Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
skroban5
Členlev1971:Lžíce přibalena koupil jsem kovovou snad vydrží.Jenom počasí nas nepustí pár dnů na vodu nějak se s tím poperem.Na patek předpovídaji vydatný déšť na Hogsetu a doufám že nebudou nesjízdne cesty jako před dvěma lety to byl masakr.Čau v sobotu
skroban5
Členstipko buďme rádi aspoň za nějaké zprávy,hold si ty ryby budeme muset najít samy nám do loďky nenaskáčou.
skroban5
Členzdeneko: omlouvám se mněl jsi pravdu jde to už jsem plukasovi poslal co potřeboval
skroban5
Členzdeneko ty ale umíš poradit:-S
skroban5
ČlenTaky bych rád věděl jak nám začala sezona na Hogsetu jestli jsou nějaké ulovky.Nebo se není čím chlubit?Limitujíci je určitě že na Hogsetu není internet a tak reporty mají určitý skluz.
skroban5
ČlenHarty: Díky!
skroban5
ČlenHarty poslal jsem Ti soukr.zpravu mám zájem o nabízene zboži.
skroban5
ČlenStípko loni jsem chtěl vzít sebou prodlužovačku 50m a bylo by to hodně málo,taky nevím čí jsou pozemky mezi chatou a filetárnou.Male čerpadlo na vodu by taky nebylo marné.Otázkou zůstáva jetli se Georga už na tyto věci někdo zeptal nebo o tom diskutujem jenom tady na RN.Za36
skroban5
ČlenVydro co jsi používal za nastrahy rotačky ,voblery nebo male gumy?Nejspíš zvolíme něco podobného při výletu na Atlantskou cestu.Dík
skroban5
ČlenTak se nám krátí doba odjezdu 41 a proto jsme dneska u pivka dolaďovali detaily .Místo které popsal Skarabo určítě navštívime protože loni jsme jezdili na druhou stranu za maják a dál až skoro k modrému mostu.Pokud se nic nepokazí tak se uvidíme i s partou která tam bude před náma a určítě si budem mít o čem pokecat.
skroban5
ČlenVydro kde jste byli na ty pstruhy na kterých jezerech.Janka mi v Praze na výstavě tvrdila že jsou zarostlé travou tak rád uslyším názor od někoho dalšího,jedem koncem května.
skroban5
Členstipko na Hogsetu je chyceno hodně ryb ktere bych jednou taky rád chytil,třeba ďas,štikáč nebo ten uhoř pokud je to uhoř co drží ti dva chlapi.Robo pokud se někde na cestě potkáme budu jen rád to platí i pro lev1971
skroban5
Člen[citace]Petras1 napsal:
Perkelt z tresky .Treska z Graniaru . Dvě cibule na kostičky k tomu bobkový list, nové koření mleté i celé, protlačený česnek, špetka kmínu, lžička vegetky a vše s cibulkou na oleji do sklovata. Potom přidat tresku 1 kg nakrájenou na kostky a lehounce na směsi orestnout, ale opatrně aby se nerozpadla. přidá se lžička dobré sladké mleté papriky a zalije 0,8 litrem mléka a půl litrem smetany na vaření. Jak se začne všechno vařit, zahustíme to. Dvě lžíce mouky rozkvedlané v 0,2 litru mléka. Lehce povaříme a je to. Jak to trochu vychladne vmíchá se šťáva ze dvou citronů a osolí. Bašta jako hrom. [/citace]
Tak jsem se dokusil uvařít perkelt z tresky .Bohužel jsem přidal citron v nepravou chvíli akrapet se mi srazilo mleko.Naštěstí jsem pomocí mikséru vše napravil a ještě přídal jednu čili papričku.Všem perkelt moc chutnal i když byl z rok a pul mražené tresky obecné.Musím Petrasovi1 poděkovat za skvěly recept a všem doporučit!!!
skroban5
Členstipko ne všichni kteří jezdí na Hogset chodí na tyto stránky.Nas tam bylo sedum a ja jsem jediny ktery navštěvuje RN denně a občas něco napíše.Před náma je na Hogsetu lev1971 my končíme 30.5.Povedlo se Ti přehodit termín s někym?
skroban5
ČlenLetos už nebudu plašit ,ale na příšti rok začnu plánovat i podzim.Jake bývají teploty začátkem října ve středním Norsku?
-
AutorPříspěvky