Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Krásné trojkolky. Co výrobek od Tebe, to skvost. K “Nerez” se raději zdržím komentáře……….
dub napsal:
To otta : syn dostal k narodeninám
To je inspirace pro Otta – tipuji, že to nebude dlouho trvat u bude tady od něj foto na moto-tříkolku se sudem piva či nějakého šnapsu. Toto jej určitě vyprovovokuje k vyšší metě.
To jsem rád, že to ode mě nebylo plácnutí vody a přeji jen houšť a také tam nechte něco pro Zdeňka a pro nás. A přeji Vám,ať se umoudří počasí.
Móóc hezké.
Tyto “naše” ročníky ještě vyučily “pány řemeslníky.” Doba zlatých českých ručiček pomalu končí a tak si važme těch opravdu zručných a šikovných jako je Otta. Klobouk dolů, kdo umí, ten umí.
Vyzkoušejte záliv-zátoku u fabričky se železným šrotem. Rádi tam zajíždějí větší keleři (80+). Je tam hloubka cca 20 m a hejno se rychle 2x-3x otočí ke hraně, kde to padá do hloubky a pak zase odplují pryč.
Tak přeji hodně trofejních úlovků.
DOSKY napsal:
Tak zkus tohle:
http://kartverket.no/en/sehavniva/Lokasjonsside/?cityid=209249&city=J%C3%B8st%C3%B8len
Díky, tohle se mi podařilo “zkrotit”. A díky všem ostatním za rady a snahu pomoci.
Tohle jsem zvládl už v poledne, ale Stavanger já nepotřebuji. A ty tabulky, co tam jsou, to je pouze slabý odvar co dříve bylo a mě zajímá určitý termín a nejen květen.
Poradil by někdo sdílnější jak si bez “pohrávání” vyhledat přehledné tabulky přílivu a odlivu? Ví ještě někdo jak na to?
Děkuji za ochotu a za radu.
Děkuji za příspěvek. Připojuji se ke “Skrobanovi”. Nejsem ajťák a přemírou času také netrpím. Nicméně na RN tento odkaz po odkliknutí na příliv odliv nilde není. Navíc po Tvé radě jsem ten web otevřel, jsem ve Stavangeru, potřebuji jinam, ale snad najdu večer chvíli abych si s tím pohrál. Není nadto se zeptat.
Kolegáčkové, obracím se na Vás s prosbou, zdali máte někdo adresu na funkční web na příliv a odliv. Odkaz na RN nefunguje a rovněž v tomto téma výše uvedené odkazy jsou už také “mrtvé.”
Díky
Vydra napsal:
Také si myslím, že slaná voda je na oplachování filet mnohem lepší než sladká.
Loni jsem dovezl ze Soroya filety vymyté ve sladké vodě a okapané a kvalita masa byla špatná.
Přikláním se jednoznačně k tomuto názoru. Filety oplachuji ve slané vodě, nechám okapat a poté je ještě dosušuji textilií. I tak v nich zůstane dostatek vody pro zámraz a za těch 15 let byly vždy filety po rozmrazení ve výborném stavu a oplachovaly se až před kuchyňskou úpravou.
A uspořádání lavic mají nové lodě stejné jako ta bílá či jako oranžová?
Ano, díky za nakopnutí. Je to tak a zdražení o 60 NOK považuji za zaokrouhlení a v podstatě je to opravdu zanedbatelné.
Pokud jsem dobře pochopil nový ceník, tak dříve byla jedna loď v ceně pobytu a to již teď není. Platí se sólo pobyt a sólo za počet lodí + …
Je to tedy takto?
Ty fotografie jsou opravdu klenotem. Klobouk dolů. Jedním slovem, nádhera………
-
AutorPříspěvky