Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Myslim ze se vejdes cely i s halibutem 100kg +++

Dnes foukala cely den 6-7ka a chlapci zhejckani dobrym pocasim se chvilku po vyjezdu vratili a ulovky byly velmi slabe.Jedini na vode vydrzeli VYCHODNARE.Odmenou jim byl tento krasny Keler .Posilam timto pozdrav vsem Jozkovym kamaradum do Stropkova

Zitra bude zase tkzv. chorvatske pocasi.Bude tezke bez driftu najit neco pod vodou.Chlapci od Macochy maji jiz limity naplneny,takze planujeme vyjezd na Melstein.Jednak pro krasny vylet a s nadeji na nejakou trofejku.

Keleri krasni. Drzim palce at dnes na Melstainu poradne zachytate

Výlet to bude krásnej, ale jasno bez větru to bude moc těžký.

Však on si Dedo 145 poradí a jistě zvolí správnou taktiku😂

Než to Děda rozjede s detailníma infonacema, tak přidám pár fotek od Pepy...

Do rana se predpoved trochu zmenila a pofukoval vitr 3-4m/s.Uplne idealni drift,ale ponekud vzedmute oceanske vlny.Cestou se k nam pridaly i 3  nemecke lode,takze na Melsteinu se projizdelo celkem 8 lodi.To je dosud asi vec nevidana.Podminky naprosto idealni a kazdy si zvolil zpusob lovu,ktery mu vyhovoval.

Vychodnare meli dnes posledni den a vsadili na pilkrovani.Na jamce 50m mezi prvnim a druhym ostrovem se jim darilo vyborne.Byly chvile,kdy meli vsichni tri zaber.Vzorna spoluprace na lodi jim dovolila odjet brzy po obede s plnymi bednami.

Chlapci od Macochy dnes zkouseli vlaceni a slo jim to vyborne.I tady se stavalo,ze vsichni tri meli zaber najednou.Nektere kousky byly uctyhodnych rozmeru.

Hradecaci kombinovali vlacku a pilkr a po predvcerejsim vyjezdu jsou uz samostatna jednotka.Fotky jeste nedodali,ale zitra snad nejake budou.

Ja jsem si pro sebe testoval ruzne gumicky a nachytal jsem pritom bedynku dorsu,kterou jsem potom venoval nemeckym kolegum,protoze ti takove uspechy, jako nase lode,neslavili.Protoze vychodnare ani hradecaci neslibovali fotky,tak jsem se rozjel zkusit chytit neco ve vetsi hloubce a najel jsem na malou plotnu okolo 45m.Hned prvni nahozeni a tvrdy uder do prutu,ale nevydrzel obratlik na paprice/uz mel taky neco za sebou/.Trochu zklamane jsem spustil pilkr podruhe a nasledoval okamzite stejne razantni zaber.Podarilo se mi rybu zdolat,ale nepodarilo se mi ji poradne nafotit/na selfie byla moc velika/

Fotecka je az z pristavu a dorsak mel 127cm a uz vytreny vazil 17kg

Nadherna rybarina,plna filetarna ryb ,krasne pocasi a spousta zazitku.Zitra ma trochu zafoukat,tak uvidime jestli chlapi nejsou zhyckany tim krasnym pocasim a vyjedou.

Jak je vidět zde, ale i na AVEROY, tak se chytají krásné ryby a letošní sezóna začíná skvěle, což je fajn a jen tak dál. :D

Nadherna rybarina,plna filetarna ryb ,krasne pocasi a spousta zazitku.Zitra ma trochu zafoukat,tak uvidime jestli chlapi nejsou zhyckany tim krasnym pocasim a vyjedou.

Dědo, gratuluji! Tvoje letos asi největší, jestli se nepletu? Posílám jednu motivační 16kg z loňska.

Zatim nejvetsi mel Jirka50 v 26.brezna- 19kg

V pondělí nás Dědo provedl Melsteinem. Oceánské vlny nás pěkně pohoupaly, ale stálo to za to. Zpět jsme dovezli plno krásných ryb. Některé kapitální jsme ani nedokázali vytáhnout, zradila nás technika, nebo spadly ve sloupci, ale i tak je to zážitek. Na pilkrování se osvědčily červené chobotničky. Hodně ryb se podařilo také na vláčku v malých hloubkách.

Dnes má foukat 5 až 6m/s. Byli jsme 7 dní na vodě, tak si dáme relax a zítra opět na značkách.

Dědo chytl krásnou tresku, tak jsme toho zneužili a udělali foto ...

borci od Macochy

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!