Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Berny: dokonce předčil i místního lovce brosmanů pangasoocasých trdestilera Amundsena.. Zdravim Pavla Kralicka.
Odpovědět
Úkol pro DUKA na víkend.
OK, beru na vědomí.
A tak krásnej a prodlouženej víkend to mohl být. No nic, zatlačím motorku zpátky pod kůlnu. :D
Teď vážně, taky mě to sere. Dělá se na tom. ;)
Odpovědět
Dnešní after párty v duchu vítání slunce se odehrála u majáku. Voda se vřela snad všude, obrovská hejna makrel na hladině. Ovšem nežraly! Máme šest hezkých kousků a jdeme spát. Přikládám fotku z hlubin, jelikož jsem si utopila telefon, tak mi přijde tématická.
Odpovědět
Ahoj Berny: doufám, že padne nový rekord brosmana pangasoocasýho, a proto jsem vám na něj poslal nějaké pilkříky a jigy. Do pilkříků jsem přidal příchuť kokosu a banánu. Na jigy jsem použil klasiku...vanilku :-) děj vědět jak se jednotlivé příchutě osvědčili:-))))))))))
Odpovědět
Včerejší nejlepší úlovek od Michaela Krause. Halibut 142 cm, 36 kg! Na kelírka v 70 m.... Následovalo velmi rychlé koupáni z mola a whisky :)
Odpovědět
Úkol pro DUKA na víkend.
OK, beru na vědomí. A tak krásnej a prodlouženej víkend to mohl být. No nic, zatlačím motorku zpátky pod kůlnu.
Teď vážně, taky mě to sere. Dělá se na tom.
![]()
Tématicky to sem sice nepatří, ale protože je Terka na Veiholmenu, tak můžu :-) . Kolik znaků může mít SZ? Včera jsem jí psal poněkud delší, po pokusu o odeslání zmizela a v naší konverzaci není vidět. Díky
Odpovědět
Ahoj Terko,jsme na Jostolenu,cekame na ty makrely co jsou u Vas na Veiholmenu.
Odpovědět
Ahoj Aleši, zkusím vám tam nějaká hejna poslat :D není problém.
Odpovědět
Dnes pro Vás místní rybář Hans Christian Vyhulmenn testoval tradiční známé i neznámé nástrahy .U těch známých zní závěr jednoznačně ............. můžete si je strčit uplně všude .
Odpovědět
Ahoj vsem :-)
Vcera dorazila parta z Ledenic. Vecer par piv, priprava cajku a dnes hura na ryby. A priprava prinesla ovoce v podobe lososa 90cm!!!! Chycen na gumu 10cm!
Jsou to vydry! :-)
Odpovědět
Sadky tady v sirokym okoli zaplatpanbuh nikde nemame... :-)
Odpovědět
Da se nejak poznat jestli utekl ze sadek nebo jestli je to divoka forma??
Odpovědět