Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Jejda, odešlo to dvakrát:-P Nevadí. Fotky jsem zatím nedodal, protože včera jsem si po dlouhé době užíval rodiny a na počítač nebyl čas.:Fotky budou snad O víkendu, pokud ovšem přijedu z Rakouska. Ale o nic nepřijdete a je se na co těšit. Nyní jdu zkoumat kameru:-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Tak něco málo ke Spálov. Nebudu děkovat všem, ale několik lidí musím zmínit. Šroubka, Zerpa, Michala, Solnyho, Máru a zbytek organizačního teamu. Díky všem. Nesmím zapomínat na Terezku, která mě zastupovala při focení. A taky oslavence a smolaře Kikiho. Díky Vám všem a za rok nashle.[/citace]
Ahoj, tak pošli ty fotky aspoň od Terezky...
Odpovědět
No, nedá mi to, abych přidal ještě poznámku ke Kikiho prutu. Ještě že tam Honzák testoval GO PRO Kameru. Takovou jakou jsem vyhrál. Takže myslím, že Kiki má šanci. Ale pokud ne, rád se přidám k Solnymu a na prut přidám taky. Sice to nenahradí citový vztah, ale alespoň něco. A nebo na něj uspořádáme sbírku. A uvidíme, kdo a jak si Kikiho váží
Odpovědět
[citace]elem napsal:
PEN napsal:
Tak něco málo ke Spálov. Nebudu děkovat všem, ale několik lidí musím zmínit. Šroubka, Zerpa, Michala, Solnyho, Máru a zbytek organizačního teamu. Díky všem. Nesmím zapomínat na Terezku, která mě zastupovala při focení. A taky oslavence a smolaře Kikiho. Díky Vám všem a za rok nashle.
Ahoj, tak pošli ty fotky aspoň od Terezky...[/citace]
Nemůžu, jsem v Rajchu a bez PC. Takže až doma:-E
Odpovědět
Ale mám dvě fotky z cesty:
"Když byl Kiki ještě malý"
"Brigádník z vinného sklípku"
Odpovědět
Mlíka bylo dost . Nejlepší věc , bez který bych se neobešel 8-)8-)8-) Každej den skleničku a hned je hezčí den !
Odpovědět
A Kiki mě tam tím prutem pěkně nasral. Ale ne tím ukradenym :-D
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Čeká na tebe Péťo [/citace]
Já vím. A dočká se.:-P
Odpovědět
SLÁVA Kikiho prut se už "našel". Volal mi Šroubek, ať to zde oznámím. Rosťa ho dnes našel opřený o dveře,takže to byl asi někdo místní. Víc asi napíše po práci Péťa......
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...