Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#44218 30.8.2012 v 11:03
to Mifak: asi jsi opravdu ředitel zeměkoule,8-) Ti většinou bývají nad věcí:-D nad náma obyčejnejma blbcema8-)8-)8-)
#44219 30.8.2012 v 11:04Koukám, že moje žabo-myší války se Šroubesem jsou zapomenuty a překonány :-D:-D:-D:-D:-D
#44220 30.8.2012 v 11:04respi napsal: konečně jsi se projevil(ochránče,školníku,iniciativní chlebodárče),a závist? to neznám,urážky od Tvé osoby? Pcha……a na moje logo nemáš,experte!! jestli jsi se všimnul,tak ten text byl od….nebudu jmenovat
Co má s tím co společné nějaké tvé logo, které je mi úplně ukradené? :-O
Já si všimám vícero věcí.
Text “… jo takové Kikin, ten má jistě Savagear i na slipech a na pyžamu, jsem zvědavej jak dlouho mu bude trvat než dostane nápad navštívit tetovací salon” byl od nortwolfa. Na ten jsem ale nereagoval.
Tvůj byl dodatek ohledně plyšového medvídka. A to že to nedáš do citace ještě neznamená že nedokáži rozlišit co kdo napsal. Ty možná ne… na to je to pro tebe možná příliš složité…
#44221 30.8.2012 v 11:18Pafka napsal: Koukám, že moje žabo-myší války se Šroubesem jsou zapomenuty a překonány
To nejsou žádné války, jen mi prostě nesedí vyjadřování některých individuí. Na to jak jsou někteří staří by měli mít dostatek rozumu na to, aby dokázali rozlišit mladickou nerožváznost či nadšení a ne si z něj kvůli tomu utahovat. To prostě nesnáším a takovej člověk je u mne to co jsem napsal…
#44226 30.8.2012 v 13:47Tak jsem nechtěl psát,ale trocha nadhledu by neškodila,že MifakM.Možna máš patent na rozum,ale někdy je třeba ubrat plyn a nehrát si na mistra světa a znalce všeho,co se kde šustne……..:-(
#44227 30.8.2012 v 14:12to upír, Ten nadhled rozhodně chybí těm, kteří se otírají o toho mladého kluka. Je vidět že mu opravdu závidí,protože jiný důvod si nedovedu představit, když vám vadí kikibutovo příspěvky tak je ignorujte. Také já ignoruji příspěvky od určitých lidí, ale nemusím je urážet.
#44228 30.8.2012 v 14:478-)jenom jsem musel reagovat!!! jinak: nou coment:-D8-)
#44229 30.8.2012 v 15:07Jo,jo,češství,za vším je třeba vidět závist,protože přece nic jiného neexistuje.Už ani zašpičkovat si nikdo nesmí,aby se nějaký Zoro mstitel neozval…..a takové to bylo veselé fórum,než to někteří začali moc žrát…8-)
#44230 30.8.2012 v 15:19honza dufek napsal:
husky19 napsal: Tak my už, Honzo, máme odjezd na Dolmoy za 14. Doufám, že nám tam také něco nechají. Dozvěděl jsem se, že v našem obydlí není zaveden internet a asi tam ani žádná volná Wi-Fi nesahá. Tak jsem z toho trochu smutný, ale snad to nějak vyřešíme.
..volnou wifi u nás v kempu máme, tak když budeš chtít něco poslat nebo se podívat na mejly, tak se stav na pokec a na kafe…
Tak to přijedu opravdu rád. Jednak mi to vyřeší velký problém a navíc s tebou rád pokecám!! Budeme to mít po vodě jen kousek. Pokud se nepletu, tak budou vaše lodě jezdit skoro okolo nás. Dnes to máme za 13!! 8-)8-)
#44231 30.8.2012 v 15:292 upir
Špičkování beru jako součást každého fóra, ale měli by být obě strany sobě rovny a mělo by to mít určitou úroveň a limity. Ale to co tady předváděli někteří vůči Kikibutovi už bylo daleko za hranou slušného chování a to se na mne nezlob, ale proti tomu se ozvu, když je Vám to ostatním jedno!
Jiná kapitola je třeba špičkování mezi mnou, Pafkou a šroubkem… ale není to za hranou a ten druhý má mentálně na to, aby dokázal přiměřeně reagovat.
A to že se mi dva “spolu po práci na pivo” rozhodně nepůjdeme nemusíme ventilovat na veřejnosti. Ty další to stejně nezajímá a nebo je jim to ukradené. A všichni co chodí na fórum už to stejně vědí. Takže to pro ně není ani novinka.
Ale hlavně se mějte hezky a ať Vám všem přeje počasíčko… já du raději na ryby, než se tady handrkovat 😛
#44232 30.8.2012 v 15:29Ani jsem si pomalu nevšiml jaká se tu rozhořela ostrá diskuze :-E:-E
I když jsem starej pes, Norskem protřelý, tak před odjezdem vždy prožívám obrovské nadšení a nadšením nemohu někdy ani usnout.
Chápu Kikibuta!!!! Jsem stejný a nestydím se za to!!!
8-)8-);-);-):-):-):-D:-D
#44235 30.8.2012 v 16:47Fajn debata! Savagear na slipech,pyžamu,tetování Savagear povoleno,ale běda,plyšový medvídek Savagear zakázán,zmínka o něm je velkou urážkou.Proč by nemohl být medvídek Savagear ? Musím se přiznat,ač starší,mám medvídka plyšového na klíčích,lépe se mi hledají.Také mám v plovoucím obleku v kapse pro rybářské štěstí medvídka M(je to samička),přinesla mi pěkné úlovky.Jsou ale neznačkoví!
Chápu rozhořčení Mífáka,není to tak dlouho, kdy vystupoval v úloze Kikibuta on a všichni byli k němu tolerantní,chce to i pro jiné.
I když to nepatří do středního Norska – tak ať to jde v Mikkelviku!
#44236 30.8.2012 v 17:12Pafka napsal: Koukám, že moje žabo-myší války se Šroubesem jsou zapomenuty a překonány
Ha ,s Tebou dycky půjdu do války…:-D:-D:-D,ale stejně prohraješ kamaráde..na skříň Tě sice nevyzvednu,ale jednou sa mi povede dát Ti Helium do potapěčských lahví…:-D:-D:-D:-D
Budeš vykládat jako kanárek v kleci…:-D:-D:-D
No a dál kluci….
Požádám vás o jedno,prosím,dost hádek tady….jo.Já taky napíšu sem tam blbost a ne jenom Já,skoro všichni..
Nebudeme zde jako na jiném nemenovaném webu,kde člověka sejmou za každou blbost,ten člověk si to musí uvědomit sám a hotovo.
Nebubdu ze sebe dělat svatouška,taky sem tento týden na jeden web vložil pár foto,kde bylo něco,co se jiným nelíbilo a to byl mazec…:-D:-D
A tento pokec myslím patří do jiného vlákna.
#44244 30.8.2012 v 18:26Šroubes, tos neměl. Vykopávám válečnou sekeru a těš se :-E:-E:-E:-E
Pamatuješ na ten velkej ořech vedle stodoly? Pokud ne, za týden ho uvidíš, a to se shora :-D:-D:-D
Už jsem byl ve sklepě pro horolezecké lano a sedák :-D:-D:-D
Pemprsky, abys tam vydržel 2 dny ti přivezu :-D:-D:-D
#44250 30.8.2012 v 20:00Pafka napsal: Šroubes, tos neměl. Vykopávám válečnou sekeru a těš se
Pamatuješ na ten velkej ořech vedle stodoly? Pokud ne, za týden ho uvidíš, a to se shora
Už jsem byl ve sklepě pro horolezecké lano a sedák
Pemprsky, abys tam vydržel 2 dny ti přivezu
myslíš válečnou slivovicu,ne? teďka jsem vyudil vnoučatum amura,vrhla se na to jak treska na pilkr,a s..u na ty kecy od …..někoho!!!8-) a nakonec :držte se ševci svýho kopyta…………
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální informace střední Norsko 2012