Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 687)
  • Autor
    lovec1
    Člen
    (39 odpovědí)

Rozhodně se přidávám k názoru,že váha této ryby není ke 20ti kg.

Pokud není jinak,lze předpokládat,že vážili na váze kde jsou Kg i Lb

a odečetli hodnotu Lb.Tak by to traké odpovídalo. Zdravím všechny NORKY,máme to za 16.

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Souhlasím s Lovec1. Celou dobu jsem přemýšlel kde je chyba, nepředpokládal jsem úmysl podvodu. Vysvětlení s jinou váhovou jednotkou odpovídá rybě.

Pandion

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

Hitra den první:

vítr nad 10m/s takže popíjíme a připravujeme se na zítřek

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

To Petr1K:

Kde na tý Hitře jste? Jinak předpověď počasí pro Froyu (Hitra se tam dá taky nastavit):

http://www.yr.no/place/Norway/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Fr%C3%B8ya/Titran/

Přeju Vám, ať můžete co nejdřív vyrazit, aby si mohla Vaše játra taky trošku odpočinout 😀

My to máme za 12.

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

s CaHitra.cz

počasí dovolilo vyrazit ale bylo jen pár menších kelerů a dorších miminek. Vše vzali rackouni. Vítr nedovolil pořádnou rybařinu a tak to jdem zaspat

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim napsal:

Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???

už sem pár těchto chlapíků měl na prutě a zdolal sem je,ale ta váááha,vůůůbec ne… 10-12kg bych bral,ale tuto váhu ne….

můj odhad po vytření max 11kg…

Tyto kluky sme chytali letos na Bakkanu…a žádný neměl takovou váhu…

Já tomu nevěřím….

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Sim napsal:

Max 12 kg8-)8-)8-)

Codfish
    Účastník
    (76 odpovědí)

honzak napsal:

Sim napsal:

Max 12 kg

Chlapi…Už toho kellera neriešte. Možno mal ťažké kosti 😡 Každý tu vkladá príspevky podľa svojho svedomia a záleží na tom, kto ho aké chce mať 😀 Do rekordov by som to každopádne nezaraďoval, lebo 20kg vyzerá, evidentne, úplne inak…

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.

Jindřich Tischer
    Člen
    (141 odpovědí)

vd napsal: Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.

Naše parta to dělá tak že každý člen navaří jedno jídlo pro 10 lidí a zamrazí.Vozíme ho tam v bedně a zpět v té bedně ryby. Večer si děláme různé talířky se salámkama,sýry atd. nebo si uděláme ryby,palačinky něco jednoduchého

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

vezem zmražený maso a tam vaříme máme v teamu zdatného kuchaře.Nevim jak ostatní ale naše banda veze místo chleba ty rozpejkací bagety ráno je šoupneš do trouby za 10min máš čerstvé křupavé a teplé pečivo.Jen si přibal sebou espumizan páč po teplém pečivu většinou míváme ventilááris.o :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.At se daří za 5 odjezd :-P:-P:-P

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

vd napsal: Možno to sem nepatrí ale o 22 dní vyráža partia po prvý raz do Norska, ostrov Garten. Prípravy, nákupy rybárskycvh potrieb v plnom prúde, horúčka sa stupňuje ale mám prosbu. Poradte skúsenejší, ako riešiť stravovanie na pobyte. To si doma zhotovujete stravu a mrazíte, nakupujete hotové mrazené jedlá alebo tam originál varíte a pečiete? Asi nikto nieje týždeň až 10 dní na mrazenom chlebe a slanine? Ďakujem za typy stravovania.

Buď mražené hotové jídlo, které se na chatě jen ohřeje, nebo hotové maso na různé způsoby, zavařené v zavařovacích sklenicích. Příloha se pak už snadno dodělá (rýže, těstoviny, brambory/kaše). A zbytek jídla děláme z čerstvých ryb.

Co se týká pečiva – něco zamraženého chleba, něco na dopečení a zbytek toustový chléb (bereme sebou sendvičovač). Ten tousťák nemusíš ani zamražovat, vydrží neskutečně dlouho čerstvý. A v případě nedostatku koupíme pečivo v obchodě v Norsku.

Kotala Rudolf
    Účastník
    (28 odpovědí)

V Lauvsnes začínají najíždět makrely. V pátek ve třech 35 ks. Zkusím foto obecnačky z 30.5. Měla 101 cm.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Čo sa stravovania týka, tak moja vedúca domácnosti,hlavná navigátorka a šéfka proviantného zabezpečenia 2-3 dni pred odchodom pripraví hotové jedlá do konzerv(ľahká sterilizácia). Na mieste pripravujeme už iba prílohy. Do krabice na ryby dáme 4-5 ks mrazené naše chutné obľúbené chleby + udeninku do kapustnice, alebo fazuľovice a ….ešte sme hladní neboli. Mňam, mňam.

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

Hitra den druhý:

Ještě ve vlnách jsme na hloubkách 15-40 chytali obecňačky. Celkem ve třech 2 bedny 60+. Hrozně moc malejch pouštěno. Několik polaků, zase dost malejch vráceno vodě a rackům.

Počasí se umoudřilo a tak zase vyrazíme

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...