Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
[citace]Solny napsal:
Super akce a velké dík organizátorům srazu. Skvělou náladu dokreslují fotky a tak není co dodat.
A Kikiho prut mi mrzí,byl z toho hodně špatnej.Rád mu přidám na novej,když měl těch 18 [/citace]
Pepo,jsem s tebou zajedno,nás to nezabije a Kikimu to určitě udělá radost,jsme norci a ti by měli táhnout za jeden provaz...
Kiki,dej sem číslo účtu,něco ti tam pošlu...
Odpovědět
A já ti ho vytetuju :-D to ti už nikdo nikdy nesebere! :)
Odpovědět
Díky i Tobě Pepí za super servis,no proste ALL Ecsklusive. Můžeš si u mě v garáži vybrat co chceš....(doufám, že to nebude můj stařičký golf)
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Díky i Tobě Pepí za super servis,no proste ALL Ecsklusive. Můžeš si u mě v garáži vybrat co chceš....(doufám, že to nebude můj stařičký golf)[/citace]
Děkuji a z garáže jsem si vybral tebe,olovo a barvy ti seženu:-D
Odpovědět
Šroubku, jako vždy parádní jízda! S Dedo145 už jsme v pracovním procesu! Všechny zdravíme chystáme se na sraz RN 2015 v Praze.
Odpovědět
To KIKI: sice mám výpadky menší výpadky, ale co jsem Ti slíbil, platí.
Jo a chtěl jsi vidět tu největší na světě. Tady ji máš :) :) :)
Odpovědět
Ahoj Michale má nejakú divnú farbu či to je staršía šedivá?
Odpovědět
Ahoj všem, tak jsem spočítal co mi holky od vstupného dali. Bylo nás 160, za co všem díky a narok se opět sejdem ve Spálově a na konci roku určitě v Praze. Teď nás všechny čeká Norsko..8-)8-)8-)8-). Sim a spol valí tento týden a Já, Zerp, Solný a spol. na konci června..8-)8-)A pokud to vyjde, tak Mára45 jede snáma.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Šroubku, jako vždy parádní jízda! S Dedo145 už jsme v pracovním procesu! Všechny zdravíme chystáme se na sraz RN 2015 v Praze.
[/citace]
Jsem rád, že jste v pohodě doma..8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]146-Terka napsal:
A já ti ho vytetuju to ti už nikdo nikdy nesebere! :)[/citace]
S tebou stejně počítám Terko :-D:-D:-D
Solny sežeň mi radši na toho zmrda krumpáč
Mikulčáku stačí když si pak objednáš ještě gumy :-D
Doršáku ještě dneska nemám hlas 8-)8-O
Odpovědět
I mně v práci říkají, buď, že jsem nastydlý, nebo že mluvím jak velkej starej černoch. Prsty od strun už ale nebolí. :-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...