Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
To Bakulin: Pozdravuj Vladimíra a fotku zkus znovu, zrovna jsem se tady hrabal.
Ďas byl chycen v hloubce 60m dne 24.05.2010 Norsko-Tigvoll, prut Colmic, naviják Daiwa Leobritz 500, nástraha pilkr 450g.
S pozdravem Milan Hrachovec Kasejovice
Odpovědět
KUCI DEM TO HODIT NA HŘEBÍK TO NENÍ MOŽNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-O
Odpovědět
Mě by zajímalo jak ho mohl za pilkr dostat do lodi za pilkr ?
Odpovědět
To Bakulin: Pěkné úlovky, nejsou ty Brosmy červavé? My jsme jich museli půlku vyházet kvůli červům.:-S
Odpovědět
Hitra-Froya: včera se povedli pěkní mníci, největší měl 19kg, a pár menších, 135cm,130cm...já jsem trefil "jen" 11kg mníka, zkoušel jsem i "Podkovu" ale bez ryby. Zítra a pozítří má foukat, tak to vypadá až na pondělní chytačku..
Odpovědět
Titran- Froya Dnes ráno pršelo v osm hodin jak utne a jelo se. Spousta makrel kolem majáku, hoši vyjeli se Swennem a až ke konci něco nachytali. To naše lodě přivezli více makrel než oni z lodě.
To co se žene , máš pravdu, Swenn odřekl zítřejší plavbu a přesunul ji až na pondělí.
Odpovědět
Zdravím na Titran,odpoledne kousali taky jen makrely,byl jsem na chvíli na vodě,na hloubce totální nula, alespoň že jsem vymodlil na gumu jednoho polaka na zítřejší oběd..když to nekouše, tak to prostě nekouše..:(
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...