Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info střední Norsko 2011

V poslední době,až na pár výjimek,mi zde chybí info ze středního Norska. A přitom nás tam jezdí dost rybářů,ale v aktuálních informacích z Norska 2011 převažují zprávy z "dalekého" severu, který je pro nás mnohé rybáře ať už z různých důvodů nedosažitelný. Proto zakládám toto téma a doufám,že se zde pro nás "střeďáky" objeví zprávy z této oblasti. Nejde jen o fotky trofejních úlovků,ale o to,zdali vůbec a na co ryby berou, v jaké oblasti atd. Za sebe slibuji,že až se vrátím (konec června),tak podám info pro další rybáře,kteří do oblasti středního Norska pojedou.Mohu se zklamat,vyhořet,ale i to jsou informace.

Plukas

Odpovědět

Dne 18.5.2011 jsem vylovil v Norsku - ostrov Froya Titran Rorbu tresku tmavou - Kellera s použitím vypůjčeného prutu, multiplikátor Commander Pro 30 LW, pletená šňůra Gpower Ultra Brand 40 Lbs na švédský pilkr na který zabrala při spouštění pod loď v hloubce asi 40 m. Doba zdolávání této tresky dlouhé 120 cm a vážící 19,5 kg byla 20 min Jiří Štěpán Liberec.

Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???

Možná blbá fotka, ale váha tak 12Kg ?

....souhlasím s Preparátorem

Honzo dotaz: s těma loděma, které jsou k dispozici na místě, je bezpečné jezdit na Ornklakken při jakém maximálním větru? My se tam vloni vůbec nedostali, ale i tak bylo chytání kolem majáku celkem úspěšný. Díky.

[citace]Hans napsal: Honzo dotaz: s těma loděma, které jsou k dispozici na místě, je bezpečné jezdit na Ornklakken při jakém maximálním větru? My se tam vloni vůbec nedostali, ale i tak bylo chytání kolem majáku celkem úspěšný. Díky.[/citace]

Při dobrým počasí to je v pohodě, jde to, samozřejmě ve více lodí a je dobré mít určité zkušenosti na moři...

Kdyby pán měřil 2.20m tak budiž.Ale je to klasický metrový keler!!!!:-?:-|8-O

Souhlasím s respi,a váha tak 10kg. Podle toho, jak vypadají 20kg.obecňačky,-nesrovnatelné. Je to nesmysl.

Ahoj hoši.

Tak už to máme za 8

hodín.

Smer Vanyvsfjorden u Vestkappu.

Zatiaľ to vychádza na dobré počasie, tak po Šroubkovi dám vedieť ako sa darí.

Malá decko sa tak neteší..........:-P

To stipko... Bezproblémovú cestu prajem a vietor do 4m/s. Ostatné už príde samo 8-)

Za 42 8-O

Držet v jedné ruce tak lehce 19,5 kg rybu se mi zdá nepřirozené,vizuáině tuto váhu nemá.

To sob : souhlas. Tady je vidět nepříznivý vliv norského prostředí na běžné pomůcky rybáře. Plastový metr se díky nízké teplotě smrskl o 10% a ručička váhy díky korozi z nějakého důvodu zarezla u značky 19,5kg. Všechny ryby proto váží 19,5kg.:-D

[citace]Sim napsal:

Co na to říkáte? Já nevěřím té váze, co ty na to Honzo???[/citace]

Myslim že má kolem metru a tak 12kg max.Ten pán nejni ani tak velikej jak píše respi.:-P ale třebas se pletem klucíí :-D:-D:-D:-D:-D

Mrnul jsem o 2 stránky dopředu Honza tam má kelera tušim 117 a to je trošku jinčí ryba.I když je to blbě nafoceno ale váze ani délce nevěřim.:-(:-(:-(

Přidávám se k ostatním, večer jsem změřil pána i rybu na fotce a při tomto poměru a udané velikosti ryby by musel mít pán minimálně 2 metry (a to jsem bral vpotaz i možné zkreslení z fotky). Váha 20kg se mi zdá fakt přehnaná...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!