Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 687)
  • Autor
    prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Halsa-Klevset. Kominická parta dovezla přes 40 ryb – kelery, polaky, makrely, mníky a navrch tuhle obecňačku: 127 cm/22,4 kg, 2 další velké ryby se jim vypnuly. V břiše měla jen dvoukilová játra, jinak úplně prázdný žaludek. Chytil ji Radek, který byl – jak jinak – vloni v Norsku poprvé. A někdo na takovou rybu čeká roky ….

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nádherná MONSTER obecňačka, gratuluji lovci! 😎

To Prochor: Na co mu zabrala, hloubka?

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

To Sim: na modrého pilkra 190 g, údajně ve sloupci v cca 70 m nad hloubkou cca 150 m. Jinak kromě velkých ryb se tu vyskytují i divní rackové – tenhle je čtyřnohý (foto Renata Urbanová)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

….ostroun obecný 109cm/7kg,největší asi z deseti kousků co jsem dneska chytil během hodiny na Hakkaskalenu,všechny včetně toho na fotce plavou dál..Byla to fantazie, hejno ostrounů pár metrů pod lodí,jeden největší měl určitě ke stotřiceti, ale ten to nevzal..brali kus makrely volně na háčku..dnešek byl i supr na polaky,viz foto…Mystic zaúřadoval..:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…a plave si dál…:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…polakový den..:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…Mystic a 45gr Torpedo…:)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Honza:Teda krásní žraloci:-D a ti polaci nádhera!!!8-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Honzo to je nádhera,je vidět,že tvoje barvy jim chutnají.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Opravdu pěkný “výřad” polaků. Když uvážím, jací jsou to bojovníci (zejména u chaluch) musím blahopřát a současně prožívat s lovcem boj. Všicni živočichové na světě jsou krásní i když tak nevypadají, ale polak je nádherná ryba. Když se mi u lodi po boji položí na bok je mi ho až líto, ale tak tomu příroda asi chtěla od pravěku. Jsme přece je predátoři v přeneseném slova smyslu.

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Halsa-Klevset: to Honza. pěkná práce, ať se ti daří. Tady šli dneska polaci taky, ale menší. Kominická parta dál řádí, dnešní nej ryba keler 117 cm a 11,8 kg. (fotili to snad telefonem, takže nic moc, ale ryba nádherná).

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…krásná ryba 🙂

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Krásná, už se nemůžu dočkat 15 nekonečných dnů.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Letos v červnu jsem se stal taky “postiženým”. A to nejen Norským rybolovem, ale Norskem jako takovým. 🙂

Kamarád mě asi šest týdnů před odjezdem ukecal a jsem toumu rád. Byli jsme na ostrově Finnoy a vlastně jsme jen vláčeli. Na Norsko asi UL – pilkry 28(asi?) a 40g – co dovolil prut. 🙂 Až nějaký čas po návratu jsem zkoušel hledat na netu a vypadly mi vaše stránky. Je to fajn, že si může člověk takhle počíst o zážitcích a zkušenostech jiných a podívat se na fotky.

Po shlédnutí rekordů, ulovených českými rybáři, jsem si řekl, že vám pošlu fotky mých dvou pyskounů. Fotky asi nejsou ideální, jednak v jedné ruce ryba a v druhé foťák a potom mi v tu chvíli šlo jen o momentku pro vzpomínku. Ani míry a váhy přesně nevím. 🙁 Ten věší dozlatova měl 35+cm a ten menší byl tak 25cm. Já vím, jistě nesplňuju ty základní požadavky, ale posílám vám to k posouzení. Ten menší byl fakt krasavec! Jestli si dal bacha, tak tam ještě plave. 🙂

Takže kdybych se to měl pokusit popsat:

Zlatý

10. 6. 2011 ostrov Finnoy, Vašek Fialka, Fenwick River Runner, Mitchell 300X, stříbrný pilkr 28(?)g v hloubce cca 10m.

Modro-červený

13. 6. 2011 ostrov Finnoy, -ll- v hloubce 1m.(fakt, lupnul jsem to skoro na břeh a jen jsem zatáhl, už se na něj vrhnul.)

S pozdravem V. Fialka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...