Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Aure dneska v poledne. Teplota na nule

... tak to aby sme zase přezuly zpátky na zimáky..:-E:-S

Teď do Norska rozhodně.:-P

doufám že 10.5 tam už bude pěkně.Něco podobnýho jsme zažily v Bessakeru a už nikdy nepojedem začátkem dubna.

[citace]Wachy napsal:

... tak to aby sme zase přezuly zpátky na zimáky..[/citace]

V Norsku jsou zimní gumy poviné do konce dubna;-);-);-)

To honza8:Jak to s váma vypadá už jste něco pořádného lapili.Kluci co jsou na Eidestrandě už mají chycené ryby přez metr.Jsou tam tresky obecné a kelery. Až na to počasí tak si libujou:-):-):-)

Zdravím vás přátelé,

měl bych prosbičku. Jezdíme do Aure k Hanzovi uz pár let. Vzhledem k tomu, že nejezdíme s cestovkou, nedostává se nám moc informací o názvech míst. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jste mohli označit na nějaké mapce místa jako : Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem, Ponorka a třeba i nějaká jiná zajímavá a úspěšná místa a jak je nazýváte.

Díky moc

[citace]Rozna napsal:

Zdravím vás přátelé,

měl bych prosbičku. Jezdíme do Aure k Hanzovi uz pár let. Vzhledem k tomu, že nejezdíme s cestovkou, nedostává se nám moc informací o názvech míst. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jste mohli označit na nějaké mapce místa jako : Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem, Ponorka a třeba i nějaká jiná zajímavá a úspěšná místa a jak je nazýváte.

Díky moc[/citace]

Podívej se na Aure-střední Norskotam to je perfektně popsanné:-D:-D

Toto téma jsem již pročítal. Jsou tam místa zajímavé rybařiny.

Ale jak se těm místům říká jsem tam nenašel.

Bylo by možné k těm barvám doplnit i názvy, jak se těm místům říká ?

Děkuji

Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak mapu se zákresem lokalit "Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem," jsem nanašel. Nebyl by nějaký odkaz?Díky

[citace]martinadam napsal:

Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak mapu se zákresem lokalit "Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem," jsem nanašel. Nebyl by nějaký odkaz?Díky[/citace]

Mapu máš tady : MAPA AURE

Zmíněné lokality v ní nejsou zakresleny (myslím že na mapě brána úplně chybí). Nikdy jsem v Aure totiž nebyl a tak sám nevím kde se zmíněné lokality nacházejí, takže bych je ani zakreslit do mapy nemohl. Musíš se pozeptat někoho kdo tam byl.

Jediné co bych ti mohl říct, jsou místa kde předpokládám úlovek, ale není to 100% a někdy je to spíše věštění z křišťálové koule.

Dobrý den, ať hledám jak hledám, tak mapu se zákresem lokalit "Vrata , Ponorka, Most, Žlutá tyč u radiomajáku, Pod vysílačem," jsem nanašel. Nebyl by nějaký odkaz?Díky[/citace]

Když se podíváš na stránku Aure-střední Norsko příspěvek od PEN 21.4.2010 je tam mapa jsou tam zakresleny barevná místa.Modrý půl oblouk je ponorka,žlutá barva je pod vysílačem.Vlevo na te mapě jsou červené značky když pojedete mezi ty ostrovy tak tomu se říká brána ale je oficiálně Fiskholmen.Co se týká mostů těch tam je dost třeba u Aure

Tady je ta diskuze : AURE - STŘEDNÍ NORSKO

Přátelé, děkuji vám za informace a Mifakovi za mapové podklady.

Jsou super.

Nemáte ponětí, kolik by mohlo stát vytisknutí mapy na A2 ?

[citace]Rozna napsal:

Přátelé, děkuji vám za informace a Mifakovi za mapové podklady.

Jsou super.

Nemáte ponětí, kolik by mohlo stát vytisknutí mapy na A2 ?

[/citace]

Cena bude záležet na typu použitého podkladu (papíru) a na nákladech tiskárny. Například V Benátkách na Jizerou mají tento ceník : CENÍK

Ale podle mne do 250 Kč by jsi se měl dostat všude.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!