Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

Na Honzakove placku jsme zacali dnesni vlaceci pozdni odpoledne nekolika mensimi polaky a dorsiky.Asi po hodince prejezd na Melstein.

Po ceste jsme zkusili pilkrovat na Foretove 45-ce a pak na Svedske 43-ce.Uspechy se v prvnich driftech nedostavily,tak jsme pokracovali na Melstein a zkusili znovu vlacit na melcinach.Rybarina krasna a zabery v kazdem driftu aspon dva.Ryby jsme brali od 60 + a bednicky se rychle plnily

Na zaver jeste chvilku pilkrovani na zapadni melsteinske htane a pod miliony salatovych kelirku se chytily krasne tresky I polaci.Pulnocni lov byl perfektni a I kdyz pak zacalo prset a foukat,tak jsme se kutrem v suchu a bez mrznuti rukou v pohode dostali do pristavu.Tam nas cekala rada na filetarnu,protoze dnes byl opet vyjimecne stedry den.Kluci od Opavy meli krasne metrovky a Kluci z Kajova plne stoly filetu.Fotky z nich ovsem momentalne nedostanu,protoze jeste makaji,Jak dopadli ostatni nevim,protoze samozrejmne uz spi.Takze pokracovani zitra

Ahoj dedo tak jak? Prosím ťa čo je to tam na Kutri za špatnú dosku? Toľko sme sa nadreli a už to tam ku......

Po ceste jsme zkusili pilkrovat na Foretove 45-ce a pak na Svedske 43-ce.Uspechy se v prvnich driftech nedostavily,tak jsme pokracovali na Melstein a zkusili znovu vlacit na melcinach.Rybarina krasna a zabery v kazdem driftu aspon dva.Ryby jsme brali od 60 + a bednicky se rychle plnily

No, uz to tu zacinam zase poznavat. Vypada to, ze na vlacku se zacina darit, tak se budu tesit na tvoje dalsi skvele reporty :-)

Ahoj dedo tak jak? Prosím ťa čo je to tam na Kutri za špatnú dosku? Toľko sme sa nadreli a už to tam ku……

Marecku to si tam namontovali Nemecti soudruzi a tak zkousime,jestli to bude vyhodne nebo ne.

Konecne se nocni lovci a ranni filetari probudili a tak rychle doplnuji fotky z nocnich lovu.Paradne zachytali I chlapi z Ladiec a okoli.

Zdatne jim sekundovali Opavaci a na pocet velkych ryb asi dnes zvitezili.Pocasi se nam pomalu vylepsuje,snehove bourky uz prestaly a kazde rano nas budi svezi osmicka.Odpoledne se ale pravidelne vitr uklidni,takze ma kazdy moznost si pospat a odpoledne vyrazit na vecerni lovy.Ryby jsou uz konecne aktivni a urcite k tomu prispelo I otepleni vody,ktera uz ma 8,5 stupne.

Dedo ne ze mi vychytas muj placek 😜😜😜 chytate krasne ryby

Honzaku neboj my ti to tam s Romanem1312 pohlidame😁

Honzaku neboj my ti to tam s Romanem1312 pohlidame😁

Ja si snad budu muset muj placek oplotit 😜😜😜😜

Už jsem se lekl, žes napsal oplodnit :)

Ladce jedou.Nadherne ryby,vlaceni ted prevlada a vsichni jsou zaujati timto druhem lovu.V nekterych partach se I z ortodoxnich pilkraru stavaji vlackari.Jak jsme douho cekali na polaky,tak ted jsou pri chuti a je to uzasna rybarina.

Ja jsem se venoval hledani hejn velkych keleru a pritom jsem pokousel hloubky na mnicky a okouniky.Keleri jsou tu v milionovych hejnach,ale velikost jen do 50 cm.Hodinku a pul jsem se povenoval vlaceni na Honzakove jedenastce na Melsteinu a za 4 drifty jsem chytil 12 polaku a 2 tresky.Jeden monstrozni mi upadnul tesne u lodi,takze si tu na Honzaka jiste pocka.

Ostatni party uz zaspaly,takze jejich dokumentacni fotky az po budicku.

Petre, predpokladam ze nejdriv nakrmis nasekanejma zoomama, jak radi Honzak a pak teprve nasadis nakou jinou na chytani. Taky to budu muset vyzkouset :-)

Petre, predpokladam ze nejdriv nakrmis nasekanejma zoomama, jak radi Honzak a pak teprve nasadis nakou jinou na chytani. Taky to budu muset vyzkouset :-)

Ale musíš je nastříhat nůžkama viz foto ať jsou kousky pravidelné :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!