Svůj názor jsem už jednou napsal a dopředu se omlouvám za další komentář, ale přestože se dobře bavím, je k tomuto tématu už vážně poslední. Diskuze zde, se ani zbla neliší od jiných internetových a jak to zpravidla bývá, zcela se vzdálila tématu.
Jeden napíše svůj názor na fotky s rybami, které mu připadají neetické ( důvod lze mimochodem pochopit i s nišším IQ) a už to jede...((-: Mě konkrétně, by diskutující chtěl učit číst, přestože jsem jeho komentář zkopíroval a vložil do příspěvku tak, jak byl napsán, další neváhal ani vteřinu a přispěchal nás poučit, jak se na Moravě říká lidem, kteří mají odlišný názor než je právě ten jeho a oponenta rovnou poslal na dovolenou do Egypta, jiný, naprosto mimo mísu předkládá argumenty, kde mimo chápání normálně myslícího člověka honí po lese postřelené prase a nezapomněl, samozřejmě v plném souladu s tématem, zmínit i žížalu a pochlubit se, jak platí koncesionářský poplatek a přesto do televize nepíše ( sice zajímavá a důležitá informace, je to ale škoda, že nepíše, dobře by se tam pobavili) a poslední je toho názoru, že by problém měla řešit jakási intelektuální střední třída, nejlépe indiáni...
Fakt prdel...(((-: Od věci by ale nebyl návrat k tématu. Prostě se vyskytl rybář, který má jiný názor na fotky, kde lovec vystavuje gafem probodnutou rybu, považuje je za neetické, nevhodné ke zveřejnění. Není to v souladu s tím, jak chápe svého ušlechtilého koníčka on a považoval za nutné na to upozornit. Nic, co by se s trochou dobré vůle nedalo pochopit. Mě rukama prošlo daleko více ryb, než všem diskutujícím zde na tomto fóru dohromady a přestože jsem drtivou vetšinu i osobně zabil, přispivovatele Fenkiho chápu a rozumím mu. Jak zmínil Frenky, postřelené husy zareagovaly a ozvaly se, nicméně si myslím a zároveň doufám, že rybářů, kteří jsou nakloněni názoru Frenkiho je většina. Jen prostě nemají náladu a potřebu se hádat s těmi, kteří jeho názor pochopit nechtějí nebo pochopit nedokážou. Naštěstí je tady zvěřejněna drtivá většina fotek s rybáři, kteří vědí jak vypadá hezká fotka, mohou se s ní kdykoliv hrdě pochlubit a která bude po celý život oživovat jejich vzpomínky na příjemně prožitou rybářskou dovolenou v Norsku.
Návrat k tématu by měl vypadat asi tak, že by diskutující měl pokud možno stručně a srozumitelně vysvětlit, proč se domnívá, že probodnutá ryba visící na gafu je hezčí, než běžná fotka rybáře, držícího rybu normálním způsobem. Hezky strávenou dovolenou v Norsku a neméněhezké fotky s kapitálními úlovky přeje Jegrhanz.
A mimochodem je pěkně zkurv... léto, tak chytejte s očima upřenýma k nebi. Nás včera půl cesty z lovu doprovázela záchranářská loď...