Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

jo to už je další,do podlahy se vykrouží dirka kam se dá el.čerpadlo na vyčerpávání vody

To uz je dalsi kousek. Odtokovy kanalek by mel byt u zadni kapsy, kam patri nadrz. :-)

A tohle čerpadlo

Pro Vápno1. Pepo, byl jsem Vámi pověřen zmapovat lokalitu, což jsem udělal. Byl jsem příjemně překvapen jak příznivou lokalitou co se týče minimálních vzdáleností k lovištím, tak hojností úlovků. Jako bonbónek bych přidal snad nejlepší přístup majitelů a personálu, které jsem kdy zažil. Nemám jedinou výtku. Určitě Vás přesvědčím a na jaře sem pojedeme s naší starou partou.

Pepapol malá otázka prečo si nedal držiaky na udicu aj na predok lode?

mám to v plánu je tam ještě dodat :-)

Pár fotek z včerejšího večera od Pavla P.

Kluci šikovný :-)

A jeste fotky od bezva patry z Ledenic. :-)

Makrely uz jedou ve velkym.

Další fotky od Pavla P. Ač počasí poslední dny rybám moc nepřeje, ani místní rybáři nevyjíždí, tak chlapi jezdí ve dne v noci. Dneska ráno se jim podařilo zdolat halíka 106 cm, 12 kg. Jelikož foukalo, byli u levého výjezdu a na třiceti metrech, na maso přišlo tohle překvapení. Také se nám u majáku začali toulat malí okouníci, mezi nimi i 46 cm- viz. foto.

Před pár dny se mi chlubil místní rybář, že vytáhl red fish 9 kg! Pevně doufám, že mi za pivo vyzradí i souřadnice, kde je lovit :).

Zdravim na Veiholmen !!! Po dnešním setkání s Tomášem-berny, to vypadá na čtvrteční odjezd na Veiholmen tak se pomalu začínám těšit :-) :-)

Ahoj  můžete sem někdo dát nějaké mapky kde se co na Veiholmenu chytá?Nějaké jsou na st.diskuzi,to je ale tet nedostupné.Dík.

Ahoj Pepo, určitě přijeď! Po pár denní krizi, přijeli z nočního lovu v podstatě s plnou lodí. Pod hejna kelerů a makrel najely krásné ryby a braly celou noc :). Fotky dodám až skončí šichta ve filetárně!

tady je celá mapa

pepapol Ja myslel s označenýma místama kde se co tet chytá.

Slíbené fotografie z noční výpravy Pavla P. a dvou dalších lovců. Největší polak 87 cm, obecná 80 cm, bedna makrel a v zápalu boje jeden zlomený prut.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.