Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 623)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes zase ponekud slabsi rybarina.Jenom tresky 0d 50 do 80cm .Mnoho malych ,ktere nikdo nebere.Keleri jen sporadicky.Dnes jen dve metrovky .Je to zatim nejak nerozbehnuta sezona.Zitra odpoledne zase fucak,takze zaboduji jen ti co si rano privstanou.Nevim cim to je,snad o 2-3 stupne chladnejsi vodou jako vloni nebo tim stadem kosatek co se tu uz treti den prohani az tesne u pristavu.

Boris
    Účastník
    (24 odpovědí)

Ahoj vsem dnes Bakkan za 39. S Romanem1312 odlevame nove gumove nastrahy. Jednu prikladam, vaha 300g.

Boris
    Účastník
    (24 odpovědí)

ještě jedna

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Peťo..kosatky jsou mrchy..jak najdou snadnou potravu tak to vymydlej do mrťe..a to je pak na prd..tu rybu odrazej ..vyženou…oni stačej i sviňuchy..pak jsou ty ryby vystresovaný….a držej se dál od pobřeží..no snad odtáhnou jinam.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Ahoj vsem dnes Bakkan za 39. S Romanem1312 odlevame nove gumove nastrahy. Jednu prikladam, vaha 300g.

Zdar chlapci, máte to pěkný, celkem rád bych od vás vyloudil dva kousky a hodil je i s kamerou do vody.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Presne podle predpovedi.Privstali si vychodnare a privezli 46 ks ryb .Nachytali je u Asenu.Ostatni se az tak daleko nedostali a proto vysledky byly slabsi.Ale zitra snad prijde den D protoze pocasi se ma umoudrit a konecne se bude dat chytat cely den.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Konecne se nam to po Bakkansky rozjizdi.Super pocasi s kilometrovym driftem a plne bedny ryb.Ted uz se konecne citim jako na Bakkanu.Snad jen 4 lode nenachytaly,ale ostatni to tedy rozfofrovali.

Nebyl sice zadny mimoradny ulovek,ale plne bedny a fronta ve filetarne  jsou znakem toho,ze ryby zacinaji papkat.Krasne ulovky meli i brnensti vlackari/zaznamenal jsem tam polaka pres 90cm/,ale od nich se asi fotek nedockam.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Tak na Bakkanu pohoda..ryby koušou..kosatky nepruděj..a Melstein už někdo prubnul..?

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak na Bakkanu pohoda..ryby koušou..kosatky nepruděj..a Melstein už někdo prubnul..?

Peto na Melstein se ted jezdi uplne v pohode temer kazdy den.Vitr do 5-ky nam necini potize ale jarni Melstein neni uplne nejlepsi volba.Nekdy to vyjde jindy ne.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po hodech byvaji hodky.Dnes ,prestoze bylo dobre pocasi se zdaleka nepodarilo napodobit vcerejsi masakry.Lode byly rozjete od Melsteinu pres Husoyu az po majak,ale jedini poradne zabrali chlapci od Macochy.Bohuzel jejich zanrove fotky nejsou moc vhodne k zverejneni.Ostatni vicemene paberkovali.Jen Vychodnare si to vynahradili paradnimi ulovky krabu a dokonce 85cm kockou.

Je jsem byl hledat nova loviste/ne moc uspesne/ a na veceri jsem si chytil behem deseti minut dva pekne dorsiky.Poprve v tomto roku jsem si chvilku zavlacel a Hyseho potrat byl neodolatelny

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Louceni s koncici smenou je jen docasne.Vsichni se potkame zase za rok.Tricka zmenila trochu vzhled a dostavaji se za takoveto ryby

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes od rana mlha a sedmicka vitr.Vyjeli jen Vychodnare a ve vedlejsim fjordu narazili na krasne kelery.Jinde se prakticky chytat nedalo a je videt,ze za spatneho pocasi se muze vyjizdka fjordem vyplatit.

A toto je pohled na mapu v jedne z lodi party,ktera skoncila.Nastesti to odnesla jen vrtule

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Já jsem našel pár pěkných fotek chlapců od Macochy, které by se zveřejnit daly.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Já jsem našel pár pěkných fotek chlapců od Macochy, které by se zveřejnit daly.

Jo priroda jo,ale ty ryby brrrrrr.I ja mam od nich par fotek,ale s rybami nic

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Už i tady je cenzura?   Z.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...