Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

Odpoledne se zdvihnul vitr a hned to bylo na aktivite ryb znat.S mym spolujezdcem Frantou jsme za hodinku meli dve plne bedny keleru a v klidu jsme se mohli vratit domu

A nakonec jeste neco z nasi zahradky

Dedo prosim te co je to za rybu.Loni jsem ji na Bakkanu taky chytil.☺

Dedo prosim te co je to za rybu.Loni jsem ji na Bakkanu taky chytil.☺

I kdyz to vypada jak maly das,tak to das neni,ale ropusnice

Vcera louceni s Rostovou partou a dnes vyjezd s Kladenaky

Hned na prvni nahozeni na 70m hloubce prisla pekna metrovka.Absolutne klidna voda-zrcadlo- a slaboulinky drift.Na 70-ce,kde uz nekolik dni slavime uspechy vsak mimo me tresky nebylo nic.Tak jsem se zkusil s kladenaky presunout na 92-ku a tam se zase zacalo masakrovat.

Na 92-ce se za chvili sjely vdechny nase lode,ale hejno odjelo a tak zabery byly jen nahodne.Tak jsem s kladenaky odjel asi o 3 km vice na sever a tam na hrane z 45 do 300m prisel zase na prvni nahozeni pekny zaber.Kluci kladenski se taky nenudili a Standa vytahnul sveho nej kelera za dnesek.Prvni drift byl uzasny,ale ve druhem ani suoina.Tak jsme zkusili zavlacet

Polaci byli naramne pri chuti a opet jsme prozivali norsky sen/zaber temer na kazde nahoxeni.Nej polak mel 96  cm a je z Honzakovy jedenactkyZitra se nam zase trochu rozfouka,tak uvidime co se bude dat objet

Dedo díky za report :) zase lituju víc že tam letos nejsem !  ... Jinak KLADNO držím palce ať pokračujete na této vlně.  Stando , Píďo pěkný ryby ale vedoucí výpravy zatím není moc vidět :D

ahoj,

to vis, musim se zase o vse postarat, vsechno ridit a na trofejky neni cas:) zatim neni nic cim se mohu chlubit. Ryb se nachytalo dost od salatovek do 90. Pridavam foto z Dedovi zahradky, to si tak jezdis kolem zeleneho ostrova a na vedlejsim na tebe kouka srnka. Nemusim popisovat komentare v lodi jak se tam dostala:)

Petr

Dedo díky za report :) zase lituju víc že tam letos nejsem ! … Jinak KLADNO držím palce ať pokračujete na této vlně. Stando , Píďo pěkný ryby ale vedoucí výpravy zatím není moc vidět 😀

Hned to napravime.Peta je super sef a tato parta je z tech neskutecnych se kterymi si rad posedim a mame si vzdy o cem povidat

Zase se nam to ponekud rozfoukalo.Dnes nevyjel nikdo mimo Dedovy party.Neco nachytali ,ale vratili se uplne zmaceni.Nejvetsi dors 90cm chytil Pepa v posledni dobe prezyvany "starenka Muckova".Kluci klobouk dolu.

Kdyz pocasi blazni,tak se v kempu venujeme prijemnym zalezitostem,jako je vyroba rybich salatu,uzeni a lov krabu.Vsechny dobrotky uz jsou ochutnany a jeste k tomu se Petovi podarila takovahle krasna kocka.Supeeer

Petře gratulace! moc hezká kočička :D to je odměna za jistě bezchybnou organizaci! jen tak dál

Vcera louceni s Rostovou partou a dnes vyjezd s Kladenaky

Hlásím návrat domů. Po cestě jsem se ještě zastavil na Slovensko, tak mi to trvalo trochu déle. :-)

Cesta bez problémů, bez kontrol. Jen při návratu do ČR ze Slovenska mě odstavily a kontrolovaly.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!