Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Já makrely půlhodinku upekl v troubě, obral do skleniček a prokládal kečupem. Poté dvakrát sterilizace v horké vodě… Taky dobrota a upečené se mi to líp obírá od kostí.
Budu objednávat z https://www.bleigussformen-shop.de/
Nepotřebuje někdo něco, že bychom spojili poštovné?…
Díky. Jó tak ty doma v paneláku nemám a neznám nikoho kdo je má. Flexu taky nemám (v paneláku netřeba) ale zase vím kdo jí má. Nebo mě napadl železnej kýbl na vodu, grilovací brikety a někde si udělat malej ohníček…
V baráku to nedělej, jednak přiotrávíš sebe i okolí a ten smrad pokud nemáš čístý olovo…jakože z trubek nemáš…budeš mít strusku, jak říkáš, udělat venku ale chce to trochu teplo. Ještě je možnost do již roztaveného olova trubku podržet a ona bude pěkně odtávat, ale hodně opatrně, rukavice o ochranné brýle, není větší průser než když ti to prskne do ksichtu, nesmí tam přijít voda! Teď když hodíš studené olovo co bude mít venkovní teplotu do toho horkého tak se orosí a budeš mít vymálováno, tak jak já kdysi na balkoně, tak jsem panelákovej…
s vlaječkou se mi to líbí …
Jestli máš možnost upnout trubku do svěráku, tak je nejlepší zapáčit silou několikrát tam a zpátky a v poho to takhle nalámeš…taky jsou zkoušel řezat a nadřel jsem se..zbytečně.
tady je odkaz na folii
https://www.aliexpress.com/item/32826406618.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4b0d3c00Y0aO1e&mp=1
Přesně tak, vypálená prášková
Ahoj,
ložisko pod rolničku na Slammera 360 by bylo možno poslat, popř. cena? díky
Poprosil bych nějaký fajn receptík na jikry z makrel (mražené). Díky
Jak to vypadá s makrelama?
Tyhle chlupatice jsem taky vázal a zkoušel, ale.., oproti gumě jsem výhodu nenašel, navíc chlupatice musíš usušit, drží se v tom voda
Rezervováno
-
AutorPříspěvky