Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

• Toto téma obsahuje celkem 686 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 687)
  • Autor
    Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

Jsem rád že se tu rozjela steďácká diskuse, jen tak dál

2 Leiter,

ve středu jedem na Hitru a tak doufám že tam ještě není vloveno 😛

Petr

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Vylovit moře v tomto případě průliv mazi Hitrou a Froyou asi není možné. Loni se právě v tomto průlivu chytli tresky (tnavé, obecné) o velikosti 127 cm (podkova,Tirevet). Zkuste prochytávat okraje zmíněného průlivu (vláčení) od 12 do 30m v době 1 hod. před vrcholem přílivu a asi 2-3 hod po něm. Mám na mysli to období, kdy voda jakoby stojí a nejsou takové proudy. Loni jsme právě v této době a nejen my byli úspěšní. Je pravda, že asi před 14 dny zde proplouvali 4 kosatky, ale ty tresky nevyhnaly. Také je pravdou, že poslední asi 3 roky je zde úbytek polaků – mám na mysli velikost 90 cm+. Údajně velké polaky loví harpunami rybáři z východu v lokalitě jižně od Kraktaren.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya :..včerejší lov na Ornklakkenu, našli jsme velké kelery ve slopci cca 30-40 metrů, celková hloubka 60-75 metrů, vše odchytáno na pětaosmdesátku hlavu Torpedo a černý ripery MYSTIC..!!! největší keleři 116cm,112, 110, 109cm.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya :…pár “černých torpéd”

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya: ..nevětší z bojovníků…:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya:..použité vybavení a osvědčená nástraha na velké kelery..

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Snímky jsou nepochybným důkazem, že v průlivu ryby jsou. Díky. Nejvyšší čas, abych tam už byl. Je třeba si přečíst dřívější články od Honzy Dufka. Mám tytéž zkušenosti a nejen já.

Miloš Provazník
    Účastník
    (23 odpovědí)

Honzo paráda!

Je vidět že jsi přeci jen něco od”Pražmenů” odkoukal.

Blahopřejem,jan tak dál.

😀

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

No vida. Pak že ve středním Norsku se nechytají trofejní ryby. Blahopřeji, krásní keleři.

Plukas

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

To Kim, Honza

Chlapi, na podkově jsem samozřejmě byl také, myslím, že 4 noci jsem tam strávil.Bylo nás tam celkem asi 15 lodí ze širokého okolí.Nepopírám, že tam ty černí pašáci jsou, ale připadal jsem si jak na Václaváku před manifestací. Spousta lidí a mezi nima pár fízlů.

Za ty 4 návštěvy my nic, kluci od Honzy myslím 1-2 nachytali, ale o čem to proboha je?

Půlka průlivu se sjede na jedno místoa všichni, skoro bok po boku driftují na place zhruba 500*300 m.

Všem přeji hodně štěstí, ať si torpédo vytáhnou.

Zasvědcení vědí…

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

to Kim-jen pro upřesnění,ornklakken není mezi Hitrou a Froyou v “průlivu” ale asi hodinku cesty nad froyou,z Hitry jsme tam jezdily cca dvě hoďky…

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Jak říká Mikulčák,byl jsem na nich na Ornklakkenu, jelikož už nejsem na Dolmoy ale na Titranu-Froya. Pan Kim má pravdu, Podkova je jen drift 500 metrů, spustíš, driftneš, chytíš-nechytíš a jedeš před Podkovu na nový drift..A někdy je to tam jak “fronta na banány”, do toho tam německý kluci trolují s wobama, no mazec…Ale není to lehké místo, stejně jak je najít na Ornklakkenu…Někdo má prostě štěstí, někdo ne…To je rybařina a je to tak dobře..:) Petrův zdar..H.

mates77
    Člen
    (24 odpovědí)

Vingsand. Dnes super počasí, takže několik polaků 90+ nej 93cm. Vše pod 70 cm jsme vracili vodě. Krásná tečka za naší dovolenou. Večer si jedem chytit 100+ halibuta:-)https://www.rybolovnorsko.cz/i/smajly/1.png a zítra jedem domů. Testoval jsem věci od Honzi Dufka, ale tady je favorit Ol Master 26 cm bluebery.

mates77
    Člen
    (24 odpovědí)

Omlovám se za foto dodám ho později, nějak to nejde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 687)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...