Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

Je mi to uplne jasny a presne vim jak to probihalo. Preji dobry vetrik a este vice zaberu od krasnych ryb. Vlacka je fakt kraaasnaaa.

Ahoj Dedo, zdravíme ze Švédska. Ráno posnídáme, dáme si kafe v továrně a valíme za tebou. Dnes jsme užívali super počasí.

Dnes jsem byl s nemeckymi kolegy.Vyuka zooooomovani dopadla vyborne a po rannim vlaceni jsme odpoledne padli na hejno dorsu a tak byla vseobecna spokojenost

Sliby chyby.Ti co mi slibili vcerejsi foto se nejak nedostali na muj Email ,ale nastesti tu mam osvedcene plzenaky.Super vlackari ,kteri se jeste nedostali na Melstein.Toto vsechno maji z Asenu.Doufam,ze je na Melstein dostanu aspon pristi rok a to bude neco.

A aby si nasi blizci doma nemysleli,ze je to tu nejaky velky oddych,tak tu je dukaz,ze zpracovani vyrobku vetsinou trva az do rannich hodin.A ted rychle spat,protoze zitra valim na Melstein s ceskou partou uz v 6,00.

Prosim o prominuti.Dnes zpravy nebudou.Rano to vsechno napravim

A aby si nasi blizci doma nemysleli,ze je to tu nejaky velky oddych,tak tu je dukaz,ze zpracovani vyrobku vetsinou trva az do rannich hodin.A ted rychle spat,protoze zitra valim na Melstein s ceskou partou uz v 6,00.

Aho Dedo/ Petre, co to tam michaj v tom kyblu, to jsou peprenky nebo co ?? To by me zajimalo...

Aho Dedo/ Petre, co to tam michaj v tom kyblu, to jsou peprenky nebo co ?? To by me zajimalo…

Jojo to jsou peprenky,vedle jeste matesy .No proste sama dobrota.

Vcera v noci mi delal spolecnost u pocitace znacne podkurazeny soudruh ze Svedska a nedal si vysvetlit,ze mam jeste nejakou praci,tak jsem to vzdal.Proto report az ted.Fotek spousta,uz se v tom pomalu ani nevyznam.Ale pokusim se to vytridit.

Plzenaci mi poslali jen jednu fotku a muj vyjezd se skupinou ceskych rybaru z Valsjfjordu dopadnul na vybornou.Kluci si perfektne zavlacili a odpoledni navrat v desitce vetru zvladnul kutr na jednicku

Super  nocni lov kluku z DL.Dve tresky nad metr a vsechno na vlacku.Klobouk dolu

A jeste odstrasujici pripad nemeckych lodi.Za zpevu pisne "Pojd ukazu ti cestu rajem" se dokazali na stejnem miste pripravit o 1.500 NOK  obe dve lode.A prisli s tvrzenim,ze na melciny nejezdili.Ale vlastne maji pravdu,protoze nejezdili po melcine,ale po skale.

Zdravím všechny na Bakkan(hlavně Terku :-)

Nepochybuji, že němci jsou na vině, poškozená vrtule je jasný důkaz. Ale... Používáme u nás na Veiholmenu stejné echoloty, ale několikrát se mi již stalo, že ukazovaly o 5 i více metrů mimo dráhu, kterou jsme skutecně pluli. Samotného mě, při včerejším návratu do přístavu, překvapilo, kdyz mě mapa projetých trasových bodů vedla na skálu, vzdálenou min. 5 m od plavební dráhy. Přitom stejnou trasu jsme před cca třemi hodinami projížděli bez problémů v hloubce asi 6m. Je to jen technika, může zradit, není na vizuální kontrolu. Proto se v nejistých případech raději věnuji jen hloubkoměru na sonaru a zároveň důvěřuji pověřené osobě na přídi :-)

Na Bakkan nam zavitala vzacna navsteva.Brachove Michal a Dan privezli Terezku a po uvitacim vcerejsim veceru jsme dnes na noc vyrazili na ryby.Snad bych ani lepsi privitani na mori nemohl zorganizovat.Pri prijezdu na znamou 47-ku asi 5 km pred Melsteinem  kolem nas proplulo snad stohlave hejno kulohlavcu.Stali jsme s lodi uprostred hejna a byla to super podivana.Kdyz hejno odplulo,Terezka si chytila svou letosni prvni tresku a jako spravny rybar ji pustila nazpet do vody.

Protoze uz bylo 21 hodin a nas hlavni cil byli polaci,tak jsme se rozjeli k Melsteinu.

Polaci nebyli dnes extra aktivni.Na kazde melcine jsme chytili tak 2-3 kousky a museli jsme je hledat.Terezka za darovani zivotu prvni rybe mela na Zoomu snad lepidlo.Prechytala nas se Simem o nekolik kusu.Bednu jsme naplnili,vyzkouseli jsme I hloubky na kelery,ale byla tam jen obrovska hejna salatovek.Jen Michalovi se mezi salatovkami podarila jedna osumdesatka.

Jak nachytaly dalsi party zjistim az dopoledne.

Dedo145

Ale vlastne maji pravdu,protoze nejezdili po melcine,ale po skale.

To mě rozsekalo!!   :))))

Ale stává se to i větším odborníkům.

Zdravím lovce S.R.O. z Dolní Lhoty. Pěkné úlovky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!