Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 660)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak jsem Vám to přejmenoval a do prvního příspěvku od Pafky vložil terminy pobytu co dal dohromady Step. Doufám, že jste si to tak nějak představovali… Původní vlákno jsem nesmazal, ale jen zamknul. Na mazání je čas vždycky 🙂 .

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To DUKE

Velká pochvala, teď už bychom mohli jet všichni pouze po jednom vláknu. Pafka

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Čau, přidávám další termín na Bakkan. 19.7.-29.7.7

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Krasný pozdrav z Bakkanu. Dneska to šlo krasne. Naše loď dvě bedny ryb. Broňa pokořil můj rekord. Má tresku 116cm, je po vytření, takže jenom 12,5 kg.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Druhé foto.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

beethowen : kam na ne jezdite? my na takovou zatim nenarazili… vse v tom fjordu ? nebo jste se uz dostali na more?

Daniel Křenek
    Člen
    (31 odpovědí)

to MifakM

Napiš prosím to povlečení sem, soukromé zprávy zdá se zlobí. Dík

Daniel Křenek
    Člen
    (31 odpovědí)

to beethoven

Parádní kousek, mám odjezd za 14, tak doufám, že i my narazíme na nějakou metrovku. A jsem stejně zvědav jako MifakM, kde jste byli tak úspěšní?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Ohledně povlečení u Bena :

Co jsme tam byli minule, bylo povlečení v ceně. Žádné jsme si ssebou nebrali. Letos to samé. Takže předpokládám, že žádná změna nenastala.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na Bakkan není nutné si brát povlečení, vše bude na chatě připraveno. V ceně je dále 2x ručník a chemie pro údržbu chaty /tablety do myčky, WC atd/.

To Beethoven: Gratuluji ke krásným rybám, jsem rád, že jste se do nich trefili takovým způsobem. Na to, že jste tam poprvé, tak tomu říkám krásná práce.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

to Beethoven

Moc pěkná rybka – šla na gril a nebo do mrazáku? Co počasí, podle fotek to vypadá, že už i tam by mohlo pomalu pronikat jaro. Tak ať to takhle pokračuje, Pafka

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Větší ryba je z fjordu blízko ostrova, moje, byla od majáku. Dneska jsem se doslechl, ze sousedi chytili dvě 120cm, jdem to zkontrolovat do filetárny. Dneska jsme nechytali, dali jsme si odpočinkový den a trochu se i zhoršilo počasí, prší. Jinak pokud moc nefouká, dá se jezdit i na moře. Ale jak se zvedne vítr, tak jedině fjord. P.S.: Jěště jednou přidávám tu moji 108cm/14kg, ať jsou obě na stejném vláknu.

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

to Pafka: Ryba šla do mrazáku. Vzali jsme s sebou tolik jídla, že si ani nemůžem dovolit jíst ryby :-).

beethowen
    Účastník
    (45 odpovědí)

Tak nakonec, kolegové od vedle 115cm, a dvě 100cm.

Tibor Jurnický
    Člen
    (2 odpovědí)

Gratulujem k úlovku zajtra vyrážame na Bakkan partia rybárov z Piešťan

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 660)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...