Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2020

Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.

Odpovědět

Už abysme byli tam!

Kluci Chebští se dnes loučili s vodou a doplnili bedny několika makrelkami a posledními polacky. Celý den pršelo a foukalo, takže loučení s mořem bylo jen na chvilku navečer. My jsme s Bennem zkompletizovali další šatny a sušárny. Poprvé v tomto roce jsme odevzdávali tričko jednomu ze čtyř Jirků za metrového dorse.
Na oplátku jsme s Bennem dostali naše vlastní portréty.
Přijela mi další parta tak se nám snad v nejbližších dnech vycasi a pak hrr na ně.

Tak jsem stihnul ještě před odjezdem Jirkum a spol dodat uzenace

Ráno jsem se rozloučil s partou z Chebu a přivítal další kluky z Napajedel. Celý den foukalo, ale navečer se vítr úplně uklidnil a tak Pepa s Rendou vyjeli aspoň k červené pastelce na polaky. Byl jsem se za nimi mrknout a samozřejmě jsem si taky nahodil.
Zítra nás konečně čeká dobré počasí a tak zkusíme jak budou kousat polaci. Ostatní party se hromadně chystají na Melstein.

Hmmm ty uzeny ryby vypadaji fakt luxusne

Pánové to byla jízda. Od jedenácti hodin příjemná polakovacka na okruhu Asen -Melstein . Úplně bez driftu,ale rybky kousaly a tak jsme měli do pěti hodin dvě bedničky 60-85 cm polaku. Odpoledne jsme projeli na jih Melsteinu a za další hodinku si kluci Lounský nalapali bedničku keleru 70-80 cm.
Trošku jsem jim pomáhal,ale Renda mně asi v polacich prechytal. Na závěr jsem se dostal jedenkrát pod obrovské hejno keleru a hned tam byla metrovka.
Zítra jedeme s pražskou partou na kelery,tak uvidíme jestli tam budou ještě v takovém množství.

Dobrá práce. Po poledni nás tam máš. Tony

Krásný letní den za námi. Výjezd s novými rybáři na zrcadlové vodě s aktivními rybami byl vynikající. Ja jsem si zase počkal na metrovku mezi milióny keleru. Večer ještě klepání krabů a teď šup do postýlky.

Tak v tomto se to fakt nedalo. Ráno počasí ještě v pohodě,ale odpoledne se nám to úplně pokazilo.
Nastal čas na uzení a další bohulibé a činnosti.

Ty uzeny ryby, super 👍

Dnes výjezd s Napajedlaky na polaky. Rybky nebyly vůbec aktivní,ale přesto jsme přivezli dvě bedny a některé kousky byly nad 80 cm.
V přístavu ještě čekali kluci z Loun s krásnými dorsaky a na mne čekalo nemilé překvapení na jedné pražské lodi
Dnes kelerovacka se zlínskou partou jak se patří. Po rozpačitém začátku se nám to odpoledne rozjelo na plné obrátky.
Večer jsme se rozloučili s kluky z Loun a zitra mně čeká výjezd s dalšími partami
Dnes to bylo trochu drsnější. Vyjeli jsme na Melstein do ctverky a postupně se vitr zvyšoval až na 8 m/s. Proto jsme sjeli na jih,kde se dalo jezdit v šestce. Ryby byly průměrně aktivní,ale abych neukazoval jen kelery,tak nám přišlo několik zajímavých ryb. Pepikova obecnacka měla 108 cm a 10,5 kg a momentálně vede soutěž o nejj rybu Bakkanu.
Mně se povedl mořský das 9 kg a tak večer máme co oslavovat

Ahoj, gratuluji k úlovku ďase. Nemáš lepší fotku? Fotit se přes oceán z druhé lodi je na prd. Taková ryba se nechytá každý den.

Vcera pohodová rybarina, žádná extra ryba se nechytila,ale aktivita byla slušná. Pražská parta dolovila limity a ostatní mají také nachystáno, takže dnes si dám oddych.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!