Letos v červnu jsem se stal taky “postiženým”. A to nejen Norským rybolovem, ale Norskem jako takovým. 🙂
Kamarád mě asi šest týdnů před odjezdem ukecal a jsem toumu rád. Byli jsme na ostrově Finnoy a vlastně jsme jen vláčeli. Na Norsko asi UL – pilkry 28(asi?) a 40g – co dovolil prut. 🙂 Až nějaký čas po návratu jsem zkoušel hledat na netu a vypadly mi vaše stránky. Je to fajn, že si může člověk takhle počíst o zážitcích a zkušenostech jiných a podívat se na fotky.
Po shlédnutí rekordů, ulovených českými rybáři, jsem si řekl, že vám pošlu fotky mých dvou pyskounů. Fotky asi nejsou ideální, jednak v jedné ruce ryba a v druhé foťák a potom mi v tu chvíli šlo jen o momentku pro vzpomínku. Ani míry a váhy přesně nevím. 🙁 Ten věší dozlatova měl 35+cm a ten menší byl tak 25cm. Já vím, jistě nesplňuju ty základní požadavky, ale posílám vám to k posouzení. Ten menší byl fakt krasavec! Jestli si dal bacha, tak tam ještě plave. 🙂
Takže kdybych se to měl pokusit popsat:
Zlatý
10. 6. 2011 ostrov Finnoy, Vašek Fialka, Fenwick River Runner, Mitchell 300X, stříbrný pilkr 28(?)g v hloubce cca 10m.
Modro-červený
13. 6. 2011 ostrov Finnoy, -ll- v hloubce 1m.(fakt, lupnul jsem to skoro na břeh a jen jsem zatáhl, už se na něj vrhnul.)
S pozdravem V. Fialka