Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

jo to bude ono, taky nás bylo dvanáct, vřele doporučuji:-S:-S:-S

Jo okolí znám dokonale.Je to jedno z nejkrásnějších míst s těmi fjordy.Jezdil jsem tam od roku 1996.Dobrý místa na ryby,jen to chce mít dobrou loď.Jezdili jsme někdy skoro až k Halse nebo na druhou stranu k Aure.

Musím říct že místo to je krásný. V létě tam jedu znova, ale to máme chatu s kútrem, tak to tam snad pořádně prochytáme;-)

U týhle chaty je i kutr nebo jedete jinam?S tím už se dá pak zajet i na vzdálenější místa.

Jinam, asi 10km vedle. Sem už mě nikdo nedostane.

Tak dej pak info,jak dopadneš v létě.Ryby se tam opravdu daji nachytat pěkný.

[citace]honza8 napsal:

Jinam, asi 10km vedle. Sem už mě nikdo nedostane.[/citace]

Proto já jezdím místa kde to znám vím co může očekávat.Vím že změna je život. Tak at se zadaří v létě:-P:-P:-P

Nějaké aktuální info by nebylo? :-? Jedeme za 2 dny :-)

Teď jsem koukal na FCB. Z kempu i z Aukanu jsou tam fotky doršů z mělčin. Mníci a dneska kočka odhadem k 90cm. Jinak zatím beze zpráv, ale ono to přijde 8-)

Tak hoši v pátek valíme do aure.

jede nový neoplán, lidí tak akorát, piva plno

Hned vedle blíže k aure jezdí travel suport a nemá to chybu

[citace]tuareg1 napsal:

Tak hoši v pátek valíme do aure.

jede nový neoplán, lidí tak akorát, piva plno[/citace]

My valíme už zítra, po vlastní ose , jede do pivátu proti Aure, tak se na vodě určitě uvidíme :-):-)

Svinvika -Trondheimsheila - stojí to za pika ču- vítr fouká z pevniny, drift je jak kráva, jsme opálený a ryby se musej hledat. Osvědčená místa nefungujou, gumy zkoušíme všemozný barvy, kombinujem jigy všech velikostí, to samé s pilkinama, ale prostě to nejde. Jediný ryby na švéda a maso = leng, brosmy jsme ještě nechytli. Zkoušíme průběžně bránu, ponorku, maják u lesundu ale bída. Je jedno jestli jsme na moři při přílivu, nebo odlivu ale ryby se odstěhovaly buď na Halsu, nebo na Bakan /to podle příspěvků/. Jestli někdo něco chytne tak je to světlá vyjímka. Dnes jsem mluvil se 4 posádkama a shodou okolností na tom byli jako my - 1 ryba za hodinu to je klaický průměr....

To Wachy: to je mrzuté, ale ono se to určitě zlomí a ryby budou zase při chuti. :-P Moc dobře znám tu náladu, když se zkouší vše možné a úspěch žádný. První den je to ještě v poho, ale druhý či třetí už jsem :-x:-E Tak držím palce ať se vše v lepší obrátí a bedny jso plné! :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.