Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,263)
  • Autor
    pavel.v
    Účastník
    (137 odpovědí)

Aure dneska v poledne. Teplota na nule

Mirek Příhonský
    Účastník
    (29 odpovědí)

… tak to aby sme zase přezuly zpátky na zimáky..:-E:-S

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Teď do Norska rozhodně.:-P

filous
    Člen
    (12 odpovědí)

doufám že 10.5 tam už bude pěkně.Něco podobnýho jsme zažily v Bessakeru a už nikdy nepojedem začátkem dubna.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Wachy napsal:

… tak to aby sme zase přezuly zpátky na zimáky..

V Norsku jsou zimní gumy poviné do konce dubna;-);-);-)

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

To honza8:Jak to s váma vypadá už jste něco pořádného lapili.Kluci co jsou na Eidestrandě už mají chycené ryby přez metr.Jsou tam tresky obecné a kelery. Až na to počasí tak si libujou:-):-):-)

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Zdravím vás přátelé,

měl bych prosbičku. Jezdíme do Aure k Hanzovi uz pár let. Vzhledem k tomu, že nejezdíme s cestovkou, nedostává se nám moc informací o názvech míst. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jste mohli označit na nějaké mapce místa jako : Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem, Ponorka a třeba i nějaká jiná zajímavá a úspěšná místa a jak je nazýváte.

Díky moc

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Rozna napsal:

Zdravím vás přátelé,

měl bych prosbičku. Jezdíme do Aure k Hanzovi uz pár let. Vzhledem k tomu, že nejezdíme s cestovkou, nedostává se nám moc informací o názvech míst. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jste mohli označit na nějaké mapce místa jako : Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem, Ponorka a třeba i nějaká jiná zajímavá a úspěšná místa a jak je nazýváte.

Díky moc

Podívej se na Aure-střední Norskotam to je perfektně popsanné:-D:-D

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Toto téma jsem již pročítal. Jsou tam místa zajímavé rybařiny.

Ale jak se těm místům říká jsem tam nenašel.

Bylo by možné k těm barvám doplnit i názvy, jak se těm místům říká ?

Děkuji

martinadam
    Účastník
    (2 odpovědí)

Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak mapu se zákresem lokalit “Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem,” jsem nanašel. Nebyl by nějaký odkaz?Díky

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

martinadam napsal:

Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak mapu se zákresem lokalit “Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem,” jsem nanašel. Nebyl by nějaký odkaz?Díky

Mapu máš tady : MAPA AURE

Zmíněné lokality v ní nejsou zakresleny (myslím že na mapě brána úplně chybí). Nikdy jsem v Aure totiž nebyl a tak sám nevím kde se zmíněné lokality nacházejí, takže bych je ani zakreslit do mapy nemohl. Musíš se pozeptat někoho kdo tam byl.

Jediné co bych ti mohl říct, jsou místa kde předpokládám úlovek, ale není to 100% a někdy je to spíše věštění z křišťálové koule.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

martinadam napsal:

Když se podíváš na stránku Aure-střední Norsko příspěvek od PEN 21.4.2010 je tam mapa jsou tam zakresleny barevná místa.Modrý půl oblouk je ponorka,žlutá barva je pod vysílačem.Vlevo na te mapě jsou červené značky když pojedete mezi ty ostrovy tak tomu se říká brána ale je oficiálně Fiskholmen.Co se týká mostů těch tam je dost třeba u Aure

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

martinadam napsal:

Tady je ta diskuze : AURE – STŘEDNÍ NORSKO

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Přátelé, děkuji vám za informace a Mifakovi za mapové podklady.

Jsou super.

Nemáte ponětí, kolik by mohlo stát vytisknutí mapy na A2 ?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Rozna napsal:

Přátelé, děkuji vám za informace a Mifakovi za mapové podklady.

Jsou super.

Nemáte ponětí, kolik by mohlo stát vytisknutí mapy na A2 ?

Cena bude záležet na typu použitého podkladu (papíru) a na nákladech tiskárny. Například V Benátkách na Jizerou mají tento ceník : CENÍK

Ale podle mne do 250 Kč by jsi se měl dostat všude.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...