Zdravím.
Kdo jede v roce 2019 na Bakkan
Tak se mi to po uplnem zmenseni fotek podarilo.Dalsi pekne ulovky se podarily Nemcum v casnych rannich hodinach,kdy se jeste chvili dalo jezdit.Kluci z Loun i Prazska parta to zkouseli taky ,ale pocasi bylo neuprosne a vratili se zamrznuti a promoceni bez nejakych mimoradnych ulovku.Ted tu mame sedmicku vitr,2 stupne nad nulou a kazdou chvili ocekavame prichod slabsi vichrice
Odpovědět
Ahoj . Díky za krásné reporty z každého i když třeba i nevydařeného dne. Doufám že se počasí umoudří za 15 dní jsme tam. Nepotřebuješ něco přivézt z ČR? Brzy ahoj Jindřich
Odpovědět
Posezeni s kamarady pri kytare,ochutnavka domacich i mistnich specialit je momentalne jedina moznost.Pri rannim pohledu ze dveri mi do oci vletly drobne kroupy a dokonce i zahrmelo.More se tvari nepratelsky,ale presto to dnes zkusime aspon na kutru
Odpovědět
Vylet na Sharkovi byl sice pekny,ale s rybami to bylo slabe.Kelery jsme jen podsekavali,tresky braly mensi a k vlaceni jsme se prakticky nedostali.More bylo rozbourene a projeli jsme snad peti sneznymi bourkami,pri kterych vitr zesilnel az na 10m/s.Nejvetsi ryba byla treska 94cm.
Tato parta se bohuzel kvuli pocasi dostala na vodu jen 2x a dnes uz odjizdela.
Odpovědět
Peťo ..Tak jak dnes bodovali Louňáci..asi dobrý co? Ládik mi poslal ňáký fotečky..hezký dorše i kelery..super..
Odpovědět
Pocasi se trochu zlepsilo,i kdyz oceanske vlny na mori dosahovaly 3-4m,a na ulovcich se to hned projevilo.Vyborne zachytali Lounaci,Trebicaci dostali 12kg halika a u Pokornych chybely do metru 2 cm.Ja jsem si navecer vyjel chvilku zavlacit a taky to bralo pekne,i kdyz byl nejnizsi stav vody.Prevazovaly vsak tresky nad polaky asi v pomeru 3:1.Polaci jsou v 6-ti stupnove vode jeste liny a nekdy nerozeznam,jestli mam na hacku polaka nebo tresku.
Odpovědět
No konečně... To jsme se načekali, za měsíc jsme tam. Toto jou pravý bakaňácký úlovky! Dedo díky za reporty.
Odpovědět
Typicke bakkanske louceni s partami Trebicaku a kluku od Macochy.Stale nam fouka a na mori jsou 3-4m houpaky.Dnes nejlepe zabrali Lounaci ,ale ani parta Jarkovskych si ostudu neutrzila.Zitra ma byt jeste horsi pocasi a tak zase jen lovy okolo pobrezi a v Zoo.
Odpovědět
Na Sharkovi jsme vyjeli az odpoledne,kdy se vitr utisil na 8m/s.Postupne slabnul jeste vic a tak se more postupne uklidnovalo.Ryby jsme nasli na druhy pokus na jizni hrane Melsteinu.Rybarske site uz zmizely a tak se keleri postupne vraci na nase oblibena mista.Vydrzeli jsme az do 22,30 a pak uz rybky prestaly kousat.Kluci si cestou do pristavu oddychnuli a pak filetovali az do 3 hodin rano.
Hradecaci privezli pekne polaky a Nemcum se moc nedarilo.
Odpovědět
Louňáci dnes poslední den ..tak honem ještě na vodu..snad nefouká..
Odpovědět
Louňáci dnes poslední den ..tak honem ještě na vodu..snad nefouká..
Peto bohuzel zase fouka,ale kluci odpoledne urcite aspon na chvili vyjedou.
Odpovědět
Zatimco vetsina hostu si uzivala pri kytare domacich specialit a dobrot,tak kluci hradecky to v osmicce vetru a silnem desti zkouseli okolo pobrezi.Odmenou jim byla krasna treska 111 cm a Jarda/zdatny nerybar/se tim zatim dostal do vedeni v soutezi o nejvetsi rybu a hrozi mu ,ze v pristim roce bude mit Bakkan zdarma.
Odpovědět