Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Moje kamarádka Liza z Norska už si užívá bohatství norského moře. Píše, že je sice -15C, ale rybolov neskutečný, ryba za rybou. Chytají 50-65m. Není však vyjímkou, že jim na to skočí treska už v 18m! Neskutečný rybolov nedaleko města Maloy.
Přesně tak,za mně také klobouk dolů za trpělivost a moc děkujeme. Hlavně se nenechte natvrdlyma odradit vaše informace jsou pro nás důležité, děkujeme.
Odpovědět
Na tento certifikat digital eu vas Nori pustia bez problemov ale samozrejme az bude krajina zelena
Odpovědět
Na tento certifikat digital eu vas Nori pustia bez problemov ale samozrejme az bude krajina zelena
Na tohle pustí i z červené krajiny, červená/zelená řeší lidi, co nejsou očkováni , nebo neprodělali covid
Odpovědět
Hele nechci byt za chytraka... Zkousel jsem tento certifikat tento vikend v Nemecku. Necitelnej pro 3 appky. Pokud neuznaji papir tak je to k nicemu... Potrebujeme Covidpass. Pry ma byt k dispozici od 1.7. doufam ..
Odpovědět
Ahoj Boris apka ktora bude citat tento kod bude k dispozicii az 1. 7 geen paas digitalny covid pas bol vytvoreny skor tak preto ti to nefunguje ale akceptovatelnost GR kodu bude bud papierova alebo luksusna v mobile to je to iste
Odpovědět
Este raz do Norska je potrebny EU digitalny certifikat Cesi ho uz maju Slovaci este nie a ci uz uz to je na na papiary alebo v mobile(od 1.7) na tom nezalezi dolezity je GR kod a ten bude akceptovatelny v Shengene a samozrejme v Norsku
Odpovědět
Aj na Slovensku už vydávajú európske kovid pasy. Ja som už dostal.
Odpovědět
Paní Janko a ostatní znalí,
jedeme do Norska 18.9. Kolegové jsou všichni očkovaní, v té době budou už 2x. Já se očkovat nechci a ze zdravotních důvodů by to taky nebylo ideální. Psala jste, že "Od 5.7. se meni meritka na rozdeleni zemi a pak bude i Slovensko pravdepodobne zelene. potom plati: kdo je plne ockovany a ma overitelny certifikat (to uz je ted overitelne pro nekolik statu, pro dalsi by to melo byt od 1.7.) muze bez omezeni do Norska. Kdo ockovany neni a nebo tento overitelny certifikat nema, musi vyplnit registracni formular a na hranicich delat test, ale nemusi do karanteny. (samozrejme, pokud je test negativni :-)))"
tzn., že si testy v ČR vůbec dělat nemám? A na těch hranicích si mě sami zastaví nebo to tam budu někde hledat? Kolik tam takový test stojí? Ale ono to bude v tom září asi úplně vše jinak.
Odpovědět
Ahojte,
v prípade že Slovensko bude tento piatok zelené, od pondelku 5 7 21 sa Norsko pre nás očkovaných ktorí máme europsky covid pass otvorí. Neviete či to bude hned od polnoci z nedele na pondelok?
Odpovědět
K vasim dotazum:
Cr neni jeste na mape zelene, protoze se to rozhoduje zatim v sude tydny . proto i to zpozdeni v incidencnich cislech .. radeji se neptejte, vysvetlovani zabere spoustu casu .. viz odkaz FHI. A od 5.7. bude stejne vsechno jinak.
Vydra .. neptejte se ted na zari :-))) Nebojte se, na hranicich vas uz budou smerovat, hledat nic nemusite. A ten test je zatim zdarma. Pro vas neockovaneho jeste plati povinnost vyplnit prijezdni formular https://reg.entrynorway.no/ ale mozna to v zari zase bude uplne jinak
Mino - pro ockovane s overitelnym certifikatem je Norsko dostupne uz ted, od 1.7. by mel byt certifikat overitelny pro vsechny staty Schengenskeho prostoru. A ano, rozhodujici cas je pulnoc z nedele na pondeli. Ale to vam, jako ockovanym s overitelnym certifikatem muze byt jedno. Tyka se to cervenych a zelenych a jinak barevnych zemi, coz je dulezite hlavne pro neockovane a "neprodelane".
Odpovědět
to Ciza
takhle: www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/?term=&h=1
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...