Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Jigine a spol. Díky, že jste si v Norsku našli chvíli a sprostredkovali nám váš rybolov. Mnoho z nás už se letos do Norska nedostane a toto bylo skvělé zakončení sezóny.

Jak používáš to lanko?.L

Používá se mezi kmenem a nástrahou, aby nemohla ryba "překousnout" kmen (vlasec) a pomáhá to i v chaluhách.

Milane, vidím, že jste vyjeli na moře a tak se ptám, jak jste byli úspěšní?

Jak je tlusté a dlouhé ? L

Co nejtenčí a 25cm dlouhé.

Vypadá že používaní tenkého lanka pri lovu velkých polaku,bude správna cesta.Ted na podzim nám evidentne zoubkama prodrali i prímo navázanou šnúru i 0.35 vlasec...na príšti sezonu to budeme intenzívne testovat a uvidíme za jakých podmínek a kdy používat lanka.....už se po nejakých vhodných rozhlížím...V léte jsme moc ryb nestráceli, ale ted na podzim to byl evidentne problém....

Ahoj Kulíku , konečně mám trochu času ti odpovědět , včera ryby šli po všem co se v moři hnulo ale bylo to až kolem 17 - 18 hod , byl to opět zážitek . Ani lanka nevydrželi a nejvíc na nich praskali karabiny budu tam muset dávat pevnější , ryby braly od 10 do 25 m hloubky a i Míra si chytl polaka přes 90 cm a to 93 cm , viz foto ze včerejška .

I dnes si kluci pěkně zachytali a počasí nám stále přeje a chcem se možná zítra podívat dál na moře za mníky :-) . Přikládám ti aspoň jedno dnešní foto :-)

Milane, čtu dobře, že chytáte na Lanka? To jsem ještě neslyšel.

Milane, gratulace všem a přeji Vám další krásné úlovky.

Ano , tento podzim na lanka chytám neboť pro ty velké polaky není žádný problém cokoliv přetrhnout .

Poslední ryba téhle sezony.Na videu můžete vidět jaké na podzim používám nástrahy a lanko. Na videu je už jen konec souboje. Bohužel, není vydět jak na podzim jsou ryby při síle.Ryba byla vrácena Poseidonovi.

Kulíku díky za podběrák :-)

https://www.facebook.com/505963942763985/videos/1505330582827311/

Mrknul jsem na video a není co dodat- SUPER!

Milane skvělé video, co ktomu dodat hezčí závěr sezony si ani nejde přát....přeji vám šťastný návrat domů....

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!