Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2019

Zdravím.

Kdo jede v roce 2019 na Bakkan

Odpovědět

Halooooo kdo jede okolo 20.5 a pozdeji na Bakkan a je ochotny privezt balicek?

Ahoj 28.5. odjíždí Libor Kusák, Godtrans Praha spol.s r.o., Osadní 799/26, Praha 7, psč. 170 00, tel: 774499511

Doruč balíček na tuto adresu, přiveze, co budeš potřebovat.

Čau, nebo určitě pojede do konce května na Bakkan nějakej Transit z Brna.

Zdravím.

Odjíždíme 27.5.2019 ráno.

Tak můžeme taky přivést.

Právě odjíždí parta z Loun..Peťo díky za jejich opatrování..když mi to vyjde uvidíme se příští rok..jel bych s klukem..díky..

U nas stale nic noveho.Uz prestalo prset,ale vitr u pobrezi stale 6-7m/s a na mori okolo 11m/s.Takze jen nekolik lodi se chysta na vyjizdku a zkusi to ve fjordech a u brehu.U majaku vitr 8-9m/s SZ takze se neni kam schovat a drift je cca 2,5 km.

Nabízím ubytování na chatě Mormorstua.  Na chatě jsem s Honzákem a spol od 22.7.  Třetího srpna všichni odjíždějí, zůstávám já s manželkou a přijede dcera s přítelem.

K dispozici je  2x třílůžkový pokoj , 2x loď Oien,  v termínu 3.8. – 12.8., cena za osobu za pobyt 2070 Nok= cca 5600 Kč celkem tedy za jeden třílůžák 6210 Nok = cca 16800 Kč

v ceně je zahrnuto ložní prádlo i závěrečný úklid.  V přístavu k dispozici velká sušárna s převlíkárnou, mrazák.  K tomu všemu je nutné připočíst i služby neúnavného delegáta Dědo 145  a na nezapomenutelnou dovolenou je zaděláno. Jedu tam už popáté a vždycky mám pocit, že jsem byl o prázdninách u dědečka na chalupě.

Info 775 600 788 nebo milan.schick@seznam.cz

Klienti prijizdi a odjizdi ,ale pocasi se stale nelepsi.Snad uz zitra se nam to napravi.Teplota vody zase padla nekam k 6 stupnum a severak nas bicoval uz cely tyden.Dnes u pobrezi docela sjizdne more a zitra snad i na plotnach a Asenu.

Dědo, jak na Bakkanu fouká, tak mě nebaví ani chodit do práce, protože se po ránu nemám na co těšit. Vím, že žádný report nebude, protože trčíte na břehu. Už by to chtělo zase nějaké pěkné ryby!

Na yr.no předpověď síly větru na dalších 9 dnů pro Bakkan  do 4m/s, tak se to snad zlepší.

Na yr.no předpověď síly větru na dalších 9 dnů pro Bakkan do 4m/s, tak se to snad zlepší.

A uz se to zlepsilo.Huraaaaa

Konecne se nam utisil vitr a presto,ze mlha padla na Bakkan ,tak vsechny lode vyjely.Viditelnost byla max. 100m ale nikomu to nevadilo a vsichni se snazili dohnat zameskane.Ryby to snad vedely a byly nezvykle aktivni.S nemeckymi rybari jsem absolvoval okruh okolo Asenu a Melsteinu a i kdyz nejsou moc zkuseni vlackari,tak se jim darilo vyborne.Kluci z Hradce si odchytali svuj prumer a nej. polak mel 88cm.Dalsi nemecka parta privezla kelera 96cm a rekord dne zaznamenaly Marianky.Pollak 101 cm ,co urcite nepotesi Honzaka,ktery se na nej chysta uz 4 roky.

Dědo to až si přečte Honzák tak ho klepne. Včera mi ukazoval v garáži , co všechno pořídil, aby chytil metrovýho poláčka a já si tam připadal ,jak v nově otevřeném krámě s rybařinou. Ještě si měl napsat, že ho chytil na splávek a na kolínko. 😀

Ten polak je nádherný. Velká gratulace lovci.

Honzakovi přeji polaka 102 cm, zaslouží si ho. :D

Petře, zajímalo by mě na jakou nástrahu byl uloven a v jaké hloubce.

Ať se Vám tam daří.

Neboj Kuldo,Honza s Mírama( i jak napsal Zok ) jsou na velké ryby velice dobře připravený 😃. Dědo, k polakům velká gratulace lovcům, metrový se nechytá každý den...

• Téma ‚Bakkan Wahl 2019’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!