Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Preparator
ÚčastníkPreparator
ÚčastníkPreparator
ÚčastníkPreparator
Účastník.
Preparator
ÚčastníkAhoj, chci se zeptat? Vozíte a upravujete někdo jikry ? samozřejmě mi chutná např. rybí plévka, ale jestli je někdo připravujete i na jiné způsoby a druhá ještě blbější otázka, počitají se např. jikry nabo játra do limitu ? Díky 😯
Preparator
ÚčastníkZábradlí 😀 , jídla se můžeš držet až budeš mít splněno 😀
Preparator
ÚčastníkMusíš jsi vybrat takové moře, aby jsi byl rád že se držíš 🙂
Preparator
ÚčastníkAhoj všem, četl jsem vaše poznatky s lovem polaků a taky
nějaký přidám.
To že se polak loví hlavně přívlačí asi všichni víme, ale co
se mi osvědčilo jako top nástr. když polaci vůbec neberou je pilkřík cca 3cm dlouhý. Stačilo nahodit a pozor, vůbec netahat, to nemělo smysl a nechávat pilkřík houpavým pohybem padat sloupce dolů a světe div se, polaci se mohli zbláznit. Nejspíš už prokoukli to věčné tahání a opravdu když jsem nechali pilkřík padat pozvolna dolů, tak každý druhý nához byl úspěšní.
Druhá věc kterou jsem pozoroval v roce 2012 bylo to, že
polaci i aktivně sbírají. Jezdil jsem s kamarádem k jedné vzdálené homoly ven na moře kde i když nefoukalo, tak se o homoly rozbíjely oceánské vlny. Po prvních 3 dnech chytání nic moc až si kolega řekl, že hodí chcanec a nechal prut s pírky opřený o loď a světe div se ono to fungovalo!!
Z homole se při nárazu vody uvolňovali vše možné zbytky
rostlin a ostatních věcí a když jsem nasadili bílá peří a nechali nástrahu pouze unášet pod lodí, tak jsme za 1 den nachytali tolik polaku, jako nikdy předtím. Ale pozor , fungovalo to opravdu jen když byla loď unášena stejným směrem jako zbytky z homole a to byl cca 30m pruh a nesměli jste na prut moc šahat a už vůbec né s tím tahat. Opravdu se to muselo nechat jen vznášet a houpat a pak jsem přelstili i ty větší kusy.
😛
Preparator
ÚčastníkJá už ani nevím, čím jsem to fotil :), je to moje první výprava do Norska. Pamatuji si jen, že to bylo focené tak ve 3 ráno 😀
Preparator
ÚčastníkPreparator
ÚčastníkTak místo je obsazené. Díky všem
Preparator
Účastníkgruvearbeider – Ahoj, tak to kuře bych si dal ledatak sám 🙂 zkrmuji myši a potkany. Hodím ti sz. 😉
Preparator
ÚčastníkPafka – blbá doma a zvlášt pro velké hady. Cena elektřiny, krmení a neprodejnost mláďat. A rok od roku horší a horší.
Preparator
ÚčastníkRadši už to satčí, kdyby jsi ctěl můžu ti hodit nějaké zajímavější fotky na sz, at tu neotravuju 🙂
Preparator
ÚčastníkKrmení 🙂
-
AutorPříspěvky