Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
zataženo

Averoy 2017

Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.

Děkuji.

Odpovědět

Salmon dík , v tom to může být.... Takové drbance jsme měli a pořád čekali, že to zchlastá mník a ono to přestalo..... tak to asi bylo.

Večerní návrat a spokojený Kulík.

Místo, kde brali polaci. Bohužel žádní extra.

Jedna z šesti "nechtěných" bezvousých.

Kulík na kaprech :-D

Parazit :-D

První štikáč :_-)

Parádní ryba na jídlo! Treska jednoskvrná :-)

Máčka

Počkej Salmon - to hledáš fotky z archívu a nebo si lebedíš v Norsku a chytáš jednu krásnou rybu za druhou , stíháš je sem dávat a ještě radit , jak na štikáče ??????!!!!!!

Koukám jako blázen, už abych tam byl !

Kulík tahal štikáče na elektriku stylem, že by nechápali i horníci na dolu Lazy, když jeli výtahem po směně z díry :-D

Otapa:
Dneska máme první "volno". Nezapomeň, že ne čert, ale Kulík NIKDY nespí!!! :-D
Za hodinu a půl vyrážíme. Dneska jsem konečně pořádně dospali a zítra zase na "šestnáctku" :-D
Dneska buď makrely nebo vláčka. Podle větru.

Hele víš co - já jsem sice v práci ,ale toto se nedá číst a tady vydržet !!!!!

jedu domů brousit háčky !

Z Averoy Vás vsechny zdraví tež Radek 123 s juniorem,dnešní dopoledne jsme se konečně dočkali odpočinku,hlavně po včerejším výjezdu,který byl bohatý na ůlovky.věnovalí jsme se lovu štikozubců,což přineslo vytoužené ovoce,podařily se ulovit hezké jednoskvrnky a zoufalý polak z 80m na maso,Dneska fouká,zítra se vydáme na mníky,uvidíme ,jak se nás bude držet štěstí.

V součastné době na Averoy probíhají rybářské žne , Kulík jede na 100% , pije moravské víno , četnost je optimální čekáme na zprávy z Grefsnesvagen (Jiginov), chcípnul pes . Nevíme zda Pavel hraje poker nebo chytá ryby. :D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.