Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Za 12!!! Norská horečka stoupá.Na dnešek v noci už jsem byl u Benna a ke vší hrůze spousta věcí zůstala doma.Pruty.počítač(už se jednou stalo doopravdy-zůstal před barákem na tarase),jídlo,pití ale rum tam byl.Probuzení bylo nádherný,hned jsem šel přerovnat hromadu a bylo to jak má být.

Peťo,co potřebuješ přivézt kromě babičky?

Děda Z.

Po dvou hodinkach jsem zavelel na ustup a jeli jsme o par km dal vyzkouset vlacku.Na prvni melcine vsak nebyl ani jeden zaber a kluci se radsi vratili na 43-ku.A to byla velka chyba/tedy pro ne/.Na druhe melcine jsem nestacil na sonaru pocitat ryby.Nastal sen kazdeho rybare,nasadil jsem nejakou modrou zizalu od Hyseho a na kazde nahozeni byl zaber.Trefil jsem hejno dorsu a behem pulhodiny jsem byl nakomplet zpoceny.Za necelou hodinku byla bedna plna a pak prisel zaber dne.Nedriv jsem si myslel,ze je to halik,ale podle vypadu jsem dosel k presvedceni,ze to bude keler.Trvalo asi 10 min nez jsem jej dostal do lodi.Diky vsem. Simovi za super hracicky /proutek a Slammer 360/Hysemu za jeho skvele zizaly a 007-ce za jigy,ktere me jeste nikdy nezklamaly.Tento zazitek se zopakoval jeste v dalsim driftu,ale asi po 5-ti minutovem boji se druhy keler vypnul.Takovou rybarinu bych dopral kazdemu.Ryba mela 102cm a rovnych 10 kg

Zdravím na Bakkan.

Dědo máme v diskusi  nejasnosti, pochybnosti ohledně háčků  : ZOOM a vše kolem 2016

Jigy ( torpeda ) , co máš ode mne napiš na ni recenzi.

Jedná se o háčky VMC 5150.

Je nám jasné, že na háčky nemůžeš vytáhnout ponorku, ale ohýbají se  při vázkách, nebo praskají ?

Dříve jsem Torpeda dělal na Eagle Claw 635 a lidi mi volali, že praskají. Tak jsem je vyřadil z nabídky.

Poslední 3 roky je vše na VMC a nikdo nic nereklamoval. I Betis , Zerp to dělá na tyto háky.

Pouze zde došlo k nějakému závěru od dopisovatelů, že nejsou až tak dobré.

Jaké máš zkušenosti ?  Poděl se s námi, co jsi na ně vytáhl a jaké byly popřípadě problémy.

I ty jsi si mi nestěžoval, že by byl nějaký problém.

007

Hektor zdraví na Bakkan DEDO 145 a všechny rybáře. Uvidíme se příští rok v srpnu 2017. Nachystej nám tam peknýho halíka +40 kg :) a polaky 100+ :)

Kluci vam nic chystat nemusim.Vy to dokazete sami/urcite aspon nafotit/.Uz se tesim a budu na vas pripraveny.

Za 12!!! Norská horečka stoupá.Na dnešek v noci už jsem byl u Benna a ke vší hrůze spousta věcí zůstala doma.Pruty.počítač(už se jednou stalo doopravdy-zůstal před barákem na tarase),jídlo,pití ale rum tam byl.Probuzení bylo nádherný,hned jsem šel přerovnat hromadu a bylo to jak má být. Peťo,co potřebuješ přivézt kromě babičky? Děda Z.

Dedo ne aby jsi bral proti te horecce antibiotika.Jestli mate v aute misto tak by jsi mi tu babicku mohl privezt

Ahoj Dejve.Vis,ze ja se vicemene reklamam vyhybam a chvalim jen to co opravdu funguje a mam to overene.

Jeste jsem mel nejakou zasobu torped s haky Eagle clow a nikdy jsem s nimi nemel problem.Divil jsem se ze jsi je vymenil za WFT.Ale ted uz mam rok a neco odzkouseny i tento typ hacku a kdyby nebyly v poradku,tak bych te urcite verejne nepochvalil.Davam palec nahoru a objednavam dalsi zasilku/viz SZ/.Zkousel jsem take barvena torpeda od jineho vyrobce,ale kdyz se mi pri vytakovani 70-ky polaka dva hacky vyrovnaly ,tak jsem se vratil ke tvym vyrobkum.V pohode a bez jakekoliv ujmy se na tve JIGY da vytahnout halik 120cm i keler 106cm.

Dnes hlasili rano 4-ku vitr,ale ta se po osme hodine zmenila na 6-ku a rozhoupane more se tudiz neminilo uklidnit.Vyjeli jsme se slovenskou a litevskou druzinou na trip,ale u sadek jsem to otocil a misto na sever jsme zamirili na zapad smer Hytta.Po nekolika neuspesnych driftech se prece jen ryby osmelily a pak uz to bylo i pres nepriznive podminky OK.Me se podaril na prvni nahozeni takovyto krasny trojlistek.Skoda ze jsem nemel jeste jeden navazec navic,mozna by tam pribyl jeste nejaky jiny druh

Parta z Drengstua pokracuje ve vybornych vykonech.Vyjeli uz omnoho drive jako my,takze se na sever probojovali dale,ale podle jejich informaci byly na Storflua az 3 metrove vlny.

Nasi BYVALI novacci se uvazlive schovali pred vlnami za Asen a dokazuji,ze se za tech par dni toho uz poradne naucili.Myslim,ze uz zase mame nove Norky

A na zaver nase krasna zahradka

Dnes vetrny den,nekolik lodi se vydalo do fjordu,ale zadne extra uspechy nebyly zaznamenany,Jen dorse bedynkove velikosti a par polaku.

Prijelo nekolik novych skupin a od Romana 1312 jsem dostal nekolik pilkriku.Vazeni ja jsem hledel.Tak perfektni ,doslova cizelovana prace se nevidi.Hned jak bude moznost tak je vyzkousim.

Zitra jeste horsi pocasi jak dnes,takze asi nic nebude.

Až tam Roman  s Borisem naházejí své pilkříky,tak bude Bakkan bez ryb☺Kluci držim palce ať nefouká a ryby koušou!

Tak za pár hodin odjezd směr Bakkan, už se těším, až budeme na místě.

Ahoj Peto, Sokolici hlasi navrat domu. Bakkan-Praha pohodovych 25h, neskutecne jsme se trefovali do trajektu... dekujeme a at se dari...

Jste borci jak na vode tak na ceste.Tesim se na dalsi setkani

Mizerne pocasi,dest vitr a spatna viditelnost.Vsichni vsak vyjeli a toulali se po fjordech.Zbylo taky trochu casu na doplneni fotek z predeslych dni.Ale mame i z dneska

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.