Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2020

Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.

Odpovědět
Přesto že byla neděle,tak jsme s Bennem makali od rána až do večera. Už to pomalu začíná vypadat k světu. Navečer jsem si aspoň na dvě hodiny vyjel k červené tyči a polaci mi dali zapomenout na bolavá záda. Příjemná zábava, raketové záběry na mělčině 5-15 m. V některých driftech i tři kousky. Nebyli to žádní mackove, všechno 60-70 cm,ale zábava dobrá.
Po návratu jsem ještě odevzdal lodě novým Němcům a Norům a hned bylo 11 hodin.slunicko právě zapadalo a po úspěšném dni jsem si dopřál trochu fouskovice.
Dnes se nám uvolnilo několik termínů, protože všichni Švédové už to odřekli. Takže kdo má zájem,volejte mě anebo Simovi.

Dědo, díky za reporty. Díky tobě se ráno vstává o něco lépe, protože se těším na tvoje zprávy z Bakkanu.

Včera v noci nám vítr a déšť odfoukl i signál a tak trochu se zpožděním ohlédnutí za vcerejskem. Místo práce v přístavu jsem vyjel s norskou a nemeckou lodí na jih Melsteinu. Času bylo málo, protože všichni trochu prispali a na odpoledne už hlásili horší počasí. Nebyl čas na experimenty a tak jsem to nasměroval hned na to nejproduktivnejsi místo.
Bylo to opět úžasné. Těžká dřina,jeden keler za druhým a protože jsem měl na lodi norské manžele tak jsem celou dobu jen vypínal ryby z háčků a hned třídil co jde zpět do vody a co do bedny. Stačil jsem si nahodit jen několikrát,ale úplně mi to stačilo. Za 4 hodinky jsme s plnými bednami odjizdeli do přístavu právě včas, protože se začínalo pěkné rozfoukavat.
Benna vidět na lodí je dost zvláštní zážitek. Dnes se fakt nedalo. Desítka vítr a časté přeháňky nás nepustily. Takže přípravné práce v přístavu hodně pokročilý. Ještě zítra bude psí počasí,ale od pátku se to snad zlepší.
Filetarna se jen tak blýská a obchůdek je taky připravený.

Včera večer se odhlásila jedna parta na chatu Drengstua v termínu 12.8 -22.8 2020. Kdo má zájem volejte,mailujte dedo145@seznam.cz

Ahoj ,asi nevěří tomu že nás Noři vyhodnotí jako bezpečnou zemi

Ciza di už někam negativních správ už je dost všude kolem běž se uklidnit někam k vodě

nejsem nega taky se bojím odjizdim dnes v 7 vecer

volají mi kluci co hodinu jak to vypada tak jsme vyklepaný tak se vam onlouvam

Jedu ke Kristiansundu ,jezdím tam už 10 let,bez trajektu

Tak dobře dojedte držíme vám palce a at berou

Diky moc

norove si urcili ze pro Norsko se stava nebezpecnou krajina s poctem nakazenych vice jak 200 osob na 100.000 obyvatel.
Podle dostupnych zprav je na ostravsku cca 60 nakazenych na 100.000 takze by nemely byt zatim problemy se vstupem do Norska

cau

nie je to 20 na 100000

https://www.dinside.no/reise/nye-reiserad-dette-er-landene-som-er-i-faresonen/72686129

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!