Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017
- Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#283798 5.7.2017 v 1:13
Polakovacka pohodova.Dnes mi koncily party Nemcu a Holandanu a nasi se v rozhoupanem mori nevydali nikam daleko od brehu.Hrablovci se venovali makrelam a Dedovci prochytavali melciny okolo Asenu.Me se podarilo vyjet navecer na chvilku na polaky a byla to pohoda.Zadne masakry,ale v kazdem driftu jeden az dva kousky a velikost velmi uspokojiva.Nejvetsi 95cm na Milove patnastce za Asenem /promin Milo/.A z tech mensich super sashimi mnam.Hrablovci se vydali jeste na halibuta az pozde vecer,tak doufam,ze se jim neco podari.
#283800 5.7.2017 v 1:58#283833 5.7.2017 v 20:12Další gratulace! Koukám, že letos bude dost těžká volba nejlepšího “lovce” … super práce pokračujte , těším se na další foto!
#283848 6.7.2017 v 1:54Vyjezd s Partou Dedy Zdenka se nesl v prijemnem pocasi a vyborne nalade.Rybky docela kousaly a tak se teprve pred chvili vsichni vratili z filetarny.Po mcelodennim pilkrovani s nekolika peknymi kelery a treskami/nej dors 15kg/ jsme se jeste zastavili na par polacku.
Protoze kluci makali do rana ve filetarne,tak jsem jim pripravil moravske sashimi z dobre vyuzene slaniny
#283870 6.7.2017 v 11:21ahooj
vcera vlacka v závětrných na melcinach kolem Melstainu, krasne klidne jezdeni co dryftik to drbanec, nebo promeneny zaber polacku od 45 do 70. Odpoledne nebo vecer kdo to ma poznat, vylet na makrely s usmevnym zazitkem kdy se Milos snazil nahodit zidlicku ktera stala na molu:) doplneny makrely do mrazaku, nazaver par dousku na chut a lehke umdlevani osadky zkratka krasny den v Norsku kdy cas straveny na rybach se nezapocitava do delky zivota:)
petr a spol
#283912 7.7.2017 v 0:19#283920 7.7.2017 v 0:29Jak pise Hrablo,tak vsichni si uz jen uzivaji nadherne pocasi a super aktivitu ryb.Kazdy ma uz bedny plne a tak se jan dochytava a vetsina ryb se pousti nazpet do vody.Jenom dobrotky na uzeni ci na gril jdou stale do beden.
Ja jsem slibil Bennovi 10 pollaku na gril pro jeho sousedy,tak jsem mel aspon dobry duvod vyjet si na vecer na Asen.V klidne vode a pri dobre aktivite ryb jsem byl za tri hodinky nazpet I s mirnym nadpoctem ryb.
Zatim se mi cervenec jevi nejsilnejsim mesicem na ryby.Keleri v plnem poctu,makrely jakbysmet a dorsaci pres metr na denim poradku.O polacich ani nemluvim,je to uplna pohadka.A to jsme jen na zacatku.Pocasi je taky zatim uplne suprove.
#283926 7.7.2017 v 2:43#283988 7.7.2017 v 23:57Konecne neco jineho jak ryby.Je polovina sezony a vsechny lode pujdou postupne na breh aby se ocistily od nalepenych musli a ras.
Louceni s partou Dedy Zdenka se neslo v povznesene nalade a dokonce I Benn se nechal ukecat na stamprlicku.Takove party jsou snem kazdeho delegate.Absolutne bezproblemovi,vzdy dobre naladeni a pocet ryb nebo mnozstvi masa v mrazaku absolutne nehraje roli.Uz se mam zase na co tesit na pristi sezonu.Preji jim stastnou cestu
Na Torfride je Jakabo s partou brnaku a I kdyz vim,ze dnes super zachytali,tak zadny report se neobjevuje.Zitra za nimi zaskocim a zjistim,jestli jim funguje wifina.
Do Maristui nam prijela nova ceska parta,ale asi prehnali prvni vyjezd po prijezdu a na noc podle jejich planu nevyjeli.Kladenaci slibili report,tak doufam,ze do rana Hrablo neco zverejni.
#283995 8.7.2017 v 10:24ahooooj
hlasim ze mi to nevyslo, probihala drobna rekapitulace bo dneska ma cely den prset a tak se likvidoval zbytek zasob:) Celkove se nam zajezd vydaril, parta opet nezklamala:) nachytalo se dost matrialu do beden a par kousku bylo z tech ktere potesi kazdeho rybare. Zkratka a dobre kemp kde si vzpomenete temer na cokoliv a je to splneno pokud ne ihned tak na pockani, je snem kazdeho rybare. Pochvala Dedovi Petrovi je jen malym podekovanim za to mnozstvi zazitku. Pridam postupne par fotecek pro pobaveni a inspiraci
Petr Hrablo a spol
#284004 8.7.2017 v 23:35Vecerni louceni s Hrablovou partou probiha v duchu celeho jejich pobytu.Vesela parta,skveli rybari a pohoda v kazde chvili.Zase se mam na co tesit v pristim roce.Kluci uz to maji jen za 364.
Dnes kvuli hustemu desti nikdo na vodu nevyjel a tak jsem si dal do poradku filetarnu a mrazaky.Nova Karlova parta vyrazila na noc po desti a ja zitra rano jedu s Rakusaky.
#284011 9.7.2017 v 12:25Nezapomenutelné zážitky z pobytu a veškerého dění na Bakkanu mají naši dva nováčci Pavel s Františkem.My mazáci z Bakkanu jsme zvyklí i když i nás každý rok překvapí něco nového . Přitom P.+F. mají Norsko zmapované od jihu na sever.Už jsou na soupisce na rok 2018,protože něco takového ještě nezažili.Perfektní přístup delegáta Petě nejen k nám ,ale ke všem v kempu (díky dědo),množství ulovených ryb i trofejek,skvělé počasí atd.
Jsme doma cesta ,28 hodin bez nejmenšího problému,překvapení v Norsku-nejlevnější nafta na jihu Norska(mimo 6 a 3).
Skvělá práce Forda od Nakiho-díky Naki.
Těšíme se na příští rok,už jen za 351!
Děda Z.
#284054 9.7.2017 v 23:30S rakouskymi borci jsme si dnes dali za ukol chytit aspon jednoho metroveho dorse a zkusit halika. Dorsaci nad metr se povedli hned dva 11 a 13 kg mimo to par peknych keleru,jen ten halik nam nevysel.Bedny jsme preplnili 70cm kelery a kluci rakouski uz maji plne bedny a zitra si davaji oddych od rybariny.Rano vyjizdim s Karlovou partou,protoze se zatim do ryb moc netrefili.Ma trochu zafoukat,ale doufam,ze kluci jsou zkuseni norci a tak je neco jen tak nerozhodi.
#284223 10.7.2017 v 17:59Ahooj,
hlásím stastny navrat domu, cesta bez zbytecneho zdrzovani a cekani. V nemecku s hustym destem a tady s parakem no proste pohoda:( Podekovani Dedovi za skvele sluzby a veskerou pomoc, Benovi za vecny dar a vyhlaseni toho nej. Pro upresneni za 355 dnu jsme tam zase:)
Preji vsem kdo prijedou po nas, at se jim vede minimalne tak dobre jako nam
Hrablo a spol
#284276 10.7.2017 v 22:13 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017