Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

BAKKAN WAHL 2010

Step dne 21.03.2010 v 18:05:59 napsal:

Zdravím všechny. Z objemu příspěvků oblíbené lajny „Kdo kdy kam jede“ a na základě zkušeností z lajny „Aktuální informace z Norska 2010“, kde se rozběhla nepřekonatelná diskuse k příspěvkům Michala ze Soroy, která má už 15 stránek, pro přehlednost zasílaných příspěvků z lokality Bakkan Wahl zakládám tuto lajnu s přáním, aby byla aspoň z polovičky tak navštěvovaná, jak ta ze Soroy.

Piště jak jste dojeli, jaké je počasí, jak hodně to bere, na co to bere a kde to bere a hlavně posílejte fotky! Budeme to tu prožívat s Vámi.

Jak to vypadá letos nástup na Bakkan Wahl.

beethoven 18.3.

oniknady 27.3.

Vladov 5.4.

danny 9.4.

MifakM 14.4.

deda 14.4.

Mirer 14.4.

Beda 24.4.

Pafka 30.4.

Respi 4.5.

tom 13.5.

Step 16.5.

slavo 20.5.

Kovca 29.5.

jindras.t 9.6.

mirar 12.6.

kaprivec 19.6.

Doki 18.7.

DKlukin 19.7. - 29.7, group Boskovice

RK 30.7.

kodl1 22.8.

Pokud někdo chybí, ať se ozve, doplním jej.

Pafka dne 28.01.2010 v 14:18:18

Zdravím všechny zkušené i nezkušené rybáře. 30.04.2010 odjíždíme na 10 dnů na BAKKAN WAHL a přivítáme jakékoliv dobré rady ohledně této lokality. Předem díky. Pafka

Odpovědět

ahoj Pafko.Sice jezdím do Norska často ale na Bakkanu jsem nebyl.Uvažuji o tom,že v srpnu bychom to mohli zkusit,dám to do placu kamošům.Budu rád za informace.Samozřejmě dík i ostatním,co už něco napsali,četl jsem a ti co napíší-přečtu si.Norsku zdarec.

TO PAFKA

Jezdime taky z ROSTOCKU páč jedeš až na trajekt po dálnici. Do SASSNITZ je to ze STRALSUNDU pěknej voprus

Pro všechny zájemce připravujeme seriál o lovu v této lokalitě na přelomu dubna a května. První díl by měl naskočit už příští týden.

2 deda

My pojedeme asi svižnějším tempem. Jedeme osobákama bez přívěsu přes Rostock-Trelleborg-Arjang-Eda-Kongsvinger-Elverum-Alvdal-Valset-Val

http://www.riz.cz/juoi3

Zdravím všechny v diskusi, dnes zde píšu svůj první příspěvek. Webovky perfektní, denně tu nacházím něco nového. Taky jedu díky Michalovi s partou z Vysoké nad Labem k Benovi, ale nástup až 16.5., to nerozchodím. Proto dík za každý nový příspěvek a cenné informace v něm. Těším se na Vaše první letošní informace z Bakkanu.

Step

Pro DEDA .

No s tím přívěsem nevím. Janka zde dávala odkaz na UAMK. Tam píší .Nebržděný přívěs 60 km/h , bržděný 80 km/h.

TO: MifakM

Koukal jsem na tu vaší cestu.Už jste jí jeli nebo je to pokus?Jak je to tam s radarama  a cajtama?A co provoz?Mně se naní libí že se vyhybáš Oslu.Ale na druhou stranu mi ji žádnej plánovač ani GPS nenabídl.Tak když tak napiš

2 hlasunek

Už jsme ji jeli. Já jen 1x, ale partie se kterou jedu tak jeli do středního Norska již několikrát (na Hitru). Po celou cestu jsem radary nezahlédl a ani policejní kontrolu. Dokonce ani na hranicích. Provoz byl v pohodě, protože jsme celé Norsko projížděli v noci. K Benovi jsme dorazili něco kolem 10:00 dopoledne.

TO MifakM

Dík za info.To že jedete norsko v noci znamena že jedete trajektem z rostocku v 15 hod

2 hlasunek

To ti neřeknu, teprve budeme trajekt objednávat. Když jsem tou trasou jel, tak jsme jeli autobusem. Tedy jsme vyjížděli z Rostocku prvním ranním. Jak to naplánoval "vedoucí zájezdu" nyní, zatím nevím. Ale do konce měsíce bych měl mít podrobnější informace - itinerář.

my jedeme z Brna, nástup 20.5. Stepe to se tam potkáme

to 007krivanek. Je tam ale v zátvorke poznámka, nad 300kg. Myslím tým nebrzdený vozík. A to nepresiahneme.

To Slavo: omlouvám se, že jsem nereagoval dříve, určitě se na Bakkanu potkáme. My budem v chatě Torfride. Sleduju každý příspěvek, abych  mohl kluky co jedou před námi po návratu vyzpovídat z cesty a hlavně z míst, kde byli úspěšní a co chytli a hlavně na co. Mám radost, že tu je takový ruch a zájem všech o dění u vody. Jsme parta skoro nováčků, tři z posádky jedou poprvé, jeden po druhé. Když už jsem je vytáhl, tak bych chtěl abychom alespoň trochu uspěli. Loni jsem poprvé zažil debakl, to jsme nechytli skoro nic. Něco bylo k večeři a pár balíčků zmrazených. Až teď, když se probírám jednotlivými diskusemi, zjišťuju, co jsme dělali blbě. Letos jsem se zapřísáhl, že se budu věnovat přívlači. Vymýšlím tady chrastítka, barvím pilkry na žluto, pak na červeno. Už abychom seděli v autě.  No určitě se potkáme ještě tady na webu a pak na Bakkanu.

To Step

Kde jste a kdy vloni byli ?

2 hlasunek

Jedeme prvním raním trajektem směr Švédsko (jen nevím jestli ze Sassnitzu, nebo z Rostocku). Přes Švédsko se jede přes den a hranice do Norska přejíždíme už za tmy. Celé Norsko pak v noci, v klidu, bez provozu a stresu. Dopoledne jsme u Bena.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.