Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
To Sim : Jirka vzkazuje, ze se zatim rozcvicuje, ceka na vetsi:-D
Odpovědět
To Jirka: Já to tušil. "Jirko, ty šapióne, gratuluji a pozdravuji všechny v Hasfjordu!"
Odpovědět
To Fous: Fousi makej, tak se to dělá, zajdi k nim na školení.
Odpovědět
To Jirka: Velká gratulace, ještě chyť něco, aby se to dalo pověsit na štafle.
To Fous: Jak to jde u tý zakrmený bójky?
Odpovědět
To Sim:Máš pravdu nám jde asi líp hasit žízeň.Jinak menší halibuti kolem 7kg,dnes drobet větší 15kg,zatím trénujeme,dáli počasí snad bude i větší.Jinak včera ráno u dračího zubu bez nároku dostat 1kg pilkr na dno do 60 metrové hloubky.Cesta do chaty trvala 1.45 min.Nad 1metr 10až15 obecňaček,hodně koček,potvory...Royas 8 obecňaček za 2hod.Jezdíme vlevo od Hasfjordu.
Odpovědět
To Norek:Čekáme na lepší vítr.Potom začneme chytat na bojce pořádný ryby.
Odpovědět
Dnes jsem se vrátil z Harbaku,rybařina super,začínají najíždět makrely
a kolem nich mnoho tresek.
Při cestě tam výslech norského celníka,kterému šlo hlavně o to kde
budeme ubytovaní.Při cestě zpět po E3 (Alvdal)měření radarem,naměřeno
v obci 67 km/h a pokuta 4200 NOK.Žádná diskuze.Dostal jsem složenku na
zaplacení,zaplacena na poště.
Máte někdo zkušenost se zaplacením takovéto složenky z České republiky? Případně jaká je vymahatelnost při nezaplacení ?
Odpovědět
[citace]masar napsal: Dnes jsem se vrátil z Harbaku,rybařina super,začínají najíždět makrely
a kolem nich mnoho tresek.
Při cestě tam výslech norského celníka,kterému šlo hlavně o to kde
budeme ubytovaní.Při cestě zpět po E3 (Alvdal)měření radarem,naměřeno
v obci 67 km/h a pokuta 4200 NOK.Žádná diskuze.Dostal jsem složenku na
zaplacení,zaplacena na poště.
Máte někdo zkušenost se zaplacením takovéto složenky z České republiky? Případně jaká je vymahatelnost při nezaplacení ?[/citace]
Při nezaplacení můžeš s určitostí počítat, že když tě příště zastaví Politi, automaticky tě prolustrujou a když máš vroubek, jakože to poznají, budeš z toho mít dost velký problémy. To platí i pro "norky", kteří si dělají srandu z radarů a nechávají se rádi fotit. Dříve, nebo později na ně taky dojde. Zkuste už konečně respektovat zákony země, kde jste jen na návštěvě.
Odpovědět
Chlapi, na kolik přijde taková výprava na Soroyu na osobu. Kdyby nás jelo 5.
Odpovědět
To vydra.byl jsem tam vloni v Hasviku.8lidí 10dní cca20 tis.
Odpovědět
To Vydra: Jezdí nás 6 a vychází to tak kolem 28.000,-/1. Každý rok to je jinak, záleží na kursu koruny (vloni 1 NOK = 2,81 Kč, letos 3,28 Kč, cesta nás stála 37.000,- Kč (nafta, trajekty, most), taky moc záleží kam budete jezdit na ryby a jakou budete mít loď. Vloni jsme měli 100k motory a projezdili jsme ve dvou lodích benzín za 23.000,-Kč, letos s 50k motory vyšel benzín na 17.500,- Kč. V kalkulaci je i cena za auto, který máme půjčený. Samozřejmě v tom je i cena za chatu + 2 lodě 33.500,-NOK.
Odpovědět
Ahoj Všem.Jak to vypadá s rybama na Hitře Dolmoy máme to za 10 a dlouho žádné zprávy
Odpovědět
to colkin: byli jsme v Morvollanu no a žádnej zázrak něco sme, ale vytáhli nej obecňačka 96 cm chytli sme převážně obecný občas polak.:-?
Odpovědět