Celé balení, kupuji na Olomoucké v Brně.
Druhá strana
Je to z Vietnamu a z farmy. Má to evropskou certifikaci.
Nechoď do Kaufu, skoč k rákoskovi na tržnici a za 250 Kč máš kilo luxusních mražených krevet.
Ke krevetám dělám nudle:
Na pánvi s oliváčem osmahnu čínskou zeleninu(mají to mražené v krámě)přidám vařené nudle, přidám ústřicovou omáčku, osolím, okořením, opeču a je hotovo. Podávám s tatarkou.
Třeba je to valach:-)
Při navíjení bez řadiče stačí pootáčet prutem v ose do stran. Když natočíš prut do leva šňůra se ti rovná víc napravo a opačně. Horší je to když zdoláváš rybu. To nemáš náladu kroutit prutem. Tak je lepší vetší cívka.
Máš ho v poště.
Zítra odjezd na Todalsforden – naší tradiční lokalitu na štikáče. Průzkumná parta potvrdila, že štikáči jsou připravený. Tak jím potrháme kokrhely. Předpověď počasí je „dobrá“(déšť, 6°pana Celsia). Kolbenka hadr. Letos chceme zaplatit clo na pivo. Tak jen doufám, že to nějak dáme.
Prodáno, žádám admina o smazaní vlákna
Sleva 2000Kč
Ty brďo ty prostěradla mohou být tak po 4 dnech docela výživný. 😀 Neni jednoduší vzít savé utěrky v roli. Já se určitě přikláním k osušení. Když pak vakuuješ balíček tak nenasáváš vodu z ryb do vakuovačky. To je pak taky pěkná rychta.:-D
Jojo Budvar je Budvar. Jen ležák je do Norska problém. Má 5 voltů.
Vypadá to jak termínátor když vylezl z hořícího náklaďáku:-)
Na jaře každopádně 100-150. Ani nemusí být hrana. Stačí placka. Hlavně čerstvé maso a správná montáž. Když najdeš jednoho máš vyhráno. Okolo jích bude hafo.