Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
Už je u nás veselejší. 4 chaty slovenských, jedna norských a německých hostí a hned je tu živé. Včera osmička vítr, tak jen výjezd do Koet fjordu na stovky makrel mezi nimi nějaká obecná či jednoskvrnka. Další dva dny budou jen houby a uzení makrel, protože za takových podmínek se nedá jezdit ani ve fjordech.
Odpovědět
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zdali jsou to 14 denní pobyty .
Odpovědět
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zdali jsou to 14 denní pobyty .
Fousku pro tebe treba i 3 tydny
Odpovědět
A prší a fouká. Nedá se dělat nic jiného než uzené makrely. Snad zítra už bouře odletí.
Odpovědět
Ahoj dedo to tie makrely údiš do obchodu?
Marecku len podla zelania zakaznikov hihi. Vcera cca 140 ks
Odpovědět
Konečně se nám počasí trochu umoudřilo a slovenské party se nabalily kelery. Sem tam nějaká treska a já halik 11 kg. Bohužel fotky budou až zítra, protože než jsem se vrátil z přístavu, fotografové už spali.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Krásný slunečný den se slabým větrem byl předurčen pro lov okouniku. Při chytání nastrahovych ryb se zavesilo pár pěkných keleru a při lovu okouniku se mému spolujezdci Jankovi podařilo chytit v hloubce asi 140m nádherného polaka. Já jsem ještě při zpáteční cestě utrhnul velkého halika a německá parta privezla 10 kg dase.
Odpovědět
V noci mi vypadnul internet,tak trochu se zpozdenim :
S německou partou jsem dnes zkoušeli dorse a kelery. Aktivita ryb byla slabší,ale metrovku jsme dostali a mimo to ještě pár pěkných keleru. Odpoledne jsem je učil polakovat,ale bylo to slabé. Nějaké foto bude až zítra, protože už všichni zaspali. Já jsem si připsal dalšího dasika, a zítra frcime na hurvinky.
Odpovědět
Včerejší dasik a dnes perfektní okounikovacka. Prostě si to užíváme a jen lituji, že korona to nedovolí všem ostatním. Pěkný polak ze 160 m se mi připletl při okounikovani.
Odpovědět