Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 537)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Stojí, neboť zde mám svoji krásnou a úžasnou ženu a vyprat si umím i sám. 😀

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Zdravím z Averoy, konečně nám skončila dlouhá cesta od Plzně. Dnes jsme pouze vybalili, vyfasovali chatu a lodě. Pak jsme zkusili krátký výjezd na moře do okolí majáku. Chytili jsme několik salátových kelerů a makrel a teď si jdeme odpočinout. Podle zpráv z minulého týdne se chytali hlavně polaci a makrely.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , to víš že se tu pořád chytá a počasí přálo . Minulý týden chtěli hlavně chytat makrely kvůli kterým sem přijeli tak jak ty na Hitru , jsou tady pěkně velké kolem 40 cm a ty menší se poušťí , vše kolem trojnožky a majáku a ti mladší jezdili také po výletech . Měl jsem tu taky partu hlavně na polaky a ten největší měl 90 cm , pak také jednou byli na štikáče ale jen asi 2 hod na večer a koukni na mníky byli jsme na ně jen jednou 128 , 118 cm a pak pár kolem metru a k tomu i brosmy 85 cm a menší . Však si tam… 🙂 Honza měl pěkného polaka co mi poslal foto 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Díky Milane za informace, mám už sbaleno, chybí už jen některé potraviny. V sobotu byl u mě Jigin a tak jsme vše trochu prodebatili a už se moc těšíme. Hlavně na mníky, štikáče, větší kelery a polaky.

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Dnes se v kempu Averoy fishing nachytala velká spousta makrel, menších kelerů, polaci okolo 70 cm mníci a brosmy 70-90 cm a několik tresek přes metr. Ještě teď je na vodě Milan tak čekáme s čím přijede.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Díky za report a jen tak dál. Co dovezl Milan?

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , vzal jsem úplné nováčky na yt Steinen otevřené moře , byli z toho tak docela paf ..:-) i když jsme se tam vydali kolem páté tak si kluci pěkně zachytali a odhalili docela velké nedostatky ve vybavení ale to vše smazala radost z úlovku velkých mníků 128 , 119 , 106 , 112 cm , připletli se nám tam také pěkné brosmy , pollack i jednoskvrná . Přikládám i foto tresek další party 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, krásné úlovky, gratulace lovcům. Už se na ty mňouky moc těším. Starost mi zatím dělá předpověď počasí.

Ať to všem stále dobře chytá a máte fajn počasí.

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Dnes na první lajně ostrovů fungoval zoom na polaky a obecňačky, chutnaly i makrelám (40 cm+). V okolí majáku žádné velké úspěchy jen u trojnožky 2 štikozubci

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Paja64, první lajna ostrovů, tím myslíš co? Z pohledu z kempu ostrovy od majáku doprava nebo ostrovy u velblouda nebo ostrovy napravo za plavební čárou a nebo ostrovy za trojnožkou? Jaká barva Zoomů byla nejúspěšnější?

paja64
    Účastník
    (9 odpovědí)

Ostrovy u velblouda, barvy modrá – větší velikost polaků, červená častější záběry. Dnes opět šli polaci pouze červené zoomy a pak černý mistic, chytli jsme i šest štikozubců a parta ze Slovenska měla taky nějaké. Milan z další portou odjel zase za yt Steinen a přivezli mníky, polaky a obecné.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Kulíku ti polaci včera to byla krása jak tam na moři řádili , také jsem měl červené zoomy a torpéda 22 g než mi je všechny zničili 🙂 . Největší štikoun měl 104 cm a bylo jich dohromady 15 z mníků 112 cm , polaci byli 70 – 85 cm a z obecných největší měla 98 cm , nad trojnožkou keler 95 cm a stále tu jsou pěkně velké makrely kolem 40 cm , no prostě tu jsou krásné ryby a co víc si přát 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, díky za informace a už bych nejraději vyrazil k Tobě. Gratulace všem a jen tak dál. Smutný jsem zatím z předpovědi počasí neboť podle ní se dostaneme na moře až za 3 dny od příjezdu nejdříve a vše může být jinak, neboť půjde studená fronta, bude lejt a foukat 12. Pak se dá předpokládat, že se ryby stáhnou a znovu najet už ani nemusí a tak si to užívejte.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Kulíku tady máš jen pár fotek z dnešního dne ať se máš na co těšit 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, to víš, že se těším a moc. Jen mám trochu obavy z té předpovědi počasí, ale snad to nakonec dopadne dobře. 😀

Vše nachystáno a už jen vyrazit. Těším se hlavně na mníky, štikozubce a polaky a pokud by byla i placka, tak by to bylo super.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...