímal recept na ten Tvůj rybí salát, někde to tu bylo, ale už to asi zapadlo

Ahoj Dedo145 , tvoje reporty a fotky jsou úžasné a pokračuj v nich ! Je to i poučné a alespoň mně to dobíjí baterky -)) Mám za sebou taky pár norských výprav – letos jedu po 18-té ale člověk se pořád učí ……. Prozradíš mi recept na tvoje sashimi a co je vlastně to fishcake? Díky a ať se Ti daří Ota

Urcite si udelam cas a vsechny recepty znovu zverejnim. Ale ted mam az do konce zari plny kemp a jak vidite z casu mych reportu,  je pulnocni doba chvile,kterou mam pro sebe a snazim se rychle zaspat.

Po utišení větru jsme vyjeli odpoledne na Melsteinen. Nikde nebylo téměř nic mimo malých keleru. Mezi nimi Vlaďka chytila svého prvního halibuta v životě. Chybělo mu do míry asi 5 cm,tak putoval zpátky do moře. Jedině okounici nezklamali.
Zítra snad bude aktivita v hloubkách lepší. Vlackaři byli vcelku spokojení

Trochu se zpozdenim predvcerejsi krasny den. Bohuzel nam padla wifi a nepodarilo se mi odeslat fotky na vlakno. Vcera ji Bennuv syn dal do poradku,ale priprava a nasledne oslavy narozenin uz mne k internetu nepustily.

Oslavy narozenin se protáhly až do ranních hodin a tak na vodu dnes vyjely jen tři lodě. Vlny a neohlášený silný vítr je však rychle vrátil do přístavu. My jsme s Bennem dopoledne uklidili místnost po narozeninové párty a do večera jsem dělal generální úklid filetarny. Zítra počasí pod psa, takže se pořádně vyspím

Dnes fantastická okounikovčka. Využili jsme zlepšeného počasí a příznivého driftu a výsledek byl super

Ahoj dedo 145, tak máme naloženo a ráno ve 3.°° hod vyrážíme na Bakkan 13 pramen ti vezeme a k tomu 32 kousků, kteří jsou nedočkavý na rybolov......Zdraví Fischstar club.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.