Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 623)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Odpoledne se zdvihnul vitr a hned to bylo na aktivite ryb znat.S mym spolujezdcem Frantou jsme za hodinku meli dve plne bedny keleru a v klidu jsme se mohli vratit domu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A nakonec jeste neco z nasi zahradky

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Dedo prosim te co je to za rybu.Loni jsem ji na Bakkanu taky chytil.☺

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo prosim te co je to za rybu.Loni jsem ji na Bakkanu taky chytil.☺

I kdyz to vypada jak maly das,tak to das neni,ale ropusnice

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vcera louceni s Rostovou partou a dnes vyjezd s Kladenaky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Hned na prvni nahozeni na 70m hloubce prisla pekna metrovka.Absolutne klidna voda-zrcadlo- a slaboulinky drift.Na 70-ce,kde uz nekolik dni slavime uspechy vsak mimo me tresky nebylo nic.Tak jsem se zkusil s kladenaky presunout na 92-ku a tam se zase zacalo masakrovat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Na 92-ce se za chvili sjely vdechny nase lode,ale hejno odjelo a tak zabery byly jen nahodne.Tak jsem s kladenaky odjel asi o 3 km vice na sever a tam na hrane z 45 do 300m prisel zase na prvni nahozeni pekny zaber.Kluci kladenski se taky nenudili a Standa vytahnul sveho nej kelera za dnesek.Prvni drift byl uzasny,ale ve druhem ani suoina.Tak jsme zkusili zavlacet

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Polaci byli naramne pri chuti a opet jsme prozivali norsky sen/zaber temer na kazde nahoxeni.Nej polak mel 96  cm a je z Honzakovy jedenactkyZitra se nam zase trochu rozfouka,tak uvidime co se bude dat objet

Akbar
    Účastník
    (17 odpovědí)

Dedo díky za report 🙂 zase lituju víc že tam letos nejsem !  … Jinak KLADNO držím palce ať pokračujete na této vlně.  Stando , Píďo pěkný ryby ale vedoucí výpravy zatím není moc vidět 😀

hrablo
    Účastník
    (47 odpovědí)

ahoj,

to vis, musim se zase o vse postarat, vsechno ridit a na trofejky neni cas:) zatim neni nic cim se mohu chlubit. Ryb se nachytalo dost od salatovek do 90. Pridavam foto z Dedovi zahradky, to si tak jezdis kolem zeleneho ostrova a na vedlejsim na tebe kouka srnka. Nemusim popisovat komentare v lodi jak se tam dostala:)

Petr

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo díky za report :) zase lituju víc že tam letos nejsem ! … Jinak KLADNO držím palce ať pokračujete na této vlně. Stando , Píďo pěkný ryby ale vedoucí výpravy zatím není moc vidět 😀

Hned to napravime.Peta je super sef a tato parta je z tech neskutecnych se kterymi si rad posedim a mame si vzdy o cem povidat

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zase se nam to ponekud rozfoukalo.Dnes nevyjel nikdo mimo Dedovy party.Neco nachytali ,ale vratili se uplne zmaceni.Nejvetsi dors 90cm chytil Pepa v posledni dobe prezyvany “starenka Muckova”.Kluci klobouk dolu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kdyz pocasi blazni,tak se v kempu venujeme prijemnym zalezitostem,jako je vyroba rybich salatu,uzeni a lov krabu.Vsechny dobrotky uz jsou ochutnany a jeste k tomu se Petovi podarila takovahle krasna kocka.Supeeer

Akbar
    Účastník
    (17 odpovědí)

Petře gratulace! moc hezká kočička 😀 to je odměna za jistě bezchybnou organizaci! jen tak dál

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Vcera louceni s Rostovou partou a dnes vyjezd s Kladenaky

Hlásím návrat domů. Po cestě jsem se ještě zastavil na Slovensko, tak mi to trvalo trochu déle. 🙂

Cesta bez problémů, bez kontrol. Jen při návratu do ČR ze Slovenska mě odstavily a kontrolovaly.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...