Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Ca 300 km nad Trondheim, na poloostrov Austra. Jezdíme tam od 2012 2x ročně.
Ale pořád tam prší, je to tam hnusný a je tam protivný domácí, takže tam prosím raději nejezděte :-).
Odpovědět
Ahoj Václave, kde přesně je ten kemp na Austře. dík dalibor
Odpovědět
Ještě jednou po padesáté páté k tématu. Červená, oranžová, očkovaní, neočkovaní, karanténa – všechno jasné. Jen dotaz, platí to až od pondělí 30. 8. ? Kamarádi chtějí jet trajektem z Německa do Bergenu, s příjezdem v neděli 29.8. a mají jednoho neočkovaného.
Dle FHI je nyní Německo oranžové, takže ten neočkovaný půjde do karantény.
Odpovědět
to Ondra Brichta
Díky, chlapi musejí přehodnotit plán a pojedou přes most.
Odpovědět
Zdarec, setkal se někdo s kontrolou na Švédských hranicích cestou zpět do ČR?
Odpovědět
Na cestě zpět ze Soroya se nás Švédové, Norové, Finové, Dáni a Němci vůbec nevšímali, průjezd absolutně volný.
Odpovědět
Chtěl bych se zeptat jak Norové zjistí, že jsem někdo jel trajektem z Německa do Švédska? Nebo je to nějak propojené a mohou si tuto informaci někde ověřit?
Odpovědět
Včera jsme se vrátili z Hitry.Absolutně hladký průjezd až do Prahy nikde nikdo nás nestavěl a i na trajekt v Treleborgu bez kontroly.Jeli jsme autobusem.
Odpovědět
Chtěl bych se zeptat jak Norové zjistí, že jsem někdo jel trajektem z Německa do Švédska? Nebo je to nějak propojené a mohou si tuto informaci někde ověřit?
Nikdo se tím nezabývá kudy jedeš. Spal jsem na cestě v Dánsku a potom ve Švédsku a na hranicích se mě nikdo neptal kudy jsem jel a jak dlouho jsem na cestě. Byli jsme 2 očkovaní a 3 neočkovaní.
Odpovědět
Ahoj. Máte někdo zkušenosti co hranice? Kamarád bude mít vakcínu Johnson teprve 14 dní, což je všude ok, ale Norsko ji dle webu uznává až po 3 týdnech. Jedeme 2.9. Kiel-Oslo a Německo bude červené . . . Díky za informaci
Odpovědět
No my máme jet 6.9, ale když vidím jak to vše červená tak už stim moc nepočítám, tak snad to klapne no...
Odpovědět
Míro a jel si na Veiholmen někdy přes mosty?? Jak dlouho trvá cesta??
Odpovědět
Míro a jel si na Veiholmen někdy přes mosty?? Jak dlouho trvá cesta??
Je to rychlejší než trajektem.
Odpovědět
Přes mosty jsem nejel, ale dnes jsem to zjišťoval od dvou kamarádů a pokud je víc řidičů, tak je to v pohodě. Vidím to jako dobrou možnost v tomto blbákově.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...