Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální informace z Norska 2021

« Předchozí 1 … 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 … 42 Další »
Sim
05.02.2021 ID: 850756

Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.

0
Odpovědět
sabro
25.07.2021 ID: 1332894

Ahoj, prave jsme prekrosili hranice na E6, kolona asi na 20 min, ale hranice jsme projeli v pohode, nikdo po nas nic nechtel, nechali nas projet bez jakekoli kontroly.

0

Odpovědět

masar
26.07.2021 ID: 1332906

Prosím, ví někdo,zda příjezdový formulář je možné vyplnit pro několik lidí najednou, nebo musí mít každý svůj sólo ? Vyplňoval ho někdo ?

0

Odpovědět

Solny
26.07.2021 ID: 1332929

To LuHof: Cestou zpět nebyl přes Dánsko problém,nikdo ani nestavěl.  Směr do Norska by mohl být,jsou oranžový a Kodaň snad i červená.

0

Odpovědět

martin_87
26.07.2021 ID: 1332930

zdravím chtěl by se zeptat zda máte někdo zkušenosti s překročením hranic na covidpass po prodělání nemoci teď jsem něco zaslechl že to už Norům nestačí a očkování už nestihnu předem díky za info

0

Odpovědět

Solny
26.07.2021 ID: 1332934

To martin 87: švagr byl asi 3 měsíce po Covidu,záznam v Tečce byl zelený a brali ho jako nás očkovaný,bez problémů.

0

Odpovědět

Holzby
26.07.2021 ID: 1332935

zdravím chtěl by se zeptat zda máte někdo zkušenosti s překročením hranic na covidpass po prodělání nemoci teď jsem něco zaslechl že to už Norům nestačí a očkování už nestihnu předem díky za info

Plně očkované osoby a osoby, které v posledních šesti měsících podstoupily COVID-19, jsou osvobozeny od vstupní karantény. Chráněné osoby, které dostaly první dávku vakcíny před třemi až patnácti týdny, a děti mladší 18 let musí vstoupit do vstupní karantény, ale mohou karanténu ukončit, pokud budou mít negativní test nejdříve tři dny po příjezdu.

https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/#map-of-nordic-region-europe-with-status-for-entry-quarantine

0

Odpovědět

Barik
26.07.2021 ID: 1332938

Ahoj,dokážete mi někdo predikovat,co se stane na hranicích při kontrole mého COVID pasu,kdyz moje "plne" očkování bude platné 8/8/2021 a ja budu norské hranice překračovat 7/8/2021??Budu taky muset do karantény???Díky moc Karlos

0

Odpovědět

dosky
26.07.2021 ID: 1332939

Ahoj,dokážete mi někdo predikovat,co se stane na hranicích při kontrole mého COVID pasu,kdyz moje “plne” očkování bude platné 8/8/2021 a ja budu norské hranice překračovat 7/8/2021??Budu taky muset do karantény???Díky moc Karlos

Podle mě nebudeš mít QR kód zelený a tudíž tě budou brát jako neočkovaného a půjdeš na test. Je to ovšem pouze můj názor. Možná se pletu, ale myslím, že spíše ne.

0

Odpovědět

Solny
26.07.2021 ID: 1332955

Norové uznávají plné očkování již za týden po druhém očkování. Kamarádovi po 12 dnech  QR kód svítil červeně,ale celník ho pustil.

0

Odpovědět

Ondra Brichta
26.07.2021 ID: 1332964

Norové uznávají plné očkování již za týden po druhém očkování. Kamarádovi po 12 dnech QR kód svítil červeně,ale celník ho pustil.

Přesně tak, Norové uznávají už týden po druhé vakcině. Na barvičky v aplikaci si moc nehrajou, to si může každej zfalšovat poměrně snadno. Důležité jsou údaje z QR kódů a jejich následné ověření a porovnání s jejich pravidly.

0

Odpovědět

Eli
27.07.2021 ID: 1332996

Ahoj lidi, dneska jsem chtěla rušit trajekt a jet celou cestu autem, ale prý Norové od včera udělali výjimku pro nezletilé děti, když jedou v doprovodu plně očkovaných rodičů. Že se nemusí testovat ani nikde registrovat ani žádná karanténa. Víte o tom někdo něco?

Jedeme trajektem v pátek z Dánska (oranžová) do Norska, abychom projeli i s 14-ti letým synem.

Díky moc za Vaši radu a zkušenosti..

0

Odpovědět

Barik
27.07.2021 ID: 1332997

Dikes za info kluci,snad máte pravdu a projedeme bez obtíží:-) Jooo a když takhle všechno víte:-),dokážete mi prosim doporučit nejlepší cestu + hraniční prechod(Švédsko x Norsko) při cestě autem?My v "normalni" době jezdíme přes Německo,Dánsko,Švédsko...Diky moc za tipy

0

Odpovědět

janka
27.07.2021 ID: 1333023

To Eli:

Pokud pojedete z Danska trajektem do Norska, tak skoncite v karantene. Dansko je oranzove a cervene, takze pro vas plati pravidla pro prijezd z techto zemi. Trajekt totiz plati jako hromadny dopravni prostredek a ten je zakazan pri tranzitu pouzivat.

Takze radsi zmente sve cestovni plany.

Co se tyce deti, podle me se pouze zmenil text, ale smysl zustava pri starem. Deti registrace a test na hranicich, karantena. Prijezdova karantena u deti nikoho moc nezajima.  Pokud jsou deti mladsi 12 let a test by byl u nich obtizny, nemusi ho vubec delat. Hodne take zalezi na tom, kdo je prave na hranicich. Zatimco Solny cekal s detmi na testovani v noci 4 hodiny, u jineho auta s detmi mavli rukou a jeli bez.

www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/egenerklaringsskjema-for-personer-som-skal-i-innreisekarantene-og-bekreftelse-pa-egnet-oppholdssted-for-gjennomforing-av-karantene2/id2791503/

0

Odpovědět

LuHof
27.07.2021 ID: 1333025

To Janka: jedeme v pátek trajektem z Německa do dánska a poté z dánska do Švédska. Celým švédském a pak až do Norska. To je taky problém ten trajekt v Dánsku nebo ne? Děkuji za info

0

Odpovědět

janka
28.07.2021 ID: 1333077

Z dnesni tiskove konference:

Ctvrty stupen znovuotevreni se posouva zatim o 2 tydny. Presto jsou nektere zmeny od pristiho tydne, nektere se tykaji i trajektove dopravy a deti. vice zde:

www.nrk.no/norge/her-er-korona-endringene-som-kommer-fra-neste-uke-1.15590111

www.regjeringen.no/no/aktuelt/trinn-4-iverksettes-ikke-na/id2866643/

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 … 42 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.