Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

BAKKAN WAHL 2010

Step dne 21.03.2010 v 18:05:59 napsal:

Zdravím všechny. Z objemu příspěvků oblíbené lajny „Kdo kdy kam jede“ a na základě zkušeností z lajny „Aktuální informace z Norska 2010“, kde se rozběhla nepřekonatelná diskuse k příspěvkům Michala ze Soroy, která má už 15 stránek, pro přehlednost zasílaných příspěvků z lokality Bakkan Wahl zakládám tuto lajnu s přáním, aby byla aspoň z polovičky tak navštěvovaná, jak ta ze Soroy.

Piště jak jste dojeli, jaké je počasí, jak hodně to bere, na co to bere a kde to bere a hlavně posílejte fotky! Budeme to tu prožívat s Vámi.

Jak to vypadá letos nástup na Bakkan Wahl.

beethoven 18.3.

oniknady 27.3.

Vladov 5.4.

danny 9.4.

MifakM 14.4.

deda 14.4.

Mirer 14.4.

Beda 24.4.

Pafka 30.4.

Respi 4.5.

tom 13.5.

Step 16.5.

slavo 20.5.

Kovca 29.5.

jindras.t 9.6.

mirar 12.6.

kaprivec 19.6.

Doki 18.7.

DKlukin 19.7. - 29.7, group Boskovice

RK 30.7.

kodl1 22.8.

Pokud někdo chybí, ať se ozve, doplním jej.

Pafka dne 28.01.2010 v 14:18:18

Zdravím všechny zkušené i nezkušené rybáře. 30.04.2010 odjíždíme na 10 dnů na BAKKAN WAHL a přivítáme jakékoliv dobré rady ohledně této lokality. Předem díky. Pafka

Odpovědět

Tak jsem Vám to přejmenoval a do prvního příspěvku od Pafky vložil terminy pobytu co dal dohromady Step. Doufám, že jste si to tak nějak představovali... Původní vlákno jsem nesmazal, ale jen zamknul. Na mazání je čas vždycky :) .

To DUKE

Velká pochvala, teď už bychom mohli jet všichni pouze po jednom vláknu. Pafka

Čau, přidávám další termín na Bakkan. 19.7.-29.7.7

Krasný pozdrav z Bakkanu. Dneska to šlo krasne. Naše loď dvě bedny ryb. Broňa pokořil můj rekord. Má tresku 116cm, je po vytření, takže jenom 12,5 kg.

Druhé foto.

beethowen : kam na ne jezdite? my na takovou zatim nenarazili... vse v tom fjordu ? nebo jste se uz dostali na more?

to MifakM

Napiš prosím to povlečení sem, soukromé zprávy zdá se zlobí. Dík

to beethoven

Parádní kousek, mám odjezd za 14, tak doufám, že i my narazíme na nějakou metrovku. A jsem stejně zvědav jako MifakM, kde jste byli tak úspěšní?

Ohledně povlečení u Bena :

Co jsme tam byli minule, bylo povlečení v ceně. Žádné jsme si ssebou nebrali. Letos to samé. Takže předpokládám, že žádná změna nenastala.

Na Bakkan není nutné si brát povlečení, vše bude na chatě připraveno. V ceně je dále 2x ručník a chemie pro údržbu chaty /tablety do myčky, WC atd/.

To Beethoven: Gratuluji ke krásným rybám, jsem rád, že jste se do nich trefili takovým způsobem. Na to, že jste tam poprvé, tak tomu říkám krásná práce.

to Beethoven

Moc pěkná rybka - šla na gril a nebo do mrazáku? Co počasí, podle fotek to vypadá, že už i tam by mohlo pomalu pronikat jaro. Tak ať to takhle pokračuje, Pafka

Větší ryba je z fjordu blízko ostrova, moje, byla od majáku. Dneska jsem se doslechl, ze sousedi chytili dvě 120cm, jdem to zkontrolovat do filetárny. Dneska jsme nechytali, dali jsme si odpočinkový den a trochu se i zhoršilo počasí, prší. Jinak pokud moc nefouká, dá se jezdit i na moře. Ale jak se zvedne vítr, tak jedině fjord. P.S.: Jěště jednou přidávám tu moji 108cm/14kg, ať jsou obě na stejném vláknu.

to Pafka: Ryba šla do mrazáku. Vzali jsme s sebou tolik jídla, že si ani nemůžem dovolit jíst ryby :-).

Tak nakonec, kolegové od vedle 115cm, a dvě 100cm.

Gratulujem k úlovku zajtra vyrážame na Bakkan partia rybárov z Piešťan

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.