Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
jo to už je další,do podlahy se vykrouží dirka kam se dá el.čerpadlo na vyčerpávání vody
Odpovědět
To uz je dalsi kousek. Odtokovy kanalek by mel byt u zadni kapsy, kam patri nadrz. :-)
Odpovědět
Pro Vápno1. Pepo, byl jsem Vámi pověřen zmapovat lokalitu, což jsem udělal. Byl jsem příjemně překvapen jak příznivou lokalitou co se týče minimálních vzdáleností k lovištím, tak hojností úlovků. Jako bonbónek bych přidal snad nejlepší přístup majitelů a personálu, které jsem kdy zažil. Nemám jedinou výtku. Určitě Vás přesvědčím a na jaře sem pojedeme s naší starou partou.
Odpovědět
Pepapol malá otázka prečo si nedal držiaky na udicu aj na predok lode?
Odpovědět
Pár fotek z včerejšího večera od Pavla P.
Kluci šikovný :-)
Odpovědět
A jeste fotky od bezva patry z Ledenic. :-)
Makrely uz jedou ve velkym.
Odpovědět
Další fotky od Pavla P. Ač počasí poslední dny rybám moc nepřeje, ani místní rybáři nevyjíždí, tak chlapi jezdí ve dne v noci. Dneska ráno se jim podařilo zdolat halíka 106 cm, 12 kg. Jelikož foukalo, byli u levého výjezdu a na třiceti metrech, na maso přišlo tohle překvapení. Také se nám u majáku začali toulat malí okouníci, mezi nimi i 46 cm- viz. foto.
Před pár dny se mi chlubil místní rybář, že vytáhl red fish 9 kg! Pevně doufám, že mi za pivo vyzradí i souřadnice, kde je lovit :).
Odpovědět
Zdravim na Veiholmen !!! Po dnešním setkání s Tomášem-berny, to vypadá na čtvrteční odjezd na Veiholmen tak se pomalu začínám těšit :-) :-)
Odpovědět
Ahoj můžete sem někdo dát nějaké mapky kde se co na Veiholmenu chytá?Nějaké jsou na st.diskuzi,to je ale tet nedostupné.Dík.
Odpovědět
Ahoj Pepo, určitě přijeď! Po pár denní krizi, přijeli z nočního lovu v podstatě s plnou lodí. Pod hejna kelerů a makrel najely krásné ryby a braly celou noc :). Fotky dodám až skončí šichta ve filetárně!
Odpovědět
pepapol Ja myslel s označenýma místama kde se co tet chytá.
Odpovědět
Slíbené fotografie z noční výpravy Pavla P. a dvou dalších lovců. Největší polak 87 cm, obecná 80 cm, bedna makrel a v zápalu boje jeden zlomený prut.
Odpovědět