Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]MifakM napsal:
WOHANKA-TEAM napsal:
Klidně napiš.
Na Smolu jen tehdy, když tam budeš ty [/citace]
V tom nevidím žádnej problém. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
Chtěl bych s tebou o tom popovídat v Prušánkách při té slivovičce. [/citace]
Pokecáme. Už se tam těším. :-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
Vikna Hansvika první test vody mraky velkých makrel dnes největší polak 72 a 70cm. Počasí zatím super. Loď Hansvika a 50ps motor perfektní. Zítra snad bude wifi takže potom bližší info a fotky. PS: jeden z polaků chycen na ZOOM což je moje první ryba na tuto nástrahu po 4 letech. Prut 50g takže super souboj.
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Zítra snad bude wifi takže potom bližší info a fotky
Prepáč, ale ja si myslím že wifi n e b u d e ,:-(
v NO som už viackrát počul že :" zajtra, pozajtra spojazdníme wifi". Ani raz počas môjho pobytu to v takomto prípade NEBOLO!!! Potom nasleduje, že :" pracovníci telekomunikácií sú darebáci a nedodržiavajú termíny":-(:-S
PEN, držím palce, aby som sa mýlil:-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
PS: jeden z polaků chycen na ZOOM což je moje první ryba na tuto nástrahu po 4 letech. Prut 50g takže super souboj.[/citace]
Gratulace !! Uvidiš ze to bude čim dal lepši. Chce to dostat trochu "do ruky" a pak to jde jak po másle. Nechávej plandat nade dnem v 10-30m a hlavně vydržet a instinktivně nesekat nech ohnout prut "do vody" Dobry je ze po tom moc nejdou makrely a dostaneš se pod ne !!
Odpovědět
Dolmoy/Hitra..dvě lodě vyjeli dnes za bezvětří před Inttian na štikozubce,jedna loď přijela a mají jich asi deset přes osmdesát čísel (nej 97cm), ale druhá je ještě na vodě a prý mají štikáče přes metr..tak uvidíme co přivezou...:-)
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: Dolmoy/Hitra..dvě lodě vyjeli dnes za bezvětří před Inttian na štikozubce,jedna loď přijela a mají jich asi deset přes osmdesát čísel (nej 97cm), ale druhá je ještě na vodě a prý mají štikáče přes metr..tak uvidíme co přivezou...[/citace] :-)Tak toho štikulu bych rád viděl,to už je ryba když má metr:-D já jsem na Bakkanu chytil dva ale miminka okolo 35cm.8-)8-)
Odpovědět
[citace]respi napsal:
honza dufek napsal: Dolmoy/Hitra..dvě lodě vyjeli dnes za bezvětří před Inttian na štikozubce,jedna loď přijela a mají jich asi deset přes osmdesát čísel (nej 97cm), ale druhá je ještě na vodě a prý mají štikáče přes metr..tak uvidíme co přivezou... Tak toho štikulu bych rád viděl,to už je ryba když má metr já jsem na Bakkanu chytil dva ale miminka okolo 35cm.[/citace]
opravdu ? já ho teda v životě nechytil ....máš foto ?
Odpovědět
to kikibut
Při frekvenci, kterou navštěvuješ Norsko, to nebude dlouho trvat.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Došky
Odpovědět
Dolmoy/Hitra:...slíbený štikáč..to je z tej první lodě..
Odpovědět
Dolmoy/Hitra:..trpělivost ovoce přináší...odpolední ďasík..
Odpovědět
Moc hezkej ďasík. :-P:-P:-P:-D:-D:-D:-):-):-)
Došky
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal: to kikibut
Došky[/citace]
Kikibut ani tak nejezdí často do Norska, jak se spíš málo často z Norska vrací:-D
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal:
to kikibut
Došky[/citace]
Hele letos to je 2x do Norska poprvé 8-)8-)8-)snad to i do budoucnosti vydrží :-D
Odpovědět
Dneska trošku větší houpání. Největší úlovek dne obecná 82cm
Odpovědět