Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální info střední Norsko 2011
- Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#21445 3.6.2011 v 7:58
Rozhodně se přidávám k názoru,že váha této ryby není ke 20ti kg.
Pokud není jinak,lze předpokládat,že vážili na váze kde jsou Kg i Lb
a odečetli hodnotu Lb.Tak by to traké odpovídalo. Zdravím všechny NORKY,máme to za 16.
#21452 3.6.2011 v 8:43Souhlasím s Lovec1. Celou dobu jsem přemýšlel kde je chyba, nepředpokládal jsem úmysl podvodu. Vysvětlení s jinou váhovou jednotkou odpovídá rybě.
Pandion
#21453 3.6.2011 v 12:01Hitra den první:
vítr nad 10m/s takže popíjíme a připravujeme se na zítřek
#21454 3.6.2011 v 12:08To Petr1K:
Kde na tý Hitře jste? Jinak předpověď počasí pro Froyu (Hitra se tam dá taky nastavit):
http://www.yr.no/place/Norway/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Fr%C3%B8ya/Titran/
Přeju Vám, ať můžete co nejdřív vyrazit, aby si mohla Vaše játra taky trošku odpočinout 😀
My to máme za 12.
#21463 3.6.2011 v 17:15s CaHitra.cz
počasí dovolilo vyrazit ale bylo jen pár menších kelerů a dorších miminek. Vše vzali rackouni. Vítr nedovolil pořádnou rybařinu a tak to jdem zaspat
#21472 3.6.2011 v 20:18Sim napsal:
Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???
už sem pár těchto chlapíků měl na prutě a zdolal sem je,ale ta váááha,vůůůbec ne… 10-12kg bych bral,ale tuto váhu ne….
můj odhad po vytření max 11kg…
Tyto kluky sme chytali letos na Bakkanu…a žádný neměl takovou váhu…
Já tomu nevěřím….
#21473 3.6.2011 v 21:18Sim napsal:
Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???
Max 12 kg8-)8-)8-)
#21476 3.6.2011 v 22:09honzak napsal:
Sim napsal:
Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???
Max 12 kg
Chlapi…Už toho kellera neriešte. Možno mal ťažké kosti 😡 Každý tu vkladá príspevky podľa svojho svedomia a záleží na tom, kto ho aké chce mať 😀 Do rekordov by som to každopádne nezaraďoval, lebo 20kg vyzerá, evidentne, úplne inak…
#21478 4.6.2011 v 5:27Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.
#21479 4.6.2011 v 5:34vd napsal: Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.
Naše parta to dělá tak že každý člen navaří jedno jídlo pro 10 lidí a zamrazí.Vozíme ho tam v bedně a zpět v té bedně ryby. Večer si děláme různé talířky se salámkama,sýry atd. nebo si uděláme ryby,palačinky něco jednoduchého
#21480 4.6.2011 v 5:42vezem zmražený maso a tam vaříme máme v teamu zdatného kuchaře.Nevim jak ostatní ale naše banda veze místo chleba ty rozpejkací bagety ráno je šoupneš do trouby za 10min máš čerstvé křupavé a teplé pečivo.Jen si přibal sebou espumizan páč po teplém pečivu většinou míváme ventilááris.o :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.At se daří za 5 odjezd :-P:-P:-P
#21484 4.6.2011 v 9:55vd napsal: Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.
Buď mražené hotové jídlo, které se na chatě jen ohřeje, nebo hotové maso na různé způsoby, zavařené v zavařovacích sklenicích. Příloha se pak už snadno dodělá (rýže, těstoviny, brambory/kaše). A zbytek jídla děláme z čerstvých ryb.
Co se týká pečiva – něco zamraženého chleba, něco na dopečení a zbytek toustový chléb (bereme sebou sendvičovač). Ten tousťák nemusíš ani zamražovat, vydrží neskutečně dlouho čerstvý. A v případě nedostatku koupíme pečivo v obchodě v Norsku.
#21507 5.6.2011 v 6:10V Lauvsnes začínají najíždět makrely. V pátek ve třech 35 ks. Zkusím foto obecnačky z 30.5. Měla 101 cm.
#21513 5.6.2011 v 7:19Čo sa stravovania týka, tak moja vedúca domácnosti,hlavná navigátorka a šéfka proviantného zabezpečenia 2-3 dni pred odchodom pripraví hotové jedlá do konzerv(ľahká sterilizácia). Na mieste pripravujeme už iba prílohy. Do krabice na ryby dáme 4-5 ks mrazené naše chutné obľúbené chleby + udeninku do kapustnice, alebo fazuľovice a ….ešte sme hladní neboli. Mňam, mňam.
#21515 5.6.2011 v 8:32Hitra den druhý:
Ještě ve vlnách jsme na hloubkách 15-40 chytali obecňačky. Celkem ve třech 2 bedny 60+. Hrozně moc malejch pouštěno. Několik polaků, zase dost malejch vráceno vodě a rackům.
Počasí se umoudřilo a tak zase vyrazíme
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální info střední Norsko 2011